samis
Δραστήριο μέλος
Αυτη που λες ειναι ποιο οικονομικη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπουλινα εγω για αρχη πηγα σε ενα petshop και πειρα μια που λεγεται ever clean και κοστιζε γυρω στα 12 ε, επισης κανει τα τσισακια σβολακια.
Αυτη που λες ειναι ποιο οικονομικη??
ειναι παρα πολυ καλη και αυτη που πηρες....ποσα κιλα ειναι???? αυτη που λεω εγω,κανει 7.50 με 8 ευρω τα 10 κιλα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
hmmm αυτη που πειρα ειναι 6 κιλα, οποτε θα δοκιμασω αυτη που ειπες την επομενη φορα... ειμαι τελοιος ασχετος κ δεν ξερω απο τιμες![]()
το φανταστικα.....γιατι τα 10 κιλα της ever clean ειναι πολυ πιο ακριβα απο 12 ευρω....

brigite
Διάσημο μέλος

Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη και εχει πραγματι χαρακτηριστικα περσικης.Σιγουρα καποιος προγονος της θα ηταν περσικος.Την ever clean την αγορασα κι εγω χθες ,την 6κιλη,οχι πρωτη φορα,και την πηρα 14 ε.Οσο θελουν πουλανε.Βεβαια οχι απο Αθηνα,απο Πατρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να σας ρωτήσω κατι , όταν την χαϊδεύω καμιά φορά με ψιλο δαγκώνει αλλα πολύ απαλά, αυτό είναι ότι παίζει η ότι δεν θέλει άλλο? Συνήθως όταν χαϊδεύω τα πόδια της το κάνει.
εννοειται οτι παιζει!!!!!!!!!

....δεν εχεις δει που και μεταξυ τους οι γατες οταν παιζουνε,δαγκωνονται????

samis
Δραστήριο μέλος
αν ειναι ετσι.......
(ποσο αχετος ειμαι με τις γατες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
για τους σκύλους το ήξερα, αλλα για της γάτες οχι.χεχε βασικα τρομάζω γιατι το κανει απότομα εκει που την χαϊδεύω γυρναει το κεφάλι της και με δαγκώνει απαλά...
αν ειναι ετσι.......(ποσο αχετος ειμαι με τις γατες)
καλα.......καμμια φορα,μην νομιζεις...μπορει να τσαντιστουν και να το κανουν για να δειξουν οτι δεν θελουν κατι....αν ειναι απαλα ομως...μαλλον για παιχνιδι το κανουν!!!!!!!...σιγα-σιγα θα αρχισεις να την καταλαβαινεις!!!! αυτη ειναι και η γοητεια του πραγματος!!!!!!!!

natalouko
Επιφανές μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα με δαγκώνει όταν παίζουμε, όταν θέλει να φάει, όταν έχει νευριάσει μαζί, γενικά με δαγκώνει πολύ......![]()
Μια απο τα ιδια κι εμενα! Παιζει παιζει αλλα το δαγκωμα της βαμπιρισιο ειναι! Παλι καλα που σε δαγκωνει απαλα εσενα!
Εμενα απαλα με δαγκωνει μονο οταν...αγκαλιαζει το χερι μου και αρχιζει να την παιρνει ο υπνος.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Τι μαναρακι ειναι αυτο!!
Φτου σου γυναικαρα μου!!
Σχετικα με την αμμο κι εγω την biocat την πρασινη χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

Σχετικα με το οτι ειναι νοχελικη μην ανησυχεις! πρωτον δεν εχει προσαρμοστει τελειως και δευτερον τα περσικα δεν φημιζονται για την ενεργητικοτητα τους!

ιβανα
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μπραβο ρε σιμωνη![]()
ευχαριστω!!!

αλλα γιατι απ'ολα??

ιβανα
Επιφανές μέλος
ευχαριστω!!!αλλα γιατι απ'ολα??
![]()
α καλα, κουκουρουκου

που εκανες ανασκαφη το θεμα της καραμελας να τα λεμε κι απο εδω

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.απο εδω,μπορουμε να λεμε οτι αφορα την καραμελα σου..οχι μονο για το κατουρημα...

....για αυτο σου το λεμε!!!!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool