Hlianna
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παρα πολυ πιθανο...εμενα..εχω δικαιωμα να μην μου αρεσει;;;εγω παντως απο τις φωτο που εχω δει απο αυτα που εχω ακουσει απο τον Νικο πιστευω οτι αν και οταν παω θα μου αρεσει παρα πολυ..ειδικα για τις παραλιες ολοι το λενε

..εγω,θελω κατι παραπανω απο απλες ,ομορφες παραλιες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το ηξερα οτι θα απαντησεις......να του πεις επισης και για την αφορητη υγρασια...σε συνδυασμο με τη ζεστη...
...επισης,σορυ εβελυνουκο μοηυ..αλλα απο τοπια,δεν εχω δει και τπτ της προκοπης.
..το μονο που μου αρεσει..ειναι η κυπριακη κουζινα..
![]()
μαλλον δεν σου εδειξε κανενας τοπια γιατι εχει τελεια!!! για την υγρασια ναι, εχει πολυ, αλλα εχει κ χειροτερα, στο ντουμπαι οταν ειχα παει

παρε μια γευση απο τοπια της κυπρου
ερχονται φωτος απο χωριουδακια, τον ακαμα κ αλλα!!! σορρυ σαμις αλλα το πηρα προσωπικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καποιες φωτο ειναι πολυ ωραιες,,αλλες,οπως κατι παραλιες με φοντο πολυκατοικιες,τπτ δεν μου λενε...μια χαρα ειναι η κυπρος..εμενα δεν με συγκινει ομως..αν μου ελεγαν..διαλεξε μια χωρα της ευρω πης για να πας..σιγουρα δεν θα διαλλεγα την κυπρο με την εννοια οτι αλλες εχουν να μου πουν πολυ περισσοτερα..και ποτε δεν ειπα μαρη οτι δεν εχει παραδοση,ιστορια ή μνημεια...που το ειδες αυτο;;;σορυ γιωργο για το οφ..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ασχετο, αλλα οταν περσυ πηγα μαγιορκα, μου θυμισε πολυ την κυπρο. samis εγω ταξιδευω με aegean αν ειναι παρε απο εκει εισητηριο, πλεον σταματησα να χρησιμοποιω cyprus airways..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οντως το εξεφρασα πολυ χοντρα..και πραγματι πηγαινε για τον καιρο..η αληθεια ειναι οτι οταν ειχαμε παει με τη σχολη,ειχε 43 βαθμους,,με υγρασια πανω απο 90/100...ετσι οπως το ειπες δεν καταλαβα οτι πηγαινε για τον καιρο, αλλα γενικοτερα οτι δεν εχει τπτ που να αξιζει.,εχει παραλιες που εκει εχει μονο ξενοδοχεια κ αλλες που ειναι στην φυση.ο καιρος οντως ειναι πολυ ζεστος , κ εχει πολυ υγρασια ειδικα λεμεσο το βραδυ. μαλλον το λες αυτο γιατι η κυπρος μοιαζει αρκετα με νησια ελληνικα κ γιαυτο θα προτιμουσες κατι αλλοασχετο, αλλα οταν περσυ πηγα μαγιορκα, μου θυμισε πολυ την κυπρο. samis εγω ταξιδευω με aegean αν ειναι παρε απο εκει εισητηριο, πλεον σταματησα να χρησιμοποιω cyprus airways..
...τα παιξαμε στην κυριολεξια..επισης ειχαμε παρα πολυ ασχημες εντυπωσεις απο το ξενοδοχειο,το οποιο ,αν και ηταν 3 αστερων και καλα...ηταν απαραδεχτοι...εμπαιναν οι καθαριστριες στα δωματια,με τα πλαστικα γαντια επιαναν τα σκουπιδια και τα αδειαζαν σε μαυρες σακουλες..και μετα με τα ΙΔΙΑ γαντια..εστρωναν τα σεντονια..ε...αισχος..και αυτο,το ειδα εγω,με τα ιδια μου τα ματια...ισως να μην μου καθετραι καλα απο αυτα τα δυο..δεν ξερω..
...ξανα σορυ για το οφ γιωργο..

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ένας από τους επόμενους προορισμούς μας θα είναι!!

Γιώργο καλά να περάσεις!!

samis
Δραστήριο μέλος
thanks evelyn, θα τα δειξω σε αυτους που θα με φιλοξενησουν και θα τους πω να με παν σε ολα, αυτο με τον καιρο και την υγρασια μου το λενε ολοι...... τελικα αλλαξα το εισητηριο μια μερα μετα της επιστροφης για να μπορεσω αν την παρω στο αεροπλανο.....
Evelyn επιδει εχω ενα θεμα με τις πτησεις για πες μου τι παιζει με την cyprus????
avtwvia
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
για την cyprus airways τωρα, καλη ειναι, αλλα πολλες φορες ειχαν καθυστερησεις οι πτησεις. οπως η ολυμπιακη δλδ, αλλα τουλαχιστο το προσωπικο της cyprus air ηταν πιο ευγενικο απο της ολυμπιακης..για την τελευταια εχω τα χειροτερα να πω δυστυχως!!! αν ειχε μεγαλη καθυστερηση η cyprus κατι σου δινει εστω να φας, η ολυμπιακη μας αφησε μια φορα ολονυκτιο στο αεροδρομιο του λονδινου (καθυστερηση 8 ωρες) με ενα αναψυκτικο!!!!
βασικα η καθυστερησεις μου την σπανε γιαυτο επιλεγω aegean που ειναι πολυ τυπικοι, αν κ τα αεροπλανα της δεν ειναι τοσο μεγαλα οσο της cyprus..
samis
Δραστήριο μέλος
, την παιρνω αγκαλιά κ μετα από 1 λεπτο νιαουρίζει και θελει να κατέβει..grrrrr ξινή ξινή ξινή….Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα μου πείτε γιατι εχω τόσο ξινή γατα, θελω να την φαω και δεν με αφήνει, την παιρνω αγκαλιά κ μετα από 1 λεπτο νιαουρίζει και θελει να κατέβει..grrrrr ξινή ξινή ξινή….
και εμενα..και τα δυο μαλιστα..το ιδιο κανουν..οποτε...μην παραπονιεσαι...παραπονιαρη...

δεν εισαι ο μονος...

samis
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

samis
Δραστήριο μέλος

καταλαβα......... αμαν ποια αυτα του δρομου ειναι ποιο κοινονικα και χαδιαρικα

natalouko
Επιφανές μέλος
Μήπως τα έχουμε λίγο κακομάθει????
καταλαβα......... αμαν ποια αυτα του δρομου ειναι ποιο κοινονικα και χαδιαρικα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool