moukelis
Επιφανές μέλος
Προς το παρόν θηλάζει τα μωράκια της,σε λίγο καιρό όμως που θα μετακομίσουν στα σπιτακια του θα θέλει κι αυτη μια καταδική της αγκαλιά.Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη και με προϋπόθεση στείρωσης,αν δεν έχει στειρωθεί ήδη.
Για να περάσετε...συνέντευξη για τη μικρή μας θεά τηλεφωνήστε στο 6973570015,ή στειλτε μας μέιλ στο elvenstar@hol.gr.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να έχει και μια υπέροχη ζωή στο μέλλον μαζί με την οικογένεια που θα επιλέξει να την κάνει μέλος της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να πιστεύω ότι η Αστάρτη και τα μικρά δεν θα βρουν σπίτι. Είναι όλα τόσο όμορφα. Σκεφτόμαστε θετικά και το παλεύουμε.
Όσο για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια που ταίζεις, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σε ολόκληρη πόλη που να σε αντικαταστήσει. Ρώτα παντού, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι κάποιος δίπλα σου..
elvenstar
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι ευτυχώς τα γατάκια μου κ εγώ είμαστε καλά αλλά έχασα προσφατα τον μπαμπά μου απο αυτοκινητιστικό κ όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα θα μεταφερθούμε στην Καρδίτσα που έχουμε κ πολλούς συγγενείς για να μας βοηθήσουν. Όσο για τα γατουλίνια η αλήθεια είναι πως ο κόσμος εδώ δεν φημίζεται για τα φιλοζωικά του αισθήματα. Μόνο μία κυρία που κ που τους πετάει από καμια πέτσα κοτόπουλου αλλά υπάρχουν περίπου 18 γατάκια στη γειτονιά κ αν δεν είμαστε εμείς δεν ξέρω τι θα απογίνουν![]()
Λυπάμαι πάρα πολύ, το μόνο που μπορώ να σου πω κουράγιο και συλληπητήρια. Λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές.
Θα ήθελα να σου πω πολλά αλλά προιτμώ όχι από δώ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ Έλενα, είναι να παρακαλέσεις αυτή τη συγκεκριμένη κυρία να τα ταίζει, με την προυπόθεση ότι θα φροντίζεις για την τροφή τους έστω κι από μακρυά.
Ίσως ακούγεται δύσκολο αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο. Αν θυμάμαι καλά Τρίκαλα-Καρδίτσα είναι περίπου 1 ώρα δρόμος.
Κάποτε πριν από πολλά χρόνια ερχόμουν στα μέρη σου συχνά

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οσο για την κυρία μακάρι να θέλει αυτή να ταίσει κ θα στέλνω εγώ τροφές αλλα δεν είμαι κ τόσο σίγουρη ότι θα την αφήνει ο άντρας της να το κάνει αυτό κ επιπλέον είναι στην απέναντι πολυκατοικία κ δεν έχει κ μεγάλη πρόσβαση στον δικό μας ακάλυπτο είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλάθα μιλήσω με την κυρία αν γίνεται να τα φροντίζει.
Δωράκι μου γι αυτό έχω εσένα να με επαναφέρεις στην τάξη για να σκέπτομαι θετικά
Ελπίζω όμως να βρεθεί σπίτι όχι μονο για την μανούλα κ τα μωράκια αλλά κ για τον Ράιτσου που έχει κ πρόβλημα στο ματάκι κ είναι τόσο ήσυχο γατάκι που δεν μπορεί να βρεθεί στο δρόμο το καημενούλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Ελπίζω όλα να έχουν μια καλή τύχη και να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
ειναι μια θεα..ελπιζω να βρει το καλυτερο σπιτακι
ειναι κουκλιτσα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool