Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο τωρα γιατι το λες???πατησε μας κι αλλο κατω εμας με τα νωχελικα γατακια!!
![]()

Καλα το αλλαζω! Ειναι πολυ ωραιο να ειναι νωχελικη η γατα ε; Σαν εικονα καρτ ποσταλ γατα διπλα στο τζακι, οποτε και τζακι να μην εχεις ειναι η γατα που δινει την αισθηση χουχουλιασματος!(το εσωσα;!;!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναιιιιιιιιΚαλα το αλλαζω! Ειναι πολυ ωραιο να ειναι νωχελικη η γατα ε; Σαν εικονα καρτ ποσταλ γατα διπλα στο τζακι, οποτε και τζακι να μην εχεις ειναι η γατα που δινει την αισθηση χουχουλιασματος!(το εσωσα;!;!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα μερικες φορες ζηλευω, το χαμενο οποτε παω να το χαιδεψω σκεφτεται "παιχνιδι παιχνιδι παιχνιδι" θα θελα παλουκωνοταν που και που.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

αλλα φανταζωμαι ξυνη οπως τωρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νηρηιδα το δικο σου μικρο δεν ειναι εεε??? αληθεια ποτε δεν θα μαθω πως ηταν η καραμελα μικρηαλλα φανταζωμαι ξυνη οπως τωρα...
βρε........δεν ντρεπεσαι να θαβεις το ιδιο σου το παιδι????????

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηιδα το δικο σου μικρο δεν ειναι εεε??? αληθεια ποτε δεν θα μαθω πως ηταν η καραμελα μικρηαλλα φανταζωμαι ξυνη οπως τωρα...
2 μηνων ειναι την ειχα βρει στα σκουπιδια οταν ηταν περιπου 2 εβδομαδων
αλλα γιατι η ξινη μωρε η καημενη!;!;!
samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειναι ειναι.... πας να το χαιδεψεις και πεταγεται 2μετρα μακρια, μονο οταν θελει φαι κανει γλυκουλες και τριβεται..... λιγες φορες απολαμβανει το χαιδεμα και κανει το χουρ χουρ
προφανως.......δεν ειχε συνηθισει στο χαδι η κακομοιρα......

......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
εμενα τον πρωτο μηνα με ειχε κανει ριγε με τις γρατζουνιες της!! δεν με ηθελε καθολου!! τωρα ομως κοιμαται πανω στο κεφαλι μου, μια παραξενια ακομη την εχει(μην ξεχνας ειμαστε θηλυκα) αλλα καμια σχεση !!! οποτε θα βελτιωθει κι αλλο η σχεση σας σιγα σιγα!!
α οχι τετοια δεν κανει απλά οταν δεν θελει την κανει με ελαφρα.... κανα δυο φορες που της πείραζα τα ποδια πειγε να με δαγκώσει αλλα παιχνιδιάρικα απο οτι καταλαβα,
τςρα πχ έρχεται και νιαουρίζει στα ποδια μου, αυτό σημάνει ότι θελει κονσερβα.. τι να κανω 2 φορες την εβαλα σημερα,
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
νομιζεις δεν της βαζω ξηρη, σημερα της πειρα μια καινουρια της royal canin pure fenine λεγετε την τρωι αλλα θελει και την κονσερβα της. Η προηγουμενη ειταν της whiskas αλλα απο οτι καταλαβα δεν τρελαθηκε κιολας
μπορεις να της ανακατευεις την ξηρα τροφη μαζι με την κονσερβα
και σιγα σιγα να ελαττωνεις την κονσερβα!
η ξηρα τροφη που πηρες ειναι πολυ καλη!
whiskas να αποφευγεις..ειτε ειναι ξηρα τροφη ειτε κονσερβα..δοκιμασε να της παιρνεις της royal canin τα φακελακια..ειναι πιο ακριβα(κανουν 1,10 περιπου) αλλα μπορεις να της δινεις μερα παρα μερα οποτε ερχεται σχεδον τα ιδια!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
νομιζεις δεν της βαζω ξηρη, σημερα της πειρα μια καινουρια της royal canin pure fenine λεγετε την τρωι αλλα θελει και την κονσερβα της. Η προηγουμενη ειταν της whiskas αλλα απο οτι καταλαβα δεν τρελαθηκε κιολας
μην της δινεις whiskas.......δεν ειναι καθολου καλες τροφες...
.γενικα απο το Σ.μαρκετ να μην της παιρνεις τροφες...η ξηρη τροφη της ροαγιαλ,ειναι πολυ καλη..και φακελακι αμα θες να της δινεις να παιρνεις της αναλογες μαρκες....το θεμα ειναι να μην της βαζεις κονσερβα καθε μερα....δεν κανει για πολλους λογους,και εκτος των αλλων δεν θα σου τρωει την ξηρη τροφη που πρεπει να την τρωει...το πολυ 1 φορα την βδομαδα φακελακι θα σου συνιστουσα εγω...
οσο για τα χαδια......μια χαρα ειναι η κοπελα..απλα δεν ειναι πολυ εκδηλωτικη προς το παρον.......μην ξεχνας οτι σε γνωρισε μεγαλη....και οχι απο μωρο...
...και εσυ πια.......ποσο χαδιαρα την θες???

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να παιρνεις της royal canin κονσερβακια ή φακελακια αν θες να της δινεις σαν λιχουδια.
samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστω για της πληροφοριες που μου δινετε![]()
παρακαλουμε.........
τα 500 ευρω μου,για τις πληροφοριες..θα τα βαλεις στο λογαριασμο που θα σου υποδειξω............

aporw
Διακεκριμένο μέλος
παρακαλουμε.........τα 500 ευρω μου,για τις πληροφοριες..θα τα βαλεις στο λογαριασμο που θα σου υποδειξω............
![]()
500

πανακριβη εισαι μαρη!

εγω περνω 200!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
500πανακριβη εισαι μαρη!
εγω περνω 200!
![]()
εγω,χρυση μου,εχω δωσει πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο εσενα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool