H βλακεία που τους δέρνει δεν έχει όρια..

Deadendmind

Νεοφερμένο μέλος

Ο Deadendmind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Σημερα, ενω ημουν στο super market για ψωνια, βγαινοντας εξω μου λεει μια κυρια πως ενα γατακι πεταχτηκε απο τον παρακειμενο καδο σκουπιδιων, και μπηκε κατω απο τη Βεσπα μου. Το ακουγα να νιαουριζει και τα χασα. Εσκυψα απο κατω, και ειχε σφηνωσει μεσα στην πισω ροδα μου. Λογω του οτι δεν ηξερα τι ηλικιας ειναι, σκεφτηκα να του ανοιξω μια κονσερβα μπας και βγει. Τζιφος. Βρε τι γλυκολογα, βρε τι παρακαλια, τιποτα. Με τα χιλια ζορια, καταφερα να το διακρινω στο πισω μερος και μου φαινοταν πραγματικα πολυ μικρο...
Μετα απο μια 20λεπτη επιχειρηση διασωσης, τα καταφερα και το εβγαλα (και αυτο καταφερε να μου βγαλει την πιστη).
Με μια πρωτη ματια φαινεται αρκετα δυνατο. Νιαουριζει συνεχεια, τρεχει, χοροπηδαει..αλλα ειναι ΠΟΛΥ μικρο. (Μαλλον, καποια γατακια που βρεθηκαν σε μια σακουλα στον εν λογω καδο-νεκρα- ειναι τα αδερφακια του.) Τα ματια του μολις εχουν ανοιξει και δεν στηριζεται πολυ καλα στα ποδια του (αλλα στις ταρζανιες πρωτο!)
Ιδου και το φωτορομαντζο:

P1010768.jpg

P1010770.jpg

P1010771.jpg

P1010772.jpg

P1010776.jpg

Αυτην τη στιγμη, βρισκεται στην ζεστη του κουτα-πετσετες+Θερμοφορα- αφου σαβουρωσε ενα μπιμπερο kitten milk. Ενεργεια και ορεξη εχει, αυτο που με ανησυχει ειναι πως η κοιλιτσα του ειναι λιγο φουσκωμενη. Χρησιμοποιησα την μεθοδο του βρεγμενου βαμβακιου αλλα τιποτα. Βεβαια δεν καθησε λιγο ησυχο για να γινει τελειως κυκλικα, αλλα τελοσπαντων.
Επισης εκανα κυκλικες μαλλαξεις στην κοιλιτσα του μπας και το βοηθησω, το μονο που συνεβη ηταν ενα *μπερμ* (ρευτηκε :up:).
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Τωρα θα μου πειτε, προς τι ο τιτλος;;;
Εχω αηδιασει με αυτην την κατασταση. Γατακια ανασυρονται απο σακουλες σκουπιδιων νεκρα και οσα εχουν την τυχη-ατυχια να επιβιωσουν τα βρισκουμε η φολαρισμενα, η ενα με την ασφαλτο. Σκοπευα να παρω ενα απο τα περσακια της Sublime, αλλα με τις νεες εξελιξεις θα πρεπει να φροντιζω τον μπεμπη και περα απο το θεμα χωρου και του οικονομικου, δεν θα εχω και χρονο να φροντιζω τριτο γατι.(ετσι και αλλιως τα περσακια ειναι το ενα πιο κουκλακι απο το αλλο και θα φυγουν αμεσως..).
Δεν μπορω να καταλαβω την ψυχοσυνθεση αυτων των ανθρωπων. Ποιος τους δικαιοδοτησε να πεταν στα σκουπιδια ζωντανα πλασματα;;
Πραγματικα, ευχομαι καποια στιγμη να πιασω καποιον την ωρα που πεταει γατακια-η οποιοδηποτε αλλο ζωο- στα σκουπιδια. Δεν ξερω αν ακουσατε το περιστατικο στην Κρητη οπου ενας τυπος βασανισε μεχρι θανατου ενα σκυλι, το αποκεφαλισε και το παλουκωσε στην πλατεια "για παραδειγματισμο" (επειδη του χαλασε το κοτετσι η κατι τετοιο), ε κατι αντιστοιχο θα συμβει, στο αντιστροφο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε,δεν πρόλαβες να ζητησεις αδερφάκι για την ομορφούλα σου,και σε υιοθέτησε κιόλας!Νομίζω ότι σε βρήκε κι άλλο κοριτσάκι πάντως,μην το λες σίγουρα για μπέμπη.Να το πας στο γιατρό,η κοιλίτσα του μπορει να ειναι φουσκωμένη απο σκουληκάκια,για να σου πει αν ειναι ασφαλές να αποπαρασιτωθεί.Είναι κουκλάκι,μοιάζει και με το Σειριάκι μου!
(Τους ασυνείδητους τους αφήνω ασχολίαστους,τα έχω πει πολλές φορές)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλησα με την κτηνιατρο, και μου ειπε να περιμενω να περασει το σ/κ, και απο δευτερας να ξαναπερασω να το δουμε... Μεχρι τοτε δεν ξερω τι θα κανω...
Επισης, υπαρχει και ενα ακομα πρακτικο προβλημα: Την πεμπτη φευγω ταξιδι (Ρωσσια, δεν υπαρχει περιπτωση να παρω τον μπεμπη/την μπεμπα μαζι μου) και δεν ξερω τι να κανω (ειναι ευθυνη, θελει 4 φορες την ημερα ταισμα με μπιμπερο)..
Αν καποιος γατοφιλος απο την Θεσσαλονικη μπορεσει να μου κρατησει το μωρακι (αν μπορει να μου κρατησει και την Μονικα θα ειμαι ευγνωμων) για 5-6 μερες που θα λειπω ας επικοινωνησει μαζι μου... Εννοειται πως θα δοσω τις τροφες και για τα 2, και καθως θα ειμαι Θεσσαλονικη ολον τον υπολοιπο Ιουλιο και αυγουστο, αν θελει να παει διακοπες, κραταω εγω τα δικα του γατονια! :up:

κουκλι το γατουνι, αλλα γιατι δεν μπορουσε να το δει σημερα η κτηνιατρος ? μιση ωρα δουλεια ηταν :(
Βαλε στο μνμ σου την περιοχη που μενεις , τηλ επικοινωνιας και τις ημερομηνιες που θα λειπεις να δουμε μηπως καποιος απο δω μπορει να σε βοηθησει.Ειμαι τελειως ασχετη απο μωρα γατια, το δικο μου το πηρα αρκετα μεγαλο, αλλα αν μπορεσει να αναλαβει καποιος εμπειρος και βολευει η περιοχη που μενεις τον βοηθαω και εγω!
καλη επιτυχια

Δυστυχως η κτηνιατρος ηταν εκτος ιατριου, και μιλησαμε τηλεφωνικα. Η συμβουλη της ηταν να μεινει στα ζεστα για 2 μερες, να ταιζεται κανονικα για να επανελθει λιγακι και μετα βλεπουμε για αντιβιωσεις, αποπαρασιτωσεις κτλ...

ειναι αυτο που λενε οτι οι γατες μας βρησκουν τελικα!!!καλη και ευτυχισμενη ζωη να εχετε..:)

ναι αλλα εχεις αλλη μια γατα απο οτι ειδα, μην τις φερεις σε επαφη.....
αληθεια η αλλη σου κανει μουτρακια για το μικρο ? ;)

είναι πανέμορφο :) θα το κρατήσεις? :cool:

Οχι, δεν κανει μουτρα.. Δεν τις εφερα 100% σε επαφη, απλα κοιταξε οτο ενα το αλλο. Η Μονικα ειναι μια χαρα, δεν αλλαξε καθολου η συμπεριφορα της. Οταν ψιλοσυνεφερα το μικρο, της ανοιξα μια κονσερβουλα, και ειναι Οκ. Λογω του οτι δεν ειναι ακομα εμβολιασμενη, Θα εχω το μικρο σε απομονωμενο δωματιο..(ασε που ειναι ταρζαν και πηδαει εξω απ το κουτι..)
Με προβληματιζει η κοιλιτσα του και το οτι δεν ενεργειται...

είναι πανέμορφο :) θα το κρατήσεις? :cool:

...στον δρομο παντως δεν θα το αφησω.. :D
Κατσε να συνελθει, να μεγαλωσει λιγο και βλεπουμε...

Οχι, δεν κανει μουτρα.. Δεν τις εφερα 100% σε επαφη, απλα κοιταξε οτο ενα το αλλο. Η Μονικα ειναι μια χαρα, δεν αλλαξε καθολου η συμπεριφορα της. Οταν ψιλοσυνεφερα το μικρο, της ανοιξα μια κονσερβουλα, και ειναι Οκ. Λογω του οτι δεν ειναι ακομα εμβολιασμενη, Θα εχω το μικρο σε απομονωμενο δωματιο..(ασε που ειναι ταρζαν και πηδαει εξω απ το κουτι..)
Με προβληματιζει η κοιλιτσα του και το οτι δεν ενεργειται...

καλα εκανες, αν δεν ειναι οτε η Μονικα εμβολιασμενη ειναι επικυνδυνο
μηπως να παρεις παλι τηλ την γιατρο κ να της αναφερεις το θεμα με την κοιλιτσα του? μπορει να σου πει κατι που θα βοηθησει... μη δισταζεις
η δικια μου κτηνιατρος την εχω παρει τηλ κ μαυρα μεσανυχτα και με βοηθησε πολυ

Yayyyy! Κατουρησαμε! Αλλα ειμαστε ταρζανακια και βγαινουμε απ την κουτα μας... Τι να κανουμε;;

Μπραβο, καλα τα πατε!!!!
δεν εχεις κλουβακι μεταφορας? να το βαζες εκει λιγο να δεις πως θα αντιδρασει ...

Μολις το εβαλα...Νιαουρισε λιγακι στην αρχη, τωρα καλουτσικα..Εντομεταξυ καπου εδω κοντα κλαιει ακομα ενα, το ακουω απ το πρωι. Το εψαξα και δεν το βρηκα, θα ξαναπαω σε λιγο..

και αλλο???
αχχχ Θεε μου....
σε ποια περιοχη μενεις???

Κεντρο, Σβωλου-Φιλικης Εταιριας-Ιπποδρομιου...
Το ενα μετα το αλλο τα βρισκουμε, και δυστυχως στην περιοχη κυκλοφορει και HIV γατας δυστυχως..

Κεντρο, Σβωλου-Φιλικης Εταιριας-Ιπποδρομιου...
Το ενα μετα το αλλο τα βρισκουμε, και δυστυχως στην περιοχη κυκλοφορει και HIV γατας δυστυχως..

ωχχχχ καταλαβα...κεντρο καρακεντρο....εκει κοντα Σβωλου γεννησε μια γατα πριν λιγες μερες στο παρκινκ που ειναι σε παλιο σινεμα... την αφησαν να τα βαλει μεσα και γεμισε το παρκινκ ψυλλους :( σημερα θ αμαθω τι γινεται, μακαρι να μην τα διωξουν... να μεγαλωσουν λιγο

Νεα απο το μετωπο: Πηγα την γατοφορο με το πιτσιρικι στο σαλονι, χωρος της Μονικας.
Την πιανω (την Μον) και την βαζω φατσα στο πιτσιρικι στην γατοφορο.
Η Μονικα κυρια: Με τους τροπους που της εμαθε ο μπαμπας, εκανε 3-4 πολιτισμενα "Χιιιι" και τελειωσε η υποθεση (αρχικα)
Το πιτσιρικι εσκασε με τσαμπουκαδες: Εβγαλε νυχια, πηγε στα καγκελα της γατοφορου και προσπαθουσε να σκισει στα 2 την Μονικα. Ε ειναι να μην τα παρει μετα και η αλλη?
Της γυρνανε τα μυαλα και αρχιζει να με δαγκωνει (μαλλον μυρισε το πιτσιρικι πανω μου).
What do we do now doc?
Διπλωματικα επισοδια εν οψει;;;

Μια αλλη ερωτηση: Απ οτι βλεπω, εχει σε ενα σημειο δερματικο το γατακι μου, η τελοσπαντων εναν τσαμπουκα απο την συναναστοφη του με τον εξω κοσμο. Η κοιλιτσα του ειναι σχεδον γυμνη απο τριχωμα. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Ετσι γενιουνται τα γατακια η εχει καποια μυκητιαση στην κοιλια??

Σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα μαλλον...
P1010792.jpg

Χρησιμοποιησαμε αμμο, τρωμε κανονικα, και λιγο παραπανω ισως :up: και ειμαστε ολο παιχνιδια και χαδια.
Πηρα την πρωτοβουλια και του εδωσα λιγο αντιπαρασιτικο (για μισο κιλο γυρω στα 350-400 γρ πρεπει να ναι αυτο), το εκανα και ενα στεγνο μπανιο γιατι ηταν μεσα στις πισες και στα γρασα.
Εχει καποια δερματικα σιγουρα, αλλα οχι τιποτα σοβαρο..

Επισης εφερα την μονικα παλι μεσα στο δωματιο του πιτσιρικιου. Το πιτσιρικι ηρεμο αυτην τη φορα, αλλα η Μονικα, αρχοντισα προχωρησε μπροστα στο κλουβακι και αρχισε τα "Χιιι". Δεν ορμησε αλλα θεωρησα καλο να την παρω μπροστα απ το μικρο... Θα το κανω αυτο καθε μερα μαλλον μεχρι να σταματησουν τα Χιιι και τοτε θα βγαλω το πιτσιρικι απ το κλουβι (θα κανει και το πρωτο εμβολιο τη δευτερα η κουκλα μου, οποτε θα ειναι και πιο προστατευμενη)...
P1010782.jpg

(και λιγο eye candy, η μονικα σε ποζες γοητειας! :D)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back