Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπιζω και το ματακι τιποτα να μην εχει και να ειναι απ'ολη τη διαδικασια που επιδεινωθηκε λιγακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

,τα τσισα της τα κανει κανονικα (αυτο ελοιπε 

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επισης εχει να κανει κακα απ την δευτερα πριν την στειρωση,τα τσισα της τα κανει κανονικα (αυτο ελοιπε
)
σημερα πρεπει οπωσδηποτε να κανει.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή πάντα είχα αρσενικά γατάκια δεν ξέρω για την διαδικασία στείρωσης στα θηλυκά.Ο μικρούλης που έχω θα πάει στη γιατρό την ερχόμενη εβδομάδα για εμβόλιο και γενικό tsek up.Στα θηλυκά πως κάνουν την στείρωση?Με ράματα με χάπι και πόσο επώδυνο είναι?Σε ποιά ηλικία κάνει ο γιατρός την στείρωση?Πόσες μέρες πρέπει να προσέχει ?σημερα πρεπει οπωσδηποτε να κανει.......![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επειδή πάντα είχα αρσενικά γατάκια δεν ξέρω για την διαδικασία στείρωσης στα θηλυκά.Ο μικρούλης που έχω θα πάει στη γιατρό την ερχόμενη εβδομάδα για εμβόλιο και γενικό tsek up.Στα θηλυκά πως κάνουν την στείρωση?Με ράματα με χάπι και πόσο επώδυνο είναι?Σε ποιά ηλικία κάνει ο γιατρός την στείρωση?Πόσες μέρες πρέπει να προσέχει ?
αν θελεις,μπορεις να πας στα προβληματα υγειας,εκει θα βρεις οπωσδηποτε θεμα για την στειρωση......τα λεμε απο εκει.......μη χαλαμε και το θεμα του παιδιου.......

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
Μετα τους εξι μηνες που εχει ενηλικιωθει το γατακι μπορει να στειρωθει μια χαρα.
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ!Συγνώμη για την αναστάτωση είμαι νέα ακόμη θα μάθω που θα μου πάει.Τα λέμε.αν θελεις,μπορεις να πας στα προβληματα υγειας,εκει θα βρεις οπωσδηποτε θεμα για την στειρωση......τα λεμε απο εκει.......μη χαλαμε και το θεμα του παιδιου.......![]()
samis
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα με την μπανιέρα?????η καλη παλια καραμελα επεστρεψε.... εκανε τα κακα της στην μπανιερα![]()

Επειδή η δική μου δεν το έκοβε με τίποτα, έκλεισα την πόρτα του μπάνιου και ησύχασα!!!

samis
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τώρα ειδα το θέμα με την καραμελίτσα σου, περαστικά της κ εύχομαι σε λιγες μέρες να αναρρώσει πλήρως. Αλήθεια με τα ματάκια της τι κάνει; Επειδή βλέπω ότι η γατούλα σου είναι μάλλον περσική να ξέρεις ότι θέλει συχνό καθαρισμό των ματιών κ ίσως έπαθε κάποια μόλυνση όταν βρέθηκε ως αδέσποτο κ δεν είχε κάποιον να της καθαρίζει τα μάτια. Τώρα πως είναι; βγάζει κοκκινόχρωμο υγρό από τα μάτια;μαλλον θα βγάλω την 1 αμολεκανη που εχω στο μπανιο και θα αφήσω μονο την μια στο σαλόνι
samis
Δραστήριο μέλος
ειναι καλυτερα ομως τωρα, της βαζω καθημερινα σταγονες και ενα gel πριν κοιμηθει.Με την επεμβαση ειχαν χειρωτερεψη λιγο αλλα τωρα ολα οκ.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Περαστικά της εύχομαι πάντως αν θέλεις στην Αθήνα υπάρχει μία καταπληκτική γιατρός που είναι ειδικευμένη σε θέματα ΩΡΛ ονομάζεται Σχουντζου μπορείς κάποια στιγμή να την πας κ εκεί να την δει να σου πει τη γνώμη της. Πάντως όπως σου είπα κ πριν επειδή ειναι περσική η γατούλα σου πάντα θα πρέπει να της καθαρίζεις τα μάτια με μια γαζούλα ή με χαρτομάντιλα κ με φυσιολογικό ορό εγώ τις δικές μου τις καθαρίζω τα ματάκια αρκετές φορές την ημέρα.ναι ειχε κατι με τον κερατοειδη,
ειναι καλυτερα ομως τωρα, της βαζω καθημερινα σταγονες και ενα gel πριν κοιμηθει.Με την επεμβαση ειχαν χειρωτερεψη λιγο αλλα τωρα ολα οκ.
Περαστικά σας κ πάλι κ περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες

samis
Δραστήριο μέλος
ναι καπου διαβασα για την γιατρο και το ειχα στα σχεδια να παωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Να μη ξεχάσεις να μας βάλεις κ φωτογραφίες ε;

samis
Δραστήριο μέλος
τωρα ειναι ξυρισμενη σε καποιο σημειο η καιμενη και δεν ειναι στα καλυτερα τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
οταν επανελθει στα φυσιολογηκα τηςτωρα ειναι ξυρισμενη σε καποιο σημειο η καιμενη και δεν ειναι στα καλυτερα της
δεχομαστε και φωτογραφιες απο ξυρισμενα γατουνια!
ειμαστε βολικοι ανθρωποι εμεις!

natalouko
Επιφανές μέλος
Όπως και να έχει, είναι μία κούκλα!!!οταν επανελθει στα φυσιολογηκα τηςτωρα ειναι ξυρισμενη σε καποιο σημειο η καιμενη και δεν ειναι στα καλυτερα της

samis
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
άλλωστε κ τα δικά μου τα έχω κουρέψει αρκετές φορές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool