H καραμέλα

samis

Δραστήριο μέλος

Ο samis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 520 μηνύματα.
Υιοθέτησα πριν 1 εβδομάδα μια αδέσποτη γατούλα την καραμέλα Eίναι πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη. Επειδή έχει κάποιο πρόβλημα με τα ματάκια της, πρέπει να τις βάζω 5 φόρες την ημέρα κάτι σταγόνες και δεν παραπονιέται καθόλου παρά καμία φορά κουνάει λίγο το κεφαλακι της.
Παρόλο που είναι ήσυχη και ήρεμη εγώ την φωνάζω συνεχεία ξινή :P γιατί ενώ θέλω την χαϊδεύω κάθετε 2 λεπτα και μετα φεύγει. Λίγες φορες ήρθε από μόνη της να την χαϊδέψω η να τριφτή στα ποδια μου. Να φανταστείτε τι λουτρινα ποντικάκια τη πείρα να παίζει, τι κλώστες της τραβαω με μπαλιτσες, τα κοιτάζει σαν χάνος και τα αγνοεί, καθολου παιχνιδιάρα. Αρκετές φορες κάθεται και με κοιτάζει με τα μεγάλα μάτια της και ενώ πάω να την χαϊδέψω φεύγει μετα από λιγο. Το πρώτο βράδυ έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου και νιαούριζε όποτε την άνοιξα και πλέον κάθε βράδυ η κοιμάται στα πόδια μου η κατω απ το κρεβατι σε ένα χαλάκι. Αν και μοιάζει πολυ με περσική (μάλλον κάποιος γονιός θα ήταν) ο γιατρός μου ειπε ότι είναι ευρωπαϊκή γατα. Παρόλο που εχει πολύ τρίχωμα δεν αφήνει πολύ . Το μονο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι εκανε 3 φορες τα τσισακια τις εκτος λεκάνης το οποιο το έγραψα σε αντίστοιχο topic.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υιοθέτησα πριν 1 εβδομάδα μια αδέσποτη γατούλα την καραμέλα Eίναι πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη. Επειδή έχει κάποιο πρόβλημα με τα ματάκια της, πρέπει να τις βάζω 5 φόρες την ημέρα κάτι σταγόνες και δεν παραπονιέται καθόλου παρά καμία φορά κουνάει λίγο το κεφαλακι της.
Παρόλο που είναι ήσυχη και ήρεμη εγώ την φωνάζω συνεχεία ξινή :P γιατί ενώ θέλω την χαϊδεύω κάθετε 2 λεπτα και μετα φεύγει. Λίγες φορες ήρθε από μόνη της να την χαϊδέψω η να τριφτή στα ποδια μου. Να φανταστείτε τι λουτρινα ποντικάκια τη πείρα να παίζει, τι κλώστες της τραβαω με μπαλιτσες, τα κοιτάζει σαν χάνος και τα αγνοεί, καθολου παιχνιδιάρα. Αρκετές φορες κάθεται και με κοιτάζει με τα μεγάλα μάτια της και ενώ πάω να την χαϊδέψω φεύγει μετα από λιγο. Το πρώτο βράδυ έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου και νιαούριζε όποτε την άνοιξα και πλέον κάθε βράδυ η κοιμάται στα πόδια μου η κατω απ το κρεβατι σε ένα χαλάκι. Αν και μοιάζει πολυ με περσική (μάλλον κάποιος γονιός θα ήταν) ο γιατρός μου ειπε ότι είναι ευρωπαϊκή γατα. Παρόλο που εχει πολύ τρίχωμα δεν αφήνει πολύ . Το μονο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι εκανε 3 φορες τα τσισακια τις εκτος λεκάνης το οποιο το έγραψα σε αντίστοιχο topic.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Mονο κοινη ευρωπαικη δεν ειναι!!:blink:
Εχει πολλα στοιχεια απο περσικη και μπορει να ειναι και καθαροαιμη..:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω αν ειναι ευρωπαικη,περσικη η καθαροαιμη..αυτο που ξερω ειναι,οτι ειναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!:D:D:D.......να την χαιρεσαι και μπραβο σου που υιοθετησες μια ψυχουλα....:):):)
μπορει αργοτερα να γινει πιο χαδιαρα........εξοικιωνεται μαζι σου τωρα...σε γνωριζει....:D

[FONT=&quot]εντωμεταξύ ειναι και κουρεμένη απο την κυρια που την ταιζε, σε κάποια σημεια εινε ποιο φουντωτή σε αλλα ειναι κουτσουρεμένη[/FONT]

[FONT=&quot]εντωμεταξύ ειναι και κουρεμένη απο την κυρια που την ταιζε, σε κάποια σημεια εινε ποιο φουντωτή σε αλλα ειναι κουτσουρεμένη[/FONT]

δεν πειραζει........θα μεγαλωσουν τα μαλακια της!!!!!!!!!!!:D:D

την έχω αγαπήσει παρα πολυ και την ποναω γιατι η καημένη πρέπει να ταλαιπωρήθηκε πολυ με το θεμα των ματιών της. Απο οτι μου ειπε ο γιατρος πρεπει να πονούσε συνεχεια και να έχασε καποιο βαθμο της ορασης της. Αυτο ειπε ήταν ενα μικρόβιο που το παθενουν τα μικρα γατάκια που δεν εινε εμβολιασμένα. Οταν την πρωτοπειρα ειχε μια περίεργη μεμβράνη στα ματια η οποια εχει ψιλοκαθαρίσει κάπως. Ελπιζω οι σταγονες που τις βαζω να λειτουργουν και σαν παυσιπονο.

πολυ χαιρομαι που την αγαπας τοσο!!!!!!!:D:D:D,.........αληθεια ,ποσο χρονων ειναι????:)

ο γιατρός μου ειπε οτι είναι γύρω στα 2 αλλά με καθε επιφύλαξη γιατι λοιπαν τα πίσω δοντάκια τις και δεν μπορούσε να δει ηλικια .
Η κυρια στην γειτονία μου ειπε περίπου 1.5 χρ Επίσης πρέπει να ήταν και έγκυος αλλα να απέβαλε από ότι μου είπαν.

Καλως τη δεχτηκες!
Πω πω τι τραβηξε η καημενη...Να τη στειρωσεις τουλαχιστον να μην ταλαιπωρειται και με γεννες,αλλα και για να μην γεννηθουν και τα μωρακια της με καλυκοϊο.

Να την χαίρεσαι την καραμέλα σου, που είναι μια πολύ γλυκειά γατούλα!!!:):):) Και μπράβο σου που την υιοθέτησες και την φροντίζεις...:P:P:P Και όπως είπε και η moukelis να την στειρώσεις για να μην ταλαιπωρείται άσκοπα από οίστρους!!!!!:):):)

Να τη χαιρεσαι τη συνονοματη και επισης calico! Η διαφορα ειναι βεβαια στο οτι η δικη σου ειναι αφρατη σα συννεφακι:)
Χαιρομαι που θα εχει ενα σπιτι και μια γατομαμα που της αξιζει!
Τα ματακια της ειναι υπεροχα, που να ειναι και εντελως ενταξει!
Ευχομαι πολλα πολλα χρονια συντροφιας!

να την χαιρεσαι την φουντωτουλα σου!!! εμενα μου μοιαζει καθαροαιμη περσικη!! υπαρχει και εκθεση μπορεις να την παρεις για να σου πουνε την γνωμη τους!!:D ειναι πανεμορφη!!!!

Να τη χαιρεσαι τη συνονοματη και επισης calico! Η διαφορα ειναι βεβαια στο οτι η δικη σου ειναι αφρατη σα συννεφακι:)

η γατομπαμπας :P

να την χαιρεσαι την φουντωτουλα σου!!! εμενα μου μοιαζει καθαροαιμη περσικη!! υπαρχει και εκθεση μπορεις να την παρεις για να σου πουνε την γνωμη τους!!:D ειναι πανεμορφη!!!!

σε ευχαριστω :) εκθεση τι εκθεση??

εκθεση γατας!! υπαρχει αντιστοιχο θεμα για την εκθεση, εγω νομιζω να την παρεις!! εχω μια ερωτηση, ειναι στειρωμενη? γιατι αν δεν ειναι μπορει γι αυτο να τα εκανε αλλου τα τσισακια της!

μαρη.........γατομπαμπας ειναι...........μην του αλλαξουμε και το φυλο του ανθρωπου!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P

δεν σου συνιστω εκθεση ,τουλαχιστον για φετος...εδω δεν εχει συνηθισει εσενα....τι φανταζεσαι μεσα σε τοσο κοσμο?????

το καημενο...ταλαιπωριες που θα εχει περασει.....:)

πουπι μπορει να εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι ακομη το κοριτσι δεν συνηθισε τον γατομπαμπα της! :)

τι κουκλαρα,τι ματαρες ειναι αυτες? να την χαιρεσε!!!!!!ειναι παρα πολυ ομορφη...και μια θεα!!!!:D

μαρη.........γατομπαμπας ειναι...........μην του αλλαξουμε και το φυλο του ανθρωπου!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μολις το συνειδητοποιησα και ετρεξα αλλα βλεπω αργα το πηρα χαμπαρι!
Συγνωωωωωωωωωωωωωωωμηηηηηηηηηηηηη Samiiiiiii απο συνηθεια...να γιατι δεν γραφουν πολλοι αντρες τους προσβαλλω:redface::redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back