samis
Δραστήριο μέλος
Κι ο περσιουλης μου ετσι ειναι,την ιδια απορια ειχα κι εγω τον πρωτο καιρο...![]()
ετσι ειναι ακομα η μονο στην αρχη??? θα ειναι για παντα ετσι ?????

δεν εχω πρωβλημα με το τοπικ οτι ειναι το ρωταω δεν εχω τετοια κολλιματα εγω

ασχετο αλλα μυρίζουν σε ολα τα γατάκια το στόμα τους οταν το ανοίγουν η μονο στη δίκια μου???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν εχω πρωβλημα με το τοπικ οτι ειναι το ρωταω δεν εχω τετοια κολλιματα εγω![]()
απο οτι ξερω........τωρα ειναι το ακριβως αντιθετο!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ασχετο αλλα μυρίζουν σε ολα τα γατάκια το στόμα τους οταν το ανοίγουν η μονο στη δίκια μου???
συνηθως μυριζουν οταν τρωνε κονσερβες!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
στην αρχη μυριζε και στην πουπου........τωρα ομως ειναι μια χαρα.σιγουρα εχει να κανει και με το φαγητο που τρωνε...αλλα και με την υγεια τους....

samis
Δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
λετε να της τα βουρτσιζω???![]()
μην το γελας! υπαρχουν ειδικες οδοντοβουρτσες και οδοντοπαστες για γατουνια! και στοματικα διαλυμματα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μην το γελας! υπαρχουν ειδικες οδοντοβουρτσες και οδοντοπαστες για γατουνια! και στοματικα διαλυμματα!![]()
παντως εγω,αν τα χρησιμοποιουσα..........δεν θα ημουν εδω τωρα για να σας μιλαω.........θα με ειχε κατασπαραξει ο μπουκακος!!!!!

..αγριμι παιδι μου!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παντως εγω,αν τα χρησιμοποιουσα..........δεν θα ημουν εδω τωρα για να σας μιλαω.........θα με ειχε κατασπαραξει ο μπουκακος!!!!!..αγριμι παιδι μου!!!
![]()
ετσι!! μ'αρεσουν οι ζορικοι αντρες!!

samis
Δραστήριο μέλος

για πειτε για πειτε????? στυοματικο δυαλιμα?? δηλ . θες να μου πεις οτικανει και γαργαρες???

εμενα θα κατσει γιατι ειναι υσιχη γατουλα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
πλακα κανετε???για πειτε για πειτε????? στυοματικο δυαλιμα?? δηλ . θες να μου πεις οτικανει και γαργαρες???
εμενα θα κατσει γιατι ειναι υσιχη γατουλα
δεν ξερω ακρβως πως χρησιμοποιειται..
νομιζω το διαλυεις σε νερακι και το πινει..αλλα δεν ειναι σιγουρο..
αν ειναι ησυχη ισως μπορεις να της βουρτσιζεις τα δοντακια!

Sami ειδες τι μαθαινεις εδω μεσα??

σε λιγο θα σου πουμε και τον τροπο να το κανει και μονη της!

samis
Δραστήριο μέλος

αν θες να μαθεις η καραμελα μου μια χαρα τα κανει μονη της πλεον

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αχχααχαχ γελασα πολυ αστειο
αν θες να μαθεις η καραμελα μου μια χαρα τα κανει μονη της πλεον![]()
εννοουσα πως να βουρτσιζει τα δοντια της μονη της!

για πιπι δεν αμφεβαλα οτι μπορει να τα κανει μονη της! στο χωρο ειχε ενα θεμα!

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....και ομως σαμι μου.....για αυτο εγραψα οτι μενει στον καναδα.....εχουν ενα συστηματακι που το βαζεις στην αρχη,στην λεκανη....για να συνηθισει το γατι να πηγαινει εκει...και μετα,νομιζω το βγαζεις........απιστευτο???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
να σου πω και κατι να παθεις πλακα??? η Ηρω.......μενει στον καναδα.....ο γατος της......ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο μονος γατος του σαιτ μας...που χρησιμοποιει την...ανθρωπινη τουαλετα.......και ομως σαμι μου.....για αυτο εγραψα οτι μενει στον καναδα.....εχουν ενα συστηματακι που το βαζεις στην αρχη,στην λεκανη....για να συνηθισει το γατι να πηγαινει εκει...και μετα,νομιζω το βγαζεις........απιστευτο???
![]()
τετοια πες του πρωι πρωι να ερθει να ταβλιαστει!

οχι δεν ειναι αληθεια αλλα πολλα σοκαριστικα και προοδευτικα θα εμαθε μαζεμενα πρωι πρωι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τετοια πες του πρωι πρωι να ερθει να ταβλιαστει!οχι δεν ειναι αληθεια αλλα πολλα σοκαριστικα και προοδευτικα θα εμαθε μαζεμενα πρωι πρωι!
![]()
ωστε δεν ειναι αληθεια??????? κοιτα εδω λοιπον..........
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32182
οοοοοοοοριστε μας.........

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ωστε δεν ειναι αληθεια??????? κοιτα εδω λοιπον..........
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32182
οοοοοοοοριστε μας.........![]()
τυπογραφικο λαθος!

οχι οτι δεν ειναι αληθεια ηθελα να πω!

το ξερω οτι ο Ναρουτο παει τουαλετα!

aalyah
Διάσημο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

παντως εμενα αυτη την στιγμη η καραμελα σφουγκαριζει το μπανιο και μετα θα μου μαγειρεψει παστιτσιο

aalyah
Διάσημο μέλος
το ειδα και εγω αυτο και μπωρο να πω οτι σοκαριστικα λιγο, πολυ spooky
παντως εμενα αυτη την στιγμη η καραμελα σφουγκαριζει το μπανιο και μετα θα μου μαγειρεψει παστιτσιο![]()
Καλά μην νομίζεις....και η δικιά μου αν και κοντότριχη το κάνει λαμπίκο το πάτωμα του μπάνιου. Κυλιέται απο δω κυλιέται απο κει.....και δεν μαζέυεται με τιποτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool