Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενδιαφέρον!!Δείτε το εδώ: https://adespotologio.blogspot.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είναι ΤΕΛΟΙΑ και έχουν πάθει πλάκα όλοι!!!
stellak
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστω πολυ αυτον που μου το εστειλε. ποιος ειναι αληθεια?
παιδια ειναι πολυ ωραιο. μπραβο σας ωραια δουλεια. κ ωραια κειμενα.
ευχαριστω παλι αυτον που μου το εστειλε

Havana
Διάσημο μέλος
stellak λεμε ναι!

θα εχουμε μαζι μας στην κοπη πιτας, νομιζω οντως θα διευκολυνθουμε ολοι, Βουλα θα εχω και τα δικά σου , Νιαου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Φερε και ενα για μενα σε παρακαλω.Ευχαριστω.vickymoon. εγώ ειμαι το παιδακι του ταχυδρομειου χιχι!
stellak λεμε ναι!θα εχουμε μαζι μας στην κοπη πιτας, νομιζω οντως θα διευκολυνθουμε ολοι, Βουλα θα εχω και τα δικά σου , Νιαου.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Μπράβο παιδιά για την όλη προσπάθεια. Μακάρι η προσπάθεια να αποδώσει σε υιοθεσίες και ειδικά αυτών που περιμένουν καιρό τώρα το σπίτι τους.
moukelis
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα δικά μου δεν έχουν έρθει ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
διαθεσιμο εχουμε το ημερολογιο που μας εκανε δωρεα για ενισχυση το κτηνιατρικο κεντρο γατας , με φωτογραφιες απο γατακια που υιοθετηθηκαν , τα εσοδα του οποιου θα διατεθουν για στειρωσεις γατων επισης.
οταν εξατνληθει και αυτο ισως προχωρισουμε σε μια μικροτερη επανεκδοση του ημερολογιου των θαυματων , αφου κυριος σκοπος ηταν να εξαπλωθουν οι αγγελιες δυσκολων περιπτωσεων υιοθεσιας , σκυλων και γατακιων.!
ευχαριστουμε θερμα οσους αγκαλιάσατε και αυτη την προσπάθεια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
επανεκδιδουμε το ημερολογιο, μιας που εχουνε μηνει καποιοι παραπονεμενοι! Θα διατιθεται και στη ημεριδα-κοπη πιτας που διοργανωνει το αδεσποτολογιο.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Εγώ έστειλα μέηλ , ζήτησαν διευκρίνιση, έστειλα και απαντητικό μέηλ για την παραλαβή δύο ημερολογίων εδώ και 10 ημέρες και δεν είχα απάντηση, θα έλθουν, δεν θα έλθουν, πώς θα έλθουν;
Πισω απο τα αργοπορημενα ημερολογια κρυβεται το αβανακι , που εχει αναλαβει το κοματι του ταχυδρομειου, και παει οταν μαζευτουν αρκετες αποστολες,
τα εστειλα χθες λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ερθουν ελενη π, που δεν ηρθες να μας δεις και να τα παρεις προσωπικα (δεν ηξερα οτι ειχες κορουλα
, να σου ζησει!!)

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Πολύ ωραία και σε όσους χάρισα ενθουσιάστηκαν επίσης
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool