Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το ειδα και εγω αυτο και μπωρο να πω οτι σοκαριστικα λιγο, πολυ spooky
παντως εμενα αυτη την στιγμη η καραμελα σφουγκαριζει το μπανιο και μετα θα μου μαγειρεψει παστιτσιο/quote]
τι ειδες καλε και σοκαριστηκες??? δεν καταλαβα που αναφεροσουν....
δεν μου λες....σου στρωνει και το κρεββατι???![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
το ειδα και εγω αυτο και μπωρο να πω οτι σοκαριστικα λιγο, πολυ spooky
παντως εμενα αυτη την στιγμη η καραμελα σφουγκαριζει το μπανιο και μετα θα μου μαγειρεψει παστιτσιο![]()

ετσι μπραβο στρωστην στις δουλεις!

τι ειδες καλε και σοκαριστηκες??? δεν καταλαβα που αναφεροσουν....![]()
στην τουαλετα μαρη!! εχεις δει πολλα γατανια να πηγαινουν στην ανθρωπινη τουαλετα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
Πολύ καλημέρα σας. Είπα να πω και εγώ ένα "γεια" στο θεματάκι. Καταρχήν γιατί έχετε αφάνταστη πλάκα και γιατί μου φτιάξατε την διάθεση σαββατιάτικα. Κατα δέυτερον για να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ σε τυχόν ερωτήσεις. Σάμις η καραμέλα σου είναι κουκλίτσα! Να την χαίρεσαι!![]()
σε ευχαριστω πολυ aalyah

πουπουλινα το κρεβατι συνηθως το κατουραει δεν το στωνει

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σε ευχαριστω πολυ aalyah
πουπουλινα το κρεβατι συνηθως το κατουραει δεν το στωνει![]()
μαλιστα κυριε!!!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου πω και κατι να παθεις πλακα??? η Ηρω.......μενει στον καναδα.....ο γατος της......ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο μονος γατος του σαιτ μας...που χρησιμοποιει την...ανθρωπινη τουαλετα.......και ομως σαμι μου.....για αυτο εγραψα οτι μενει στον καναδα.....εχουν ενα συστηματακι που το βαζεις στην αρχη,στην λεκανη....για να συνηθισει το γατι να πηγαινει εκει...και μετα,νομιζω το βγαζεις........απιστευτο???
![]()
Πουπι απο τα βιντεακια στο youtube ειδα μπορεις να το κανεις και με πολυ απλα πραγματα, πχ ενα σουρωτηρι. Αν ειχα δυο τουαλετες σπιτι μπορει να εμπαινα στον πειρασμο αλλα τωρα δε παιζει να "βουλωσω"τη μια που εχουμε με σουρωτηρι με αμμο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τέλειο το θεματάκι!!!

Οτι πρέπει για κυριακή απόγευμα!

Καπως πρεπει να φτιαξει κι εμενα το κεφι μου...
Και επειδη προβλεπεται να δυσκολεψουν λιγο οι επομενες μερες,σας θελω ολους στις επαλξεις ξυπνιους.Μην ξεχνατε οτι εδω εχουμε ενα επιπεδο,για ξεκατινιασμα υπαρχουν και αλλα φορα.![]()
Τιποτα...απλα να τα θυμαστε αυτα τις επομενες μερες.Εδω δεν ειμεθα μπαχαλο,αμα καποιοι θελουν να μας κανουν απλα μην τους το επιτρεψουμε.
Ελήφθη αρχηγέ!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πλακα κανετε???για πειτε για πειτε????? στυοματικο δυαλιμα?? δηλ . θες να μου πεις οτικανει και γαργαρες???
εμενα θα κατσει γιατι ειναι υσιχη γατουλα
Και όμως Σάμυ υπάρχει τέτοιο διάλυμα.
Είναι το Vetaquadent της εταιρείας Vibrac!
Διάβασε εδώhttps://www.mypetz.gr/posts/5595537/
Υ.Γ Φιλενάδες δεν γράψατε σ' αυτό το θέμα...κεντήσατε!!!

samis
Δραστήριο μέλος

Πολύ ανήσυχη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
απο το απόγευμα δεν εχει κοιμηθεί καθόλου και παει και καθετε στην εξώπορτα και νιαουρίζει σαν να θελει να βγει εξω..... θελει να φύγει????Πολύ ανήσυχη....
μαλλον εχει οιστρο...

samis
Δραστήριο μέλος
τι κονσέρβα της έβαλα τη την χάιδεψα, τη στο αγαπημένο της μαξιλάρι την εβαλά μετα απο λιγο αρχίζει το νιαουρισμα και παει μπροστα στην πορτα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
πλακα κανεις??? αυτο δεν ειναι συγκεκριμένη εποχή???? εχει αλλα συμπτώματα??
τι κονσέρβα της έβαλα τη την χάιδεψα, τη στο αγαπημένο της μαξιλάρι την εβαλά μετα απο λιγο αρχίζει το νιαουρισμα και παει μπροστα στην πορτα
Οχι δεν εχει εποχες..

κατα την γνωμη μου πηγαινε την αυριο στο γιατρο μηπως και μπορει να την στειρωση αμεσα..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σε 10 μερες ειναι να παω οποτε θα παω μια και καλη....
οκ.........αλλα προσεχε την πολυ.......ιδιως στο μπαλκονι.....και παραθυρα.......

samis
Δραστήριο μέλος

ποσες μερες κραταει αυτο??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ειμαι απολυτα σιγουρη...απο3-4 μεχρι καμμια βδομαδα...ναι εεεποσες μερες κραταει αυτο??

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ασχετο αλλα μυρίζουν σε ολα τα γατάκια το στόμα τους οταν το ανοίγουν η μονο στη δίκια μου???
Το στοματακι μυριζει οταν τρωει κατι με εντονη μυρωδια οπως ψαρι κτλ.Αν ομως μυριζει μονιμα μπορει να ειναι και ουλιτιδα ή ακομα και ενδειξη προβληματος στα νεφρα.

samis
Δραστήριο μέλος
δεν ειμαι απολυτα σιγουρη...απο3-4 μεχρι καμμια βδομαδα...![]()
προς το παρών ειναι ήσυχη και ξαπλώνει.....
Το στοματακι μυριζει οταν τρωει κατι με εντονη μυρωδια οπως ψαρι κτλ.Αν ομως μυριζει μονιμα μπορει να ειναι και ουλιτιδα ή ακομα και ενδειξη προβληματος στα νεφρα.![]()

μου φενεται στην επομεη επισκεψη μου στο γιατρο ενα τευτερι με ερωτησεις θα του παω και συπτωματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool