H Αστάρτη ψάχνει μια αγκαλιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Η Αστάρτη είναι μια πανέμορφη γατούλα tortie tabby περίπου δύο ετών και ψάχνει το δικό της σπιτάκι.Είναι πολύ μικρόσωμη και λεπτοκαμωμένη,με κατατομή που αναδεικνύει την χάρη του αιλουροειδούς.
009.jpg

Προς το παρόν θηλάζει τα μωράκια της,σε λίγο καιρό όμως που θα μετακομίσουν στα σπιτακια του θα θέλει κι αυτη μια καταδική της αγκαλιά.Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη και με προϋπόθεση στείρωσης,αν δεν έχει στειρωθεί ήδη.
010.jpg

Για να περάσετε...συνέντευξη για τη μικρή μας θεά τηλεφωνήστε στο 6973570015,ή στειλτε μας μέιλ στο elvenstar@hol.gr.
011.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκο μουτρακι ειναι αυτο. Μακαρι να βρει ενα σπιτι που θα την καλοδεχτει την γλυκια μανουλα για την υπολοιπη ζωουλα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eιναι πανεμορφη! Η μαμα των χαριποτερακιων ειναι, ε? Με το καλο στο δικο της σπιτακι, τυχερος οποιος την υιοθετησει. Δεν εχω ξαναδει τετοιους χρωματισμους σε γατουλα -και τι ματαρες!

Ειναι θεα!Τελεια χρωματα τελειοι κυμματισμοι!Και εχει υπεροχα πρασινα ματια!Καλοτυχη να ναι της αξιζει το καλυτερο!

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι η μανουλα τους ειναι,και ειναι οντως απιστευτη απο κοντα,φανταστικο χρωμα.

και απίστευτα γλυκό χαρακτήρα που αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό κ από το χρώμα νομίζω

Της δώσατε ένα υπέροχο όνομα:)Εύχομαι να έχει και μια υπέροχη ζωή στο μέλλον μαζί με την οικογένεια που θα επιλέξει να την κάνει μέλος της.

Η Νονά είναι η Δώρα η οποία πάντα έχει ωραίες ιδέες. Το ελπίζω κ εγώ αυτό Βούλα μου γιατί εμείς σε λίγο λόγω κ διάφορων δυσάρεστων γεγονότων θα πρέπει να μετακομίσουμε από Τρίκαλα κ αυτά τα γατάκια το μόνο στήριγμα που έχουν κ από τους μόνους ανθρώπους που μπορούν να βρουν τροφή είμαστε εμείς κ στεναχωριέμαι πολύ για το τι θα γίνουν όταν θα φύγουμε αν δεν μπορέσουμε να τα δώσουμε μέχρι τότε.Καθώς κ στεναχωριέμαι κ για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια που ταΐζω τα οποία έμαθαν κ περιμένουν τα γεύματά τους από εμάς. Πολύ στεναχωριέμαι κ δεν μπορώ να βρω κ λύση :(

Έλενα καλημέρα. Με ψυχοπλάκωσες πρωί πρωί. Δεν ξέρω τι δυσάρεστα εννοείς, εύχομαι να είσαι καλά εσύ και τα γατόνια σου . Θα φύγεις από Τρίκαλα και θα πας που ? (αν επιτρέπεται)
Δεν θέλω να πιστεύω ότι η Αστάρτη και τα μικρά δεν θα βρουν σπίτι. Είναι όλα τόσο όμορφα. Σκεφτόμαστε θετικά και το παλεύουμε.
Όσο για τα υπόλοιπα αδεσποτάκια που ταίζεις, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σε ολόκληρη πόλη που να σε αντικαταστήσει. Ρώτα παντού, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι κάποιος δίπλα σου..

Ναι ευτυχώς τα γατάκια μου κ εγώ είμαστε καλά αλλά έχασα προσφατα τον μπαμπά μου απο αυτοκινητιστικό κ όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα θα μεταφερθούμε στην Καρδίτσα που έχουμε κ πολλούς συγγενείς για να μας βοηθήσουν. Όσο για τα γατουλίνια η αλήθεια είναι πως ο κόσμος εδώ δεν φημίζεται για τα φιλοζωικά του αισθήματα. Μόνο μία κυρία που κ που τους πετάει από καμια πέτσα κοτόπουλου αλλά υπάρχουν περίπου 18 γατάκια στη γειτονιά κ αν δεν είμαστε εμείς δεν ξέρω τι θα απογίνουν :(

Ναι ευτυχώς τα γατάκια μου κ εγώ είμαστε καλά αλλά έχασα προσφατα τον μπαμπά μου απο αυτοκινητιστικό κ όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα θα μεταφερθούμε στην Καρδίτσα που έχουμε κ πολλούς συγγενείς για να μας βοηθήσουν. Όσο για τα γατουλίνια η αλήθεια είναι πως ο κόσμος εδώ δεν φημίζεται για τα φιλοζωικά του αισθήματα. Μόνο μία κυρία που κ που τους πετάει από καμια πέτσα κοτόπουλου αλλά υπάρχουν περίπου 18 γατάκια στη γειτονιά κ αν δεν είμαστε εμείς δεν ξέρω τι θα απογίνουν :(

Λυπάμαι πάρα πολύ, το μόνο που μπορώ να σου πω κουράγιο και συλληπητήρια. Λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές.
Θα ήθελα να σου πω πολλά αλλά προιτμώ όχι από δώ. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ Έλενα, είναι να παρακαλέσεις αυτή τη συγκεκριμένη κυρία να τα ταίζει, με την προυπόθεση ότι θα φροντίζεις για την τροφή τους έστω κι από μακρυά.
Ίσως ακούγεται δύσκολο αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο. Αν θυμάμαι καλά Τρίκαλα-Καρδίτσα είναι περίπου 1 ώρα δρόμος.
Κάποτε πριν από πολλά χρόνια ερχόμουν στα μέρη σου συχνά;)

Και τα μωρα και η μαμα τους θα βρουν σπιτακι,πρεπει να σκεφτομαστε θετικα.Ελενακι ολα θα πανε καλα,μην μου πεφτεις,το κεφαλι ψηλα.

ευχαριστω Βούλα, αλλά ο θάνατος ενός γονιού κ μάλιστα τοσο άδικα νομίζω οτι δεν ξεπερνιέται κ τόσο εύκολα πολλές φορές δεν θέλω να σκέπτομαι για να μην τρελαθώ τέλος πάντων δεν είναι το θέμα κατάλληλο για τέτοιες συζητήσεις.
Οσο για την κυρία μακάρι να θέλει αυτή να ταίσει κ θα στέλνω εγώ τροφές αλλα δεν είμαι κ τόσο σίγουρη ότι θα την αφήνει ο άντρας της να το κάνει αυτό κ επιπλέον είναι στην απέναντι πολυκατοικία κ δεν έχει κ μεγάλη πρόσβαση στον δικό μας ακάλυπτο είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλάθα μιλήσω με την κυρία αν γίνεται να τα φροντίζει.
Δωράκι μου γι αυτό έχω εσένα να με επαναφέρεις στην τάξη για να σκέπτομαι θετικά:) Ελπίζω όμως να βρεθεί σπίτι όχι μονο για την μανούλα κ τα μωράκια αλλά κ για τον Ράιτσου που έχει κ πρόβλημα στο ματάκι κ είναι τόσο ήσυχο γατάκι που δεν μπορεί να βρεθεί στο δρόμο το καημενούλι

αυριο θα έχουμε κ νέες φωτογραφίες της Αστάρτης της γλυκιάς μανούλας προς το παρών σήμερα έχουμε μονο από τα μωράκια

Η Αστάρτη είναι μία κούκλα!!!:):):D:D
Ελπίζω όλα να έχουν μια καλή τύχη και να βρουν τα δικά τους σπιτάκια!!!:P:P:D:D

και εγώ το ελπίζω γιατί αξίζει σ αυτή τη γατούλα καθώς κ στον κοκκινάκο να βρουν ένα καλό σπίτι γιατί είναι τόσο ήρεμα γατάκια κ δεν θέλουν να φύγουν καθόλου από το σπίτι αυτή τη στιγμή τα φιλοξενώ στο γκαράζ κ πραγματικά το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν να κάνουν μια βολτίτσα μπροστά στην πόρτα κ γυρνάνε πάλι να μπουν μέσα. Οποιος θέλει ένα τρυφερό κ ήρεμο γατάκι πραγματικά δεν θα το μετανιώσει αν πάρει ένα από τα δύο

Κάποιο νέο από την όμορφη Αστάρτη υπάρχει ?

πειραζει που εγω θα βουταγα αυτο το μωρο και οχι τα μωρα της?:redface:ειναι μια θεα..ελπιζω να βρει το καλυτερο σπιτακι:D:Dειναι κουκλιτσα..

Οχι Βούλα μου δυστυχώς δεν είχα νέα για την κουκλίτσα μας για τα μωράκια της μόνο ενδιαφέρθηκαν αρκετά άτομα βέβαια το τι θα γίνει στο τέλος θα δείξει. Ηλιάνα πραγματικά αν μπορούσε να την γνωρίσει κάποιος από κοντά θα την έπαιρνα έχει μοναδικό χαρακτήρα είναι η ψυχή του περσικού μέσα σε σώμα ευρωπαϊκής γάτας. Και η μικρούλα Αστάρτη αλλά κ ο κοκκινούλης Ράιτσου είναι μοναδικά γατάκια τόσο γλυκά τόσο τρυφερά κ δεν φεύγουν καθόλου από το μέρος που θεωρούν σπίτι τους. Πολύ θα ήθελα να βρεθεί άνθρωπος να τα πάρει κ τα δύο μαζί γιατί είναι πάρα πολύ αγαπημένο παρεάκι κ δεν κάνουν χώρια είναι συνέχεια μαζί

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back