gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
27-06-08
10:04
Και το Cdaακι έχει αρθρίτιδα. Θα ρωτήσω την κτηνίατρο αν μπορώ να της δίνω την και γω αυτές για την αρθρίτιδα, αν και προς το παρόν πρέπει να τρώει l/d.
Περαστικούλια στο Καλυψάκι
.
Περαστικούλια στο Καλυψάκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
03-07-08
15:33
Πως τα πάει το γατουλίνι με την δίαιτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
03-07-08
15:38
Χμμμ ετσι κι ετσι ο γιατρος ειπε να χασει αργά βάρος αλλα εγω ελπίζω να της αλλάξω τρόπο ζωής γενικότερα. Την βαζω σιγα σιγα με τα αλλα πιο πολύ ετσι ωστε σε κανένα πενταμηνο να εχει εξοικιωθει και να μπορει να παιζει μαζί τους η να τα κυνηγάει λίγο εστω, ετσι χωρια απο τη δίαιτα για τωρα θα εχει ασκηση πραγμα πολύ σημαντικο. Αυτο ειχα κανει και στον βουλιτσο που ειχε τη στενωση ουρηθρας γιατι φοβοταν κα καθονταν μονος του, τον εβαλα καταναγκαστικα με τα αλλα κι απο τοτε δεν ξαναπαθε αν και δεν τον ταιζω μονιμα τις καλές τροφες αλλα οταν μπορω. Η αλλαγη τροπου ζωής νομίζω ειναι πολύ σημαντικο πραγμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
03-07-08
16:20
Ναι είναι σημαντικό!Χμμμ ετσι κι ετσι ο γιατρος ειπε να χασει αργά βάρος αλλα εγω ελπίζω να της αλλάξω τρόπο ζωής γενικότερα. Την βαζω σιγα σιγα με τα αλλα πιο πολύ ετσι ωστε σε κανένα πενταμηνο να εχει εξοικιωθει και να μπορει να παιζει μαζί τους η να τα κυνηγάει λίγο εστω, ετσι χωρια απο τη δίαιτα για τωρα θα εχει ασκηση πραγμα πολύ σημαντικο. Αυτο ειχα κανει και στον βουλιτσο που ειχε τη στενωση ουρηθρας γιατι φοβοταν κα καθονταν μονος του, τον εβαλα καταναγκαστικα με τα αλλα κι απο τοτε δεν ξαναπαθε αν και δεν τον ταιζω μονιμα τις καλές τροφες αλλα οταν μπορω. Η αλλαγη τροπου ζωής νομίζω ειναι πολύ σημαντικο πραγμα.

Γι 'αυτό μην εγκαταλείπεις τον αγώνα!!!

Σιγά σιγά θα συνηθήσει στον καινούργιο τρόπο ζωής όπως και εσύ άλλωστε!

natalo9
Δραστήριο μέλος
Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
03-07-08
20:06
Υπομονή σε σένα και το γατουλάκι..Και σε λίγους μηνες θα γίνει αγνωριστο..σωστο στυλάκι!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum