H καραμέλα

λοιπον παιδια..εχει δικιο η δωρα και η γιατρος της ναταλιας...ο γιατρος του σαιτ μου ειπε οτι με υπερηχο φαινεται τι υπαρχει και τι οχι..επισης αν εχει μεινει τμημα της μητρας φαινεται αν εχει νεκρωθει.....ενα εχω να πω....εκτος του οτι θα παρω το μαστιγιο και θα αρχισει να βαραω ΚΑΠΟΙΟΥΣ γιατρους....να ευχαριστησω εκτος απο τον γιατρο του σαιτ...και τον Σαμι...που αθελα του με το ποστ που εγραψεν για την καραμελα....ανοιξαν τα ματια μας...σαμι..........θυμησε μου να σου δωσω ενα φιλακι...αν σε δω ποτε!!!:hehe::hehe::hehe:

ΥΓ...δεν το συζητω οτι θα κανω υπερηχο στην πουπυ....το θεμα ειναι...εχει κανεις εδω στη ζακυνθο;;;θα τους ρωτησω ΟΛΟΥΣ
Έχεις απόλυτο δίκιο πούπι μου... Σε ευχαριστούμε πολύ Σάμι!!!!:):):)
Εγώ μέσα στην εβδομάδα θα της κάνω τον υπέρηχο..Και αν τυχόν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πάω στον γιατρό που την στείρωσε και φαντάζεστε τι θα επακολουθήσει...;);):mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τπτ τπτ :redface: σαν ασχετος ρωταω διαφορα περιεργα που βλεπω στην γατουλα μου:)... εδω αθηνα κανενας καλος γιατρος με υπερηχο???? κατα προτιμηση κεντρο????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τπτ τπτ :redface: σαν ασχετος ρωταω διαφορα περιεργα που βλεπω στην γατουλα μου:)... εδω αθηνα κανενας καλος γιατρος με υπερηχο???? κατα προτιμηση κεντρο????

αυτη η ασχετοσυνη σου ομως...μας εσωσε!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:..ετσι γιωργο μου...να συνεχισεις ακαθεκτος στις ερωτησεις σου!!!!!!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

Καλά κάνεις και ρωτάς και εσύ να ενημερώνεσαι και εμείς να ψαχνόμαστε για τυχόν ίδιες καταστάσεις!!!:):):)
Η γιατρός μας είναι στο Περιστέρι. Δεν έχει η ίδια υπέρηχο αλλά συνεργάζεται με έναν πολύ καλό γιατρο που έρχεται στο ιατρείο της με ραντεβού..:):)

Ρε παιδιά με όλα αυτά που γράφετε αρχίζω και αναρωτιέμαι τι έχουν κάνει τελικά και στη δική μου τη γατούλα.......Είναι δυνατόν να πας και να ζητήσεις στείρωση και να κάνει ο κάθε <<κομπογιανίτης>> (και λίγα λέω...) ότι γουστάρει????Δεν σας κρύβω ότι εκτός από τρελά νεύρα που μου έχουν δημιουργηθεί μετά από αυτά που διαβάζω ανήσυχω και πάρα πολύ......

Βρε παιδια ειλικρινα οταν ανεφερε ο ανθρωπος τα συμπτωματα μου φανηκε απιθανο το ενδεχομενο αυτο,αλλα ειπα να το αναφερω μηπως και.Τι να πω...

Βρε παιδια ειλικρινα οταν ανεφερε ο ανθρωπος τα συμπτωματα μου φανηκε απιθανο το ενδεχομενο αυτο,αλλα ειπα να το αναφερω μηπως και.Τι να πω...

αναψες φωτιες!:P:P:P γυναικα φωτια!:P:P:P
αλλα παλι καλα για να ψαχτειτε οσοι εχετε θυληκα γατουνια!;);)

α..ναι..πως το ξεχασα καλε;...να ευχαριστησω παρα πολυ και το Δωρακιν μας....που ανεφερε για περιδεσεις κλπ.....αν δεν ησουν εσυ δωρα...θα κοιμομουν τον υπνο του δικαιου..εγω νομιζα οτι ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ.....σε λατρευω μουκελακι μου!!!!:D:D:D

Οτι θα με λατρευε ανθρωπος για τη στειρωση δεν το περιμενα...:confused:

Οτι θα με λατρευε ανθρωπος για τη στειρωση δεν το περιμενα...:confused:

για πολλα σε αγαπαω.....αλλα...μας ανοιξες τα ματια...πως να μην σε λατρευω;:D:D:D...αη στο καλο...τοσα χρονια γατομαμα,ενα χρονο στο σαιτ...επιφανες μελος..:hehe::hehe::hehe:..και να μην εχει τυχει ποτε να ακουσω για περιδεσεις κλπ;;;;αισχος!!!!:wall::wall::wall:

Ντροπη σας,και να ενημερωνεστε απο την ανιδεη;:P

Ντροπη σας,και να ενημερωνεστε απο την ανιδεη;:P
Είδες βρε Δώρα τι πάθαμε???:P:P:P

Η γιατρός μας είναι στο Περιστέρι. Δεν έχει η ίδια υπέρηχο αλλά συνεργάζεται με έναν πολύ καλό γιατρο που έρχεται στο ιατρείο της με ραντεβού..:):)

περιστερι που κοντα? εισε ευχαριστημενη? ειναι οικονομικη? βασικα δεν ειμαι μακρια απο περιστερι, η λενορμαν ειναι 3 λεπτα με το car απ το σπιτι μου

περιστερι που κοντα? εισε ευχαριστημενη? ειναι οικονομικη? βασικα δεν ειμαι μακρια απο περιστερι, η λενορμαν ειναι 3 λεπτα με το car απ το σπιτι μου
Η γιατρός μας είναι στον Αγ. Βασίλειο, κοντά στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου.. Βέβαια δεν έχει η ίδια υπέρηχο αλλά συνεργάζεται με ένα πολύ καλό γιατρό που έρχεται στο ιατρείο της και κάνεις τους υπερήχους. Εγώ έκλεισα ραντεβού για την μεθεπόμενη Δευτέρα..:) Και η γιατρός μας είναι πάρα πολύ καλή και αξιολόγη γυναίκα και πάνω απ όλα πλήρως ενημερωμένη..και οικονομική.:):):)
Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου πμ να σου δώσω το κιν να τα πούμε..:D:D

να ρωτησω κατι το οτι ειναι μπροστα στην εξοπορτα ορθια και κανει με τα ποδια της πανο κατω την πορτα για να βγει εξω ειναι και αυτο στα πλεσια του οιστρου???:confused:

να ρωτησω κατι το οτι ειναι μπροστα στην εξοπορτα ορθια και κανει με τα ποδια της πανο κατω την πορτα για να βγει εξω ειναι και αυτο στα πλεσια του οιστρου???:confused:

τι να σου πω βρε γιωργο μου...μπορει ναι..μπορει και οχι..αλλα τι σημασια εχει;..σημασια εχει οτι δυστυχως εχει συμπτωματα οιστρου....αστα...και εγω δεν ξερω αν εχουν εδω υπερηχο.....τον πιον πιθανο ειναι οτι δεν...και που θα παω την πουπυ για υπερηχο;:(

να κανονισης να ερθης αθηνα, μου ειπε η ναταλια οτι σου ειπε.... να παμε και για κανα καφε :)

να κανονισης να ερθης αθηνα, μου ειπε η ναταλια οτι σου ειπε.... να παμε και για κανα καφε :)

ουτως ή αλλως θα ερθω αθηνα..οποτε..να το κανονισουμε οπωσδηποτε...:)

γιωργο εσεις εξεταστικατε?? :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back