Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπι μπορει να εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι ακομη το κοριτσι δεν συνηθισε τον γατομπαμπα της!![]()
ναι μωρε..........και ο ΩΡΙΩΝ ειδες οτι δεν θα εκθεσει τον δικο του τον σιβηρακο,οταν θα ερθει.......νομιζω ουτε καν την αουρορα γιατι ακομα δεν εχει προσαρμοστει πληρως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
αλλά το οτι όταν την περιποιούμαι ειτε να της βαλω σταγόνες η να την χτενίσω κάθετε τοσο ήσυχα και με κοιταζει στα ματια με τρελαίνει
Ομως μολις τελειώσω την δουλεια φεύγει σαν να μου λεει "φτανει τωρα τελείωσες"Πάντως δεν ειναι θετικό το οτι αν κλείσω το βραδυ την πορτα του δωματιου μου νιαουριζει κ αν την ανοιξω ερχετε και κοιμάται στα ποδια μου η διπλα στο κρεβάτι?? τελειος χαζογατομπαμπας

Νηρηιδα no problem χχεχεχεχε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

οπως καταλαβες samis.......ειμαστε πολυλογουδες!!!!!!!!

angela
Δραστήριο μέλος

Samis καλώς ήρθατε, η γατούλα είναι μια κούκλα ανατολίτισσα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
α τωρα κατάλαβα τι έκθεση ειναι, σιγουρα θελει ακομα προσαρμογή και με το σπιτι αλλα και μαζι μου. Τοσο καιρο ζουσε στο δρομο και ειχε την ελευθερια της. Ειναι απόμακρη τiς περισσότερες ώρες αν οχι όλεςαλλά το οτι όταν την περιποιούμαι ειτε να της βαλω σταγόνες η να την χτενίσω κάθετε τοσο ήσυχα και με κοιταζει στα ματια με τρελαίνει
Ομως μολις τελειώσω την δουλεια φεύγει σαν να μου λεει "φτανει τωρα τελείωσες"
Πάντως δεν ειναι θετικό το οτι αν κλείσω το βραδυ την πορτα του δωματιου μου νιαουριζει κ αν την ανοιξω ερχετε και κοιμάται στα ποδια μου η διπλα στο κρεβάτι?? τελειος χαζογατομπαμπας
![]()
τελειε χαζογατομπαμπα μου...........ΝΑΙ.......ειναι παρα πολυ θετικο...

.....αλλες γατουλες,μολις πρωτοπανε σε ενα σπιτι κρυβονται οπου μπορεις να φανταστεις και δεν βγαινουν ουτε για φαγητο.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κλασσικη γατα! αλλα εσενα κανει πολυ προοδο γρηγορα, η δικια μου επι ενα μηνα δεν με ηθελε και με γρατζουνουσε( την υιοθετησα κι εγω μεγαλη) . θα συμφωνησω οτι πρεπει να την στειρωσεις, θα δεις οτι θα προσαρμωστει πολυ πιο γρηγορα!
samis
Δραστήριο μέλος
"περσικες καλικο¨" ειδες τι μαθενει καποιος ..πουπουλινα μαλλον εγω θα σας ζαλισω με της ερωτησεις μου...
για στειρωμα το σκεφτηκα και εγω αλλα θα το συζητησω στην επομενη επισκεψη σε ενα μηνα. ΕΙδη ταλαιπωρειτε η καιμενη με της σταγονες.Αν την δειτε θα πονεση υ ψηχη σας οταν της βαζω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα μαθω πολλα απο εσας μου φαινεται"περσικες καλικο¨" ειδες τι μαθενει καποιος ..
πουπουλινα μαλλον εγω θα σας ζαλισω με της ερωτησεις μου...
no problem.............για αυτο ειμαστε εδω...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα μαθω πολλα απο εσας μου φαινεται"περσικες καλικο¨" ειδες τι μαθενει καποιος ..
πουπουλινα μαλλον εγω θα σας ζαλισω με της ερωτησεις μου...
για στειρωμα το σκεφτηκα και εγω αλλα θα το συζητησω στην επομενη επισκεψη σε ενα μηνα. ΕΙδη ταλαιπωρειτε η καιμενη με της σταγονες.Αν την δειτε θα πονεση υ ψηχη σας οταν της βαζω...
ναι..εννοειται οτι θα ξεκουραστει η γλυκια μου,θα ειναι απολυτα υγιεις και μετα θα παει για στειρωση...οτι σου πει ο γιατρος..

samis
Δραστήριο μέλος
Επισης θελω να μου πειτε τι να κανω οσο αφορα το γατοχορτο, πρεπει να φυτεψω κατι τετοιο η υπαρχουν κ τροφες που κανουν την δουλεια για τις τριχες στο στομαχι?
[/FONT]
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα σου συστησω στην επομενη επισκεψη στο γιατρο να κανετε και εξετασεις αιματος γενικες και βιοχημικες για να ελεγξεις την υγεια της. επισης αν δεν πιεζεσαι οικονομικα κανε προληπτικα μια εξεταση για πολυκυστικους νεφρους (PKD) γιατι αρκετα περσικα πασχουν απο αυτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
[FONT="]εγω πίστευα οτι ειναι διασταύρωση περσικής με κάποιας ελληνικής αδέσποτης, αν τις λένε ετσι.[/FONT]
[FONT="]Επισης θελω να μου πειτε τι να κανω οσο αφορα το γατοχορτο, πρεπει να φυτεψω κατι τετοιο η υπαρχουν κ τροφες που κανουν την δουλεια για τις τριχες στο στομαχι?[/FONT]
υπαρχουν...1ον ξηρη τροφη,ειδικη για τις τριχομπαλες
2ον το χορτο που θα το βρεις στα κτηνιατρια....ειναι σε ενα κουτακι...του βαζεις νερο,μεσα στο κουτι...το τοποθετεις σε ενα παραθυρο με λιγο ηλιο...και αυτο φυτρωνει...προσεξε μονο οταν της το βαλεις να ειναι ενταξει το εντερακι της...γιατι εγω το ειχα βαλει στον μπουκακο μου και του εκανε ενα τσιρλιο....

3ον,υπαρχει και μια παστουλα σε σωληναριο...ολα αυτα θα τα βρεις στα ιατρεια......να μην ντρεπεσαι να ρωτας το γιατρο σου για το οτιδηποτε...αυτη ειναι η δουλεια τους......
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν ειναι απαραιτητο να φυτεψεις, μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου να σου πει για παστα ειδικη για τριχομπαλες. να σου πει σε σε ποση συχνοτητα να την δινεις![FONT="]εγω πίστευα οτι ειναι διασταύρωση περσικής με κάποιας ελληνικής αδέσποτης, αν τις λένε ετσι.
Επισης θελω να μου πειτε τι να κανω οσο αφορα το γατοχορτο, πρεπει να φυτεψω κατι τετοιο η υπαρχουν κ τροφες που κανουν την δουλεια για τις τριχες στο στομαχι?
[/FONT]
εχει και πολλες τροφες που ειναι ειδικες για τριχομπαλες, επισης η royal canin εχει ειδικη τροφη για περσικα
samis
Δραστήριο μέλος

evelynkar θα τα ρωτησω την επομενη φορα οταν παω για το 2 εμβολιο.
Επισης ρωτησα για ποσο καιρο θα παιρνει τισ σταγονες και μου ειπε δεν ξερει , επισης μου ειπε οτι η θεραπεια απλα σταματαει το προβλημα και δεν το μεγαλωνει.
Να ρωτησω πρεπει στο μπανιο που εχω την αμμολεκανη να εχω και ενα φωτακι αναμμενο για να την βλεπει? ισως για αυτο τα εκανε εχτες το βραδυ στον καναπε? Τις πρωτες μερες ειχα ενα φωτακι αλλα το εβαλα στο δωματιο για οταν ερχεται να την βλεπω.
τελος επειδη μενω στον 3ο οροφο υπαρχει προβλημα να πεσει κατω απ το μπαλκονι γιατι κανα 2 φορες την ειδα να σκαρφαλωνει και να βλεπει κατω και τρομαξα μην πεσει. Γι αυτο δεν την αφηνω ελευθερη στο μπαλκονι
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας
evelynkar θα τα ρωτησω την επομενη φορα οταν παω για το 2 εμβολιο.
Επισης ρωτησα για ποσο καιρο θα παιρνει τισ σταγονες και μου ειπε δεν ξερει , επισης μου ειπε οτι η θεραπεια απλα σταματαει το προβλημα και δεν το μεγαλωνει.
Να ρωτησω πρεπει στο μπανιο που εχω την αμμολεκανη να εχω και ενα φωτακι αναμμενο για να την βλεπει? ισως για αυτο τα εκανε εχτες το βραδυ στον καναπε? Τις πρωτες μερες ειχα ενα φωτακι αλλα το εβαλα στο δωματιο για οταν ερχεται να την βλεπω.
τελος επειδη μενω στον 3ο οροφο υπαρχει προβλημα να πεσει κατω απ το μπαλκονι γιατι κανα 2 φορες την ειδα να σκαρφαλωνει και να βλεπει κατω και τρομαξα μην πεσει. Γι αυτο δεν την αφηνω ελευθερη στο μπαλκονι
αν θες να βγαινει στο μπαγκονι...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρεπει να κανεις οχυρωματικα εργα..

.θα παρεις αυτα τα πλαστικα πλεγματα και θα το στερεωσεις απο την απεξω πλευρα των καγκελων........και να ειναι αρκετα ψηλο.....και παλι θα πρεπει νατην προσεχεις μεχρι να δεις αν εχει τασης φυγης και αν μπορει να σκαρφαλωσει ακομα και με το πλεγμα..θελει πολυ προσοχη σε αυτο το θεμα...

natalouko
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας
Δεν χρειάζεται να έχεις φωτάκι, οι γάτες βλέπουν πολύ καλύτερα στο σκοτάδι απ ότι στο φως!!!![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.παντως επειδη ακομα προσαρμοζεται,μπορεις να αφηνεις το φως της τουαλετας ανοιχτο...η ενα φωτακι,οπως λες...ΥΓ....απο τις καλυτερες αμμους και οικονομικη ειναι η biocat η πρασινη...δεν μυριζει καθολου,και κανει τα κατουρα σβωλακια...

ξεχασα οτι μπορει η γλυκια σου,να εχει χασει λιγη απο την οραση της...λογω του προβληματος της,οποτε αν ειναι εντελως σκοταδι,οντως μπορει να μην τη βλεπει την τουαλετα..
..παντως και παλι πιστευω οτι θα την οδηγει η οσφρηση της...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool