H Πανδώρα μαδάει

Geo-ia

Νεοφερμένο μέλος

Η Geo-ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Η Πανδώρα αν και χειμώνας μαδάει όπως το καλοκαίρι.Την χτενίζω 2φορές την εβδομάδα όπως είπςε ο κτηνίατρος αλλα η τριχόπτωση παραμένει στα ίδια επίπεδα.Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα που μπαινοβγαίνει, μου είχαν πει ότι αυτό συμβαίνει λόγω αλλαγης θερμοκρασίας...δλδ επειδη έξω έχει κρυο....και μέσα ζεστούλα....ρίχνει το τρίχωμα...σαν να μπερδεύεται....υπομονή..θα το συνηθίσεις ..καλό χτενισμα....και ελπίζω να σου δώσουν και άλλοι συμβουλές γιατί τελευταία δεν τα καταφέρνω...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήρα από πετ σοπ με κτηνιατρικά το εξής: Βετσταρ. Είναι για υγιές τρίχωμα και μου είπαν ότι μαδάει λιγότερο.
Εχθές το ξεκίνησα και δεν έχω άποψη ακόμη.
Ελπίζω να βοηθήσει.

Συνημμένα

• Εικόνα057.jpg
    Εικόνα057.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγώ δίνω τακτά στο φαγητό τους απλή μαγιά.
Υπάρχουν και βιταμίνες, και συμπληρώματα...που βοηθούν και αυτά.

Γενικά η διατροφή της είναι πλήρης, τί τρώει? Πόσο χρονών είναι? Χάνει γενικά μαλί ή απο σημεία?:)

μμ...θα το ζητησω κι εγω αυτό το βετσταρ....
Βασικά παίρνω το mediterranean natural functional snacks...δίνω μισο στικ τη μέρα (αντι για ένα) και το τριχωμά οτυ όντως έχει γίνει πιο σκληρό, στιλπνο...μαδαει αλλά όχι τόσο πολύ...καμμιά φορά του ρίχνω και λίγο λαδάκι-σταγονιτσες, αλλά τωρα έχω καιρό να το κάνω....Γιατί όλα αυτά έχουν λιπαρά οξεα και ωμεγα 3&6 όπως και το ελαιόλαδο...

Να ρωτησω κατι και γω...'εχω βούρτσα αλλά δεν του πολύ αρέσει....να πάρω γάντι?

Τωρα το είδα...μαγιά κανονική? από το φούρνο?καλο!
Ναι, εχει και βιταμίνες και διάφορα....αλλά μηπως και μες το παρακάνουμε...και δεν χρειάζονται τόσα πολλά? ο γιατρος σίγουρα θα σου πει καλύτερα...εγω προσωπικά συνηθισα...

Τωρα το είδα...μαγιά κανονική? από το φούρνο?καλο!

Μπορείς υποθέτω και απο τον φούρνο... εγώ παίρνω τα φακελάκια, και ρίχνω λίγο κάθε μέρα στο φαγητό.. με λίγο νεράκι να γίνει σουπίτσα.:)

Λίγη γιατί τους μυρίζει.. και μπορεί να μην την φάνε.:)

Τώρα για την βούρτσα, άλλες τους αρέσει άλλες όχι... Πάρε και γάντι, δοκίμασε.. μόνο έτσι θα δείς.:rolleyes:

τι να σου πω μαλλον ανοιξε "το κουτι της πανδωρας" κ ευτυχως αντι για ατυχιες ειχε τριχες μεσα:lol::lol::lol:

τι να σου πω μαλλον ανοιξε "το κουτι της πανδωρας" κ ευτυχως αντι για ατυχιες ειχε τριχες μεσα:lol::lol::lol:

χαχαχα:lol: καλό!!!

ευχαριστώ για τις συμβουλές!

και η Πανδώρα μπενοβγαίνει στη ταράτσα....το επιχείριμα σου μου φαίνεται πολύ λογικό!Δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά σίγουρα δεν θα της απαγορευσω τις εξόδους της

χαχαχαχαχα πολύ ωραίο σχόλιο

εννοειται...αστην να κινειται λιγάκι...βλεπεις...δοκιμάζεισ και πράττεις..

για να είμαι ειλικρινής προσπαθώ να αποφευγω τα χημικά σκευάσματα.Το Βετσταρ είναι φυσικό?Θα περιμένω τα αποτελέσματα πριν το αγοράσω

εγω εχω ακουσει οτι μπορεις να του δινεις λιγο ελαιολαδο ειτε στη τροφη ειτε λιγο με συριγγουλα στο στομα. (θα σε μισησει βεβαια για λιγο αλλα μετα μαλλι αφρο) δεν θα πεφτει τριχα.

για να είμαι ειλικρινής προσπαθώ να αποφευγω τα χημικά σκευάσματα.Το Βετσταρ είναι φυσικό?Θα περιμένω τα αποτελέσματα πριν το αγοράσω

Γράφει ότι προέρχεται από ένα φυτό. Αλλά σαφώς θα προτιμήσω τους φυσικούς τρόπους που είδα εδώ.

VICKYMOON θα ακολουθήσω την συμβουλή σου με το ελαιόλαδο.ελπίζω να έχει θετικά αποτελέσματα.θα σας κρατήσω ενήμερους

Παιδιά η Πανδώρα με μισεί απο τώρα...........της δίνω τις τελευταίες 2 μέρες με σήριγγα ελαιόλαδο....κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο με στραβοκοιτάζει:(:(

τι περιμενες να το βλεπει και να χαιρεται. μπορεις να κανεις κ το εξης
να της παρεις καλες κονσερβες και να βαζεις λιγο λαδι εκει.
παντως γενικα το λαδι κανει καλο στην τριχοπτωση του ζωου
μη πεις στην πανδωρα οτι στο συστησα εγω αυτο με το λαδι κ με μισει

Παιδιά η Πανδώρα με μισεί απο τώρα...........της δίνω τις τελευταίες 2 μέρες με σήριγγα ελαιόλαδο....κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο με στραβοκοιτάζει:(:(
Αν της το βάλεις στις κροκετες της;;;:hmm:

μη πεις στην πανδωρα οτι στο συστησα εγω αυτο με το λαδι κ με μισει

Καλά είσαι αφασία...:up:

Καλά είσαι αφασία...:up:
αστα γιατι στο φορουμ μου εχει βγει το ονομα.
μια με τις μυτες... μια με τα λαδια... εχω κανει κ κατι αλλα θα με επικυρηξουν οι γατες:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back