moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-12-08
02:55
Μπραβο Μυρτουλα,τιποτα δεν ηταν τελικα ειδατε;Αντε ποσο ακομα πρεπει να χασει σας ειπε ο γιατρος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
13-12-08
14:46
Μπράβο Μυρτούλα!! 
(Εμ βέβαια, όταν έχει το θετικό παράδειγμά σου, Νίκη, φυσικό είναι να τα χάνει εύκολα τα γραμμάρια)

(Εμ βέβαια, όταν έχει το θετικό παράδειγμά σου, Νίκη, φυσικό είναι να τα χάνει εύκολα τα γραμμάρια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
13-12-08
20:07
Μπραβο Μυρτουλα,τιποτα δεν ηταν τελικα ειδατε;Αντε ποσο ακομα πρεπει να χασει σας ειπε ο γιατρος;
Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι πρεπει να ειναι γυρω στα 5 κιλα(οχι παραπανω)
.Οποτε λιγο ακομη και επιτευχτηκε ο στοχος μας!
Σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια:kiss:

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
13-12-08
20:21
Άντε και στα δικά μας, οι διαιτώμενες!Οποτε λιγο ακομη και επιτευχτηκε ο στοχος μας!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
13-12-08
21:06
Μπράβο Μυρτούλα
. Άντε, τον έφαγες το γάιδαρο , η ουρά μένει(πάλι με φαΐ είναι η παροιμία

, φταίω εγώ;δεν φταίω
). Και καλά, η Μυρτούλα έχει διαιτολόγο έξτρα
Η διαιτολόγος έχει τη διαιτολόγο της ,ή απλά, έχει δυνατή θέληση;

. Άντε, τον έφαγες το γάιδαρο , η ουρά μένει(πάλι με φαΐ είναι η παροιμία

, φταίω εγώ;δεν φταίω
). Και καλά, η Μυρτούλα έχει διαιτολόγο έξτρα
Η διαιτολόγος έχει τη διαιτολόγο της ,ή απλά, έχει δυνατή θέληση;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
13-12-08
21:49
Η διαιτολόγος έχει τη διαιτολόγο της ,ή απλά, έχει δυνατή θέληση;
Και η διαιτολογος της Μυρτουλας εχει την διαιτολογο της!

Σιγα μην εχανε τοσο κιλα χωρις επαγγελματικη βοηθεια.

Τωρα η Μυρτουλα εχασε βαρος γιατι
1. Κοψαμε την μικρη κονσερβουλα που ετρωγε καθε πρωι και περιοριστηκε μονο σε κροκετες με χαμηλα λιπαρα.
2. Κοψαμε τα τσιμπολογηματα με τις λιχουδιες,που η μαμα της, της εδινε που και που(γαλοπουλα καπνιστη, τονο κονσερβα κ.α).Και που δεν ηταν τελικα τοσο αθωα ουτε τοσο αμελητεα.

3.Ξερερασε την μικρη "μελαγχολια" που παρουσιασε η Μυρτουλα μετα τον ερχομο του Αρη στο σπιτι.Επιτελους παιζει (δηλαδη κυνηγιετε με τον Αρη) και ειναι τοσο ζωηρη οπως παλια.Και αυτο νομιζω οτι ηταν το πιο ουσιαστικο, επιτελους αρχισε να "καιει" θερμιδες!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
14-12-08
11:46
Θαυμάσια!!!Μπράβο κορίτσια!!!!
Εγώ να δω, τί θα κάνω με τη Μπασσέτ, που θέλει να ανακατεύεται ο άντρας μου στη διατροφή της. Έλειψα χθες το μεσημέρι και, ενώ την είχα ταΐσει, γυρίζοντας βρήκα να της έχει βάλει ένα βουνό κροκέτες πάλι. Το βράδυ την τάισα και πήγα να κοιμηθώ, ο άντρας μου έμεινε να διαβάζει Κυριακάτικες εφημερίδες. Σηκώθηκα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, βλέπω γεμάτο κροκέτες πάλι το πιάτο
Θα μου το κάνει βούβαλο το γατί. Είναι, λέει, στην ανάπτυξη και, δώστου και τη στουπώνει κροκέτες
Εγώ να δω, τί θα κάνω με τη Μπασσέτ, που θέλει να ανακατεύεται ο άντρας μου στη διατροφή της. Έλειψα χθες το μεσημέρι και, ενώ την είχα ταΐσει, γυρίζοντας βρήκα να της έχει βάλει ένα βουνό κροκέτες πάλι. Το βράδυ την τάισα και πήγα να κοιμηθώ, ο άντρας μου έμεινε να διαβάζει Κυριακάτικες εφημερίδες. Σηκώθηκα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, βλέπω γεμάτο κροκέτες πάλι το πιάτο
Θα μου το κάνει βούβαλο το γατί. Είναι, λέει, στην ανάπτυξη και, δώστου και τη στουπώνει κροκέτες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum