samis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
στειλτε μου το iban σας η αν εχετε ακοαμ καλυτερα λογαριασμο στο paypal να σας καταθεσω την αμοιβη σας![]()
καλα.............επειδη,απο οτι φαινεται..εισαι καλο παιδι και φιλοτιμο......εγω,δεν θα σου χρεωσω τιποτα!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω,χρυση μου,εχω δωσει πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο εσενα...![]()
με το κομματι το πας μαρη??

στειλτε μου το iban σας η αν εχετε ακοαμ καλυτερα λογαριασμο στο paypal να σας καταθεσω την αμοιβη σας![]()
εγω δεχομαι και credit cards!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλα.............επειδη,απο οτι φαινεται..εισαι καλο παιδι και φιλοτιμο......εγω,δεν θα σου χρεωσω τιποτα!!!!!!!!![]()
μην την πιστευεις!!

καποια μερα θα σου το χτυπησει οτι σε βοηθησε!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μην την πιστευεις!!καποια μερα θα σου το χτυπησει οτι σε βοηθησε!
![]()
φτου σου παλιοπραγμα!!!!!!!! φιλεναδα εισαι εσυ μαρη???

.......εσυ δεν εισαι φιλη...........φιδι εισαι!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
φτου σου παλιοπραγμα!!!!!!!! φιλεναδα εισαι εσυ μαρη???.......εσυ δεν εισαι φιλη...........φιδι εισαι!!!!!!!!!!
![]()
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγω πληρωνομαι σε γατοζουληγματα Καραμελας.![]()
ειδικα αυτην μην την πιστευεις!!! ειναι μια μοχθηρη εκτροφεας!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω πληρωνομαι σε γατοζουληγματα Καραμελας.![]()
νομιζω οτι ειναι η......καλητερη πληρωμη!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειδικα αυτην μην την πιστευεις!!! ειναι μια μοχθηρη εκτροφεας!!![]()
μαρη...........ολο το σαιτ εχεις θαψει!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μαρη...........ολο το σαιτ εχεις θαψει!!!!!!!!!!![]()

μην το βλεπεις ετσι! απλα τονιζω καποια μειονεκτηματα σας!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ειμαι,ε και;Ζουλαω μοχθηρα!![]()
ποτε θα ''τσιμπησουμε'' κανενα κατσουλι κακια εκτροφεα??

moukelis
Επιφανές μέλος
Κοιταζω για δευτερο κοριτσι αλλα δεν ταιριαζει ουτε με τη Breena Ουτε με την ταπετσαρια...θελω να τα κανω σετ,καταλαβαινεις.ποτε θα ''τσιμπησουμε'' κανενα κατσουλι κακια εκτροφεα??![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοιταζω για δευτερο κοριτσι αλλα δεν ταιριαζει ουτε με τη Breena Ουτε με την ταπετσαρια...θελω να τα κανω σετ,καταλαβαινεις.![]()

.............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

οσο για πληρωμες θα κανονισουμε οτι εχει ζητηση η καθε μια σαςοντως η moukelis πολυ οικονομικια
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
εμ τα θελει κι εσενα ο απαυτος σουβγαλτε τα ολα στη φορα....![]()
οσο για πληρωμες θα κανονισουμε οτι εχει ζητηση η καθε μια σας
οντως η moukelis πολυ οικονομικια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βγαλτε τα ολα στη φορα....οσο για πληρωμες θα κανονισουμε οτι εχει ζητηση η καθε μια σας
οντως η moukelis πολυ οικονομικια
και υστερα λενε τις γυναικες κουτσομπολες!!!!!!!!!!

αλλα ξεχασα.........δεν ειναι κουτσομπολιο,αλλα.....κοινωνικη κριτικη!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool