Hμερολόγιο αδεσποτολογίου 2009

κατι ragdoll και κατι κεραμυδογατα μονο θα βαλουμε μεσα στο φακελο :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

¨ Ήθελα να πώ, ότι έχω παραλάβει ήδη απο χτές το δεματάκι μου!!!!:):up:

Είναι ΤΕΛΟΙΑ και έχουν πάθει πλάκα όλοι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιβή και Κατερίνα, αφού έχετε δηλώσει συμμετοχή για την κοπή της πίττας μας, δεν θα ήταν καλή ιδέα να φέρνατε μαζί μερικά ημερολόγια του Αδεσποτολογίου μήπως θέλουν να προμηθευτούν όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει; Νομίζω πως θα διευκόλυνε κι εσάς από τις αποστολές και θα τα παραλάμβαναν αμέσως και οι ενδιαφερόμενοι. Τι λέτε;

ελαβα σημερα το ημερολογιο αδεσποτολογιο 2009
ευχαριστω πολυ αυτον που μου το εστειλε. ποιος ειναι αληθεια?
παιδια ειναι πολυ ωραιο. μπραβο σας ωραια δουλεια. κ ωραια κειμενα.
ευχαριστω παλι αυτον που μου το εστειλε:):)

vickymoon. εγώ ειμαι το παιδακι του ταχυδρομειου χιχι!

stellak λεμε ναι! ;):D θα εχουμε μαζι μας στην κοπη πιτας, νομιζω οντως θα διευκολυνθουμε ολοι, Βουλα θα εχω και τα δικά σου , Νιαου.

vickymoon. εγώ ειμαι το παιδακι του ταχυδρομειου χιχι!

stellak λεμε ναι! ;):D θα εχουμε μαζι μας στην κοπη πιτας, νομιζω οντως θα διευκολυνθουμε ολοι, Βουλα θα εχω και τα δικά σου , Νιαου.
Φερε και ενα για μενα σε παρακαλω.Ευχαριστω.

Κατερίνα το δικό μου το έστειλες? Γιατί δεν έχω λάβει τίποτα ακόμη. Αν όχι θα είμαι στην συνάντηση:hmm:

Επιτέλους χθες το πήρα. Είναι μοναδικό και απίστευτα συγκινιτικό.
Μπράβο παιδιά για την όλη προσπάθεια. Μακάρι η προσπάθεια να αποδώσει σε υιοθεσίες και ειδικά αυτών που περιμένουν καιρό τώρα το σπίτι τους.

Κι εγω παρελαβα τα δικα μου και χαριστηκαν ηδη.Ευχαριστω!

Τα πηρα ,τα πηρα και τα δυο(οι δικοι μου για ωρες τα χαζευανε):D:D

Κι εγώ το παρέλαβα

Πού ήμουνα εγώ και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα; Κατερίνα, μπορώ να έχω δύο;

:cry::cry::cry:
Τα δικά μου δεν έχουν έρθει ακόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ημερολογιο των θαυματων εξαντληθηκε.
διαθεσιμο εχουμε το ημερολογιο που μας εκανε δωρεα για ενισχυση το κτηνιατρικο κεντρο γατας , με φωτογραφιες απο γατακια που υιοθετηθηκαν , τα εσοδα του οποιου θα διατεθουν για στειρωσεις γατων επισης.
οταν εξατνληθει και αυτο ισως προχωρισουμε σε μια μικροτερη επανεκδοση του ημερολογιου των θαυματων , αφου κυριος σκοπος ηταν να εξαπλωθουν οι αγγελιες δυσκολων περιπτωσεων υιοθεσιας , σκυλων και γατακιων.!
ευχαριστουμε θερμα οσους αγκαλιάσατε και αυτη την προσπάθεια!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επανεκδοση ημερολογιου

επανεκδιδουμε το ημερολογιο, μιας που εχουνε μηνει καποιοι παραπονεμενοι! Θα διατιθεται και στη ημεριδα-κοπη πιτας που διοργανωνει το αδεσποτολογιο.:)

Εγώ έστειλα μέηλ , ζήτησαν διευκρίνιση, έστειλα και απαντητικό μέηλ για την παραλαβή δύο ημερολογίων εδώ και 10 ημέρες και δεν είχα απάντηση, θα έλθουν, δεν θα έλθουν, πώς θα έλθουν;

Σ' εμένα ήρθαν με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. :)

Εγώ έστειλα μέηλ , ζήτησαν διευκρίνιση, έστειλα και απαντητικό μέηλ για την παραλαβή δύο ημερολογίων εδώ και 10 ημέρες και δεν είχα απάντηση, θα έλθουν, δεν θα έλθουν, πώς θα έλθουν;

Πισω απο τα αργοπορημενα ημερολογια κρυβεται το αβανακι , που εχει αναλαβει το κοματι του ταχυδρομειου, και παει οταν μαζευτουν αρκετες αποστολες,
τα εστειλα χθες λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ερθουν ελενη π, που δεν ηρθες να μας δεις και να τα παρεις προσωπικα (δεν ηξερα οτι ειχες κορουλα:redface:, να σου ζησει!!):P;)

Τα παρέλαβα και γω:up:.
Πολύ ωραία και σε όσους χάρισα ενθουσιάστηκαν επίσης:D.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back