miaoyoyoy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν λες 'βυζαίνει', το μασάει, σαν να είναι αυτή μωρό, ή το κρατάει σαν να είναι αυτό το μωρό της; Είναι στειρωμένη; Μήπως ζήλεψε το γατάκι και της περάσει με τον καιρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miaoyoyoy
Νεοφερμένο μέλος
Ο φίλος μου μου λέει ότι είναι άρρωστο αυτό που κάνω και καθόλου φυσιολογικό γι' αυτό και προβληματίστηκα. Εγώ από μεριά μου το βλέπω σαν κάτι πολύ τρυφερό. Δεν ξέρω ποιο από τα δυο είναι το σωστό για αυτό και ρωτάω εσάς, ευχαριστώ πολύ!
Συγνώμη για τον λατινικό χαρακτήρα τώρα παρατηρισα οτι δεν επιτρέπεται
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
)Συνγατοφιλοι η miaoyoyoy ειναι φίλη,και τη ζουζουκα της την παρελαβε απο το παλιο μαγαζι
άντε για δωστε τα φωτα σας
αγαπητη miaoyoyoy 1ον)Περικαλω πολυ να ανοιξεις και ενα θεματακι για τη ζουζου σου να τη θαυμαζουμε:rolleyes
και 2ον)ακόμα δεν το ανοιξες???????????

και οσο για το βυζαγμα άσε το φίλο σου να λέει,πιστευω πως ετσι δειχνει την αγαπη της
,φιλακια στη ζουζουκα!!!!υ.γ!άσχετο .αλλα πέρνα για κανα ποτακι καλέ

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς καθόλου!! Όπως τα λέει η ofilia είναι. Τα δικά μου "θηλάζονταν" και έκαναν πατουσάκια-μασάζ στις κοιλίτσες τους μέχρι το χρόνο περίπου. Η Δύο μου ακόμα το κάνει στην Τρία και σε'μένα (στις μπλούζες μου όταν την έχω αγκαλιά και τώρα τελευταία στο σκουλαρίκι μου στον αφαλό!
)...
Η κτηνίατρος μου είχε πει ότι είναι δείγμα στοργής. Και όταν οι αδαείς μου έλεγαν ότι τα καμάρια μου είναι "ανώμαλα"
, εγώ ήξερα πως απλά αγαπιόμαστε πάρα μα πάρα πολύ!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Νιώθει η ζουζού σαν μωρό, ψάχνει στο φουλάρι να βρει θηλή κι όταν βρει κάποιο σημείο που να εξέχει και να της αρέσει τότε το πιάνει με την γλώσσα και το πιπιλάει ακριβώς όπως θα έκανε αν είχε θηλή επίσης προτιμάει να έχει αντίσταση το κεφαλάκι τις όπως αν θα ακουμπούσε στην κοιλια της μάνας, στη δικη μας περίπτωση το ξεκίνησε στο λαιμό και πλέον της αρέσει παρα πολύ να έχει το κεφάλι της στην χούφτα μου και σχεδόν πάντα όμως να είναι κοντά στο πρόσωπο μου γιατί της αρέσει να της ψιθυρίζω γλυκόλογα, τότε το κάνει με μανία και καμια φορά σταματάει με κοιτάει, τρίβεται στην μουρη μου για λίγο και ξανά από την αρχή :-) δεν έχουμε κάνει ακόμα στείρωση. A! Να σημειώσω ότι δεν έχει κώλυμα να το κάνει μονο σε εμενα απλά εγώ της ψιθυρίζω κι όλας οποτε το προτιμάει. Ευχαριστώ
Ο φίλος μου μου λέει ότι είναι άρρωστο αυτό που κάνω και καθόλου φυσιολογικό γι' αυτό και προβληματίστηκα. Εγώ από μεριά μου το βλέπω σαν κάτι πολύ τρυφερό. Δεν ξέρω ποιο από τα δυο είναι το σωστό για αυτό και ρωτάω εσάς, ευχαριστώ πολύ!
Συγνώμη για τον λατινικό χαρακτήρα τώρα παρατηρισα οτι δεν επιτρέπεται
Αν κατάλαβα καλά, δεν έκανε και πριν μίμηση θηλασμού, αλλά από τη στιγμή που έφυγε το φιλοξενούμενο νεογνό τότε το θυμήθηκε και άρχισε να..παλιμπαιδίζει
Αν όντως είναι έτσι, καθόλου παράξενο, απόπειρα αποσπάσεως της προσοχής θα το έλεγα και μάλιστα.. ετεροχρονισμένη (εφ'όσον το φιλοξενούμενο γατο-μωράκι έμεινε μόνο προσωρινά και τώρα απουσιάζει).
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, δεν βλέπω πού υπάρχει το πρόβλημα, αντίθετα το θεωρώ τόσο τρυφερό και χαριτωμένο και δεν θα συμφωνήσω στο χαρακτηρισμό "άρρωστο".
Βρε μπας και υποσυνείδητα ζήλευει ο φίλος αυτή την τρυφερότητα που μοιράζεσαι με άλλο πλάσμα, ενώ πριν είχε την αποκλειστικότητα?
(μεταξύ σοβαρού και αστείου..λέμε τώρα
)Πάντως, όποιος κι αν είναι ο λόγος, να σου πω οτι και η δική μου η γατούλα είχε τη συνήθεια από μωράκι να ανεβαίνει πάνω μου και, επιτακτικά σχεδόν, σκαρφάλωνε μέχρι εκεί που τεντωμένη να βρίσκει το λαιμό μου στο σημείο πίσω από το αυτί (και πάντα το ίδιο, το δεξί, ποτέ το αριστερό!
) και να χώνει το μουσούδι της ανάμεσα στα μαλλιά μου και σα να θηλάζει και μιμούμενη τις ίδιες κινήσεις. Αυτό όχι μόνο δεν με ενοχλούσε, αλλά έλιωνα από αγγαλίαση και γαλήνη
Μετά τη στείρωση όμως, το σταμάτησε εντελώς.
Ομολογώ πως μου λείπει..
Τελευταία φορά ήταν όταν μετά την εν λόγω επέμβαση που την έφερα σπίτι, ζαλισμένη ακόμα από τη νάρκωση, να πονάει μάλλον, να νιαουρίζει κι εγώ σε απόγνωση να μη ξέρω πώς να τη βοηθήσω να την ανακουφίσω, να της βρέχω λίγο το στοματάκι με νερό (δεν έκανε να πιεί), κάτι όμως ζητούσε, να μην ησυχάζει το γατί..και πώς μου έκοψε και την έφερα πάνω εκεί στο λαιμό μου και -ω του θαύματος!- βρήκε την ασφάλεια και ζεστασιά που αποζητούσε, ησύχασε και την πήρε ο ύπνος

Αυτό στο ανέφερα σαν πιθανότητα να το κόψει με την πάροδο του χρόνου, όχι αναγκαστικά με τη στείρωση (που υποθέτω θα έχεις βάλει στο πρόγραμμα να της την κάνεις).
Σας καλωσορίζουμε

Hlianna
Διάσημο μέλος
Δυστυχως, μετα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας που περασε το εκοψε μαχαιρι και μου λειπει αφανταστα. Καποιες φορες κανει τη κινηση και τοτε σκεφτομαι απο μεσα μου "μακαρι να το αρχιζες παλι", αλλα τζιφος, απλα ψευτοπιπιλαει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miaoyoyoy
Νεοφερμένο μέλος
Υ.φ. γριγορα δεξου το αιτιμα μου!!
Να σας ευχαριστισω ολους για το ενδιαφέρον σας και σας ευχάριστω πολύ πολύ που με βοηθησατε να φιγουν οι αμφιβολίες μου
λοιπον το χαζό της υποθέσεις είναι οτι επλινα το φουλαρι και το μαλακτικο μυρίζει πολύ έντονα με αποτέλεσμα η ζουζου να μην το θυλαζειιιιιιιι

miaoyoyoy
Νεοφερμένο μέλος
καληνυχτα σε ολουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μην αγχώνεσαι. Δύσκολα τις κόβουν τις συνήθειές τους...
Εγώ θα φορούσα το φουλάρι συνέχεια, μέχρι να είναι η μυρωδιά πιο έντονη από του μαλακτικού.
Μπορεί να πιάσει...

miaoyoyoy
Νεοφερμένο μέλος
Το ίδιο κάνει και η δική μου γατούλα, κοντά 2 χρονών τώρα... κυρίως επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα κασκόλ (μάλλινα, ζεστά το χειμώνα, πάντα φορεμένα πιο πριν, ποτέ φρεσκοπλυμένα), αλλά και πάνω μου ώρες ώρες ανεβαίνει να θηλάσει την μπλούζα μου και κάνει και πατουσάκια! και γουργουρίζει με μανία!
Δεν νομίζω πως ειναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool