dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Στην Αμερική έμαθα ότι σε γάτες που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια κάνουν μεταμοσχεύσεις νεφρών! Παίρνουν το ένα νεφρό από μία άλλη γάτα και το μεταμοσχεύουν στην γάτα που το έχει ανάγκη.. με τη προϋπόθεση βέβαια ότι ο ιδιώτης της γάτας - ασθενή να υιοθετήσει και τη γάτα - δότη!!! Τρομερό??? Είναι τελικά ποοοοολυυυύ πιό μπροστά απο εμάς σε θέματα τέτοια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
!
Μήπως γι' αυτό του δώσατε αυτότ ο όνομα;

Η μητέρα μου πίνει κυρίως ελληνικό καφέ! (ορίστε μας τώρα θα αρχίσουμε να μιλάμε και για τις μαμάδες εκτός από τις γάτες μας!!!)Του δώσαμε αυτο το όνομα λόγω του χρώματος του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στη Sli8erin! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!Του δίνω κυρίως από τη τροφή του που είναι ειδική για γάτες με νεφρική ανεπάρκεια και την αναμειγνύω με ζωμό κρέατος ή με κομματάκια κοτόπουλου για να την κάνω πιό ελκυστική.. Αυτή τη συμβουλή μου την έδωσε γιατρός και μέλος του site και πραγματικά λειτούργησε πολύ θετικά. Νερό έχει πάντα φρέσκο δίπλα από το καλαθάκι του και πίνει συχνά.
Στην Αμερική έμαθα ότι σε γάτες που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια κάνουν μεταμοσχεύσεις νεφρών! Παίρνουν το ένα νεφρό από μία άλλη γάτα και το μεταμοσχεύουν στην γάτα που το έχει ανάγκη.. με τη προϋπόθεση βέβαια ότι ο ιδιώτης της γάτας - ασθενή να υιοθετήσει και τη γάτα - δότη!!! Τρομερό??? Είναι τελικά ποοοοολυυυύ πιό μπροστά απο εμάς σε θέματα τέτοια...![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το κατάλαβα. Όντως είναι κ σε κάτι μπροστά. Μακάρι να γινόταν κ εδώ όλα αυτά κ μάλιστα ανέμακτα με λέιζερ κ με ρομποτ όπως άρχισαν να γίνονται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά εδώ νομίζω είμαστε λίγο πίσω, ειδικά στην περιφέρεια, που έχουν ακόμα την νοοτροπία ότι για να κουρέψουν μία γάτα πρέπει να της κάνουν ολική νάρκωσηΤο μήνυμα αυτό απευθύνεται στη Sli8erin! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
. Τεσπα Το ότι χάνει βάρος πρέπει να το προσέξεις λίγο κ να το ξανασυζητήσεις με τον γιατρό σου. Πάντως είναι κούκλος ο γατούλης σου

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Χθες το βραδύ είχα ένα γατοκαβγά με το Καπουτσίνο μας και η αιτία?? Το φαγητό!!! Δεν τρώει τίποτα. Αν και κάπως είχε αρχίσει να τρώει τις τελευταίες μέρες ,χθές δεν έφαγε τίποτα όλη τη μέρα.. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι λείπω όλη την ημέρα λόγω της δουλείας μου και γυρίζω αργά στο σπίτι και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να τον προσέχω. Να φανταστείτε χθές προσπάθησα να τον ταίσω στο στόμα με το ζόρι!
Άλλα πέρα από γρατζουνιές , φωνές και νεύρα δεν καταφέραμε τιποτα. Νομίζω ότι έχει παραιτηθεί από τη ζωή, ότι θέλει να πεθάνει.. Διάβασα και κάπου ότι οι γάτες όταν θέλουν να πεθάνουν δεν τρώνε και χάνουν τελείως την όρεξη τους.Το θετικό είναι ότι πίνει αρκετό νερό και γλύφεται για να πλυθεί. Επίσης όταν τον χαϊδεύω γουργουρίζει που είναι σημάδι ότι δεν έχει χάσει τελείως την ορεξη του. Σήμερα θα τον πάει η μητέρα μου στο γιατρό του για να του βάλει ορό. Θα χρειαστεί να τον κοιμίσει άλλα της είπα να προτείνει στον γιατρό όσο μπορόυμε να αποφύγουμε την ολική νάρκωση γιατί φοβάμαι ότι σε αυτή την κατάσταση που είναι δεν θα αντέξει ο οργανισμός του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεχτεί ο Καπουτσίνος τον ορό χωρίς νάρκωση..
Είμαι πολύ στεναχωρημένη για αυτο σας γράφω πρωί πρωί .Είμαι στη δουλειά μου αυτή τη στιγμή και το μυαλό μου είναι στον Καπουτσίνο.. Καταλαβαίνετε πως ειναι!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Καλέ μήπως δεν τρώει λόγο ζέστης γιατί και η Λούσυ δεν τρώει τώρα τελευταία...Καλημέρα σε όλους σας! Η καλή μέρα από το ... βράδυ φαίνεται...Χθες το βραδύ είχα ένα γατοκαβγά με το Καπουτσίνο μας και η αιτία?? Το φαγητό!!! Δεν τρώει τίποτα. Αν και κάπως είχε αρχίσει να τρώει τις τελευταίες μέρες ,χθές δεν έφαγε τίποτα όλη τη μέρα.. Το αρνητικό στην υπόθεση είναι ότι λείπω όλη την ημέρα λόγω της δουλείας μου και γυρίζω αργά στο σπίτι και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να τον προσέχω. Να φανταστείτε χθές προσπάθησα να τον ταίσω στο στόμα με το ζόρι!
Άλλα πέρα από γρατζουνιές , φωνές και νεύρα δεν καταφέραμε τιποτα. Νομίζω ότι έχει παραιτηθεί από τη ζωή, ότι θέλει να πεθάνει.. Διάβασα και κάπου ότι οι γάτες όταν θέλουν να πεθάνουν δεν τρώνε και χάνουν τελείως την όρεξη τους.
Το θετικό είναι ότι πίνει αρκετό νερό και γλύφεται για να πλυθεί. Επίσης όταν τον χαϊδεύω γουργουρίζει που είναι σημάδι ότι δεν έχει χάσει τελείως την ορεξη του. Σήμερα θα τον πάει η μητέρα μου στο γιατρό του για να του βάλει ορό. Θα χρειαστεί να τον κοιμίσει άλλα της είπα να προτείνει στον γιατρό όσο μπορόυμε να αποφύγουμε την ολική νάρκωση γιατί φοβάμαι ότι σε αυτή την κατάσταση που είναι δεν θα αντέξει ο οργανισμός του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεχτεί ο Καπουτσίνος τον ορό χωρίς νάρκωση..
Είμαι πολύ στεναχωρημένη για αυτο σας γράφω πρωί πρωί .Είμαι στη δουλειά μου αυτή τη στιγμή και το μυαλό μου είναι στον Καπουτσίνο.. Καταλαβαίνετε πως ειναι!
Πάντως μην τον ναρκώσετε

elvenstar
Επιφανές μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Πες μας νεότερα όπως και να 'χει!
Όλα να πάνε καλά εύχομαι.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
dreadcat δεν είναι ότι έχει παραιτηθεί απο τη ζωή, νομίζω ότι σου το είπα κ πιο πάνω είναι το κλασικό σύμπτωμα των νεφρών με μια κουταλιά φαγητό νιώθεις σα να έχεις φάει τόνους από φαγητό. Αν δεν πέσουν οι τιμές της ουρίας και της κρεατινίνης δεν θα μπορέσει να φάει. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι κ αν σε βολεύει να κάνεις μία επίσκεψη στον Αίλουρο ή μία συνομιλία αό το τηλέφωνο. Βλέπω ότι τα κορίτσια από Αθήνα πίνουν νερό στο όνομά του αρα θα μπορέσει να βοήθησει κ εσένα πριν είναι πολύ αργά. Γιατί η νεφρική ανεπάρκεια είναι μία πολύ ύπουλη αρρώστια![]()
Ναι θέλω να πάω οπωσδήποτε και σε άλλο γιατρό. Ξέρεις που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο ή τη διεύθυνση του Αίλουρου?
moukelis
Επιφανές μέλος

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Moukeli ! Είναι και κοντά στο σπίτι μου!Εδώ μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες για τον Αίλουρο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά!![]()

dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Δες www.ailouros.gr εχει χάρτη, τηλέφωνα, τα πάνα
Ευχαριστώ και εσένα gatouni γιά την άμεση ανταπόκριση

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Κανένα νέο από τον όμορφο κρεμώδη Καπουτσίνο;
Τον πήγε η μητέρα μου το πρωί στον γιατρό και κατάφερε να του βάλει ορό χωρίς να τον κοιμήσει. Του έβαλε και νάρθηκα στο χεράκι του για να μη το κουνήσει και βγάλει τον ορό. Θα τον κρατήσει μέχρι το βράδυ εκεί. Ελπίζω να τον τονώσει ο ορός 
elvenstar
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool