H δοκιμασία!!!

Εγώ όσα ψιψίνια είχα ούτε λόγος για αυτοσυγκράτηση... Ακόμα και τη σχάρα που ψήναμε καμιά φορα μπριζολίτσες στην αυλή, τη γλύφανε μέχρι τελικής πτώσης. Μια φορά μάλιστα ένας από τους ψιψίνους (Θούμπι τον λέγαμε) έκαψε τη γλωσσίτσα του...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου το καημενουλι! :( Α εμας ο Σουμαχερ μολις μυρισει γαφητο ειναι ασιγκρατητος... Ακομα και μεγαλους γατους διωχνει για να φαει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα συγχαρητήρια μου για την ανατροφή που του έδωσες.:up: Σοβαρά όταν τελείωσες το λουκάνικο σου δεν του έβαλες λίγο στο πιάτο του ή έστω κάποια δικιά του λιχουδιά..:blink: Αν όχι έχεις πρόβλημα εκπαίδευσης:P .Όσο για τραπέζια πάγκους κτλ ο Mύρτος το έχει μάθει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνει και την μέρα δεν το κάνει ποτέ Τη νύχτα όμως............ξέρει ότι κοιμάμαι και.....κακό παιδί:/:

δεν του εβαλα για να μαθει να ξεχωριζει!! αν του εβαζα την επομενη φορα θα ορμουσε στο πιατο μου γιατι θα πιστευε οτι δικαιουται και αυτος... :P φαγακι ειχε στο πιατακι του!
χιχι ειμαι κακια μαμα!:D στον παγκο εχει ανεβει μια φορα οταν τον ειχα αφησει 3 μερες μονο(το ανακαλυψα απο τις πατημασιες!) του αλλα εκανε τον κινεζο!!:lol: :lol:

Μπραβο εκπαιδευση ο Φρου! Ο Σαββας μας δεν πολυτρωει δικα μας φαγητα(μονο για κυμα τρελαινεται), ο Μισκα ομως ερχοταν σε καθε γευμα στα ποδια μου και ζητιανευε τα παντα!!! :D

ναι το γλυκο μου! βραχος!!!:D :D ευχαριστω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back