aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω ειμαι η περιεργη γατα??![]()
εσυ....μην επιμενεις να σου πει.......γιατι θα φας ξυλο απο μενα........το'πιασες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εσυ....μην επιμενεις να σου πει.......γιατι θα φας ξυλο απο μενα........το'πιασες???![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Λίγο.....το @@σαμε το θεμα της καραμελας ή μου φαινεται??![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Τι να πει και ο καυμένος με τόσες γυναίκες??????σαμι...............βαλε μας σε ταξη!!!!!!!!!![]()

samis
Δραστήριο μέλος
σας δίνω το ελεύθερο εξάλλου έχετε πλάκα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν πειράζει βρε πείτε τα πείτε τα......
σας δίνω το ελεύθερο εξάλλου έχετε πλάκα![]()
αχ.........ευχαριστουμε για............τα καλα σας λογια!!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν πειράζει βρε πείτε τα πείτε τα......
σας δίνω το ελεύθερο εξάλλου έχετε πλάκα![]()
τα θελει ο κ@@ος σου και σενα!

καλα απο πλακα αλλο τιποτα!
και που εισαι ακομα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τα θελει ο κ@@ος σου και σενα!καλα απο πλακα αλλο τιποτα!
και που εισαι ακομα!
![]()
μαρη.........πιο σεμνα.......

.εχομεν και ενα επιπεδο......οχι σαν τους...απεναντι!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
μαρη.........πιο σεμνα........εχομεν και ενα επιπεδο......οχι σαν τους...απεναντι!!!!!!
![]()
δεν εχω και το καταλληλο emoticon να βαλω!

natalouko
Επιφανές μέλος
Πέστα βρε Πούπι!!!μαρη.........πιο σεμνα........εχομεν και ενα επιπεδο......οχι σαν τους...απεναντι!!!!!!
![]()

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι τιποτε αλλο αλλα ο Σαμι επιτηδες μας αφηνει να λεμε λεμε λεμε λεμε να κανει χαζι(σε καταλαβα κουτσομπολη αντρα)

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

μαλλον της αλλες γατες γιατι η καραμελα στην κοσμαρα της.... τι να πω αυτο δεν ειναι γατα ..... τι μπαλες της πεταω τι σκινια της κουναω τπτ..... οι δικες σας πως ειναι στο θεμα του παιχνιδιου???
Κι ο περσιουλης μου ετσι ειναι,την ιδια απορια ειχα κι εγω τον πρωτο καιρο...

χωρις πλακα τοπ βραδυ ειδα εναν εφιάλτη και καλα μου δωσαν 4 γατακια και το ενα γαζώθηκε πανω στο κεφαλι μου και δεν εφευγε και ηταν καφε, και του μιλούσα και μου απαντούσε και με άφησε, μετα ενα αλλο παλι το ιδιο και τοτραβουσε κ το ποδι του ηταν σαν λαστιχο κ κοπηκε και το πηρε και το κολησε μονη τηςμολις την ειδε η καραμελα αρχιζε να φοναζει κ ξυπνησα...η καραμελα ηταν κατω απ το κρεβατι μου
![]()
Εγω παλι ειδα ονειρο οτι κατουρησε την κουζινα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τσα!!!Επιτελους βρηκα το θεμα της πρωην κατουρλουδας!
Κι ο περσιουλης μου ετσι ειναι,την ιδια απορια ειχα κι εγω τον πρωτο καιρο...
Εγω παλι ειδα ονειρο οτι κατουρησε την κουζινα...![]()
ωραια ονειρα βλεπετε!!!!!!

βεβαια.......και εγω παρομοια βλεπω.......τις προαλλες ειχα δει οτι ο μπουκακος μου,παρασυρθηκε απο τον λουκουμα...

.και βγηκαν εξω απο το σπιτι,τους εψαχνα συνεχεια,και κατι κωλ.....παιδα,τους πεταγαν πετρες!!!!προσπαθουσα δε να τα πιασω( μπουκακο και λουκουμα..) και δεν μπορουσα..το τι νευρα ειχα την επομενη μερα που ξυπνησα με την σιμωνη,που αφησε τον λουκουμα να παρασυρει το παιδι μου......δεν λεγεται!!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω παλι ειδα ονειρο οτι κατουρησε την κουζινα...![]()
Ψυχολογικα σας αφησαν τα κατρουλακια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool