H Barbara η νέα μου αγάπη!

Me&Barbara

Νεοφερμένο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας! Λοιπόν ήρθα και εγώ στην "γατοπαρεα" σας!!! Δεν έχω κάτι sungegrimeno να ρωτήσω αλλα έχω λίγες μέρες που βρήκα ένα γατάκι να κοιμάται πάνω στο λάστιχο του αυτοκινητου και αποφάσισα να το κρατήσω... Από την στιγμή που με είδε έχει σηκωμένη την ουρα τις και πάντα γουργουρίζει πολύ έντονα!!! Πιστεύω ότι είναι πολύ καλο αυτό... γιατί niw8wi σιγουριά απέναντι μου... αλλα όσο πέρασε ο καιρός... (5η μέρα που την έχω) η ουρα τις όσο πάει και πέφτει... είναι κάτι αυτό? με βαρέθηκε? θα φύγει?
Από την πρώτη μέρα είχε σαν μια μπάλα στο στομάχι τις..ήταν επειδή δεν έτρωγε? ακόμα δεν έχει φύγει.. αλλα την νιώθω (την μπάλα αυτή) πιο μικρή... να ανησυχήσω?
Και επίσης.. επειδή θα την έχω ελεύθερη (μένω σε χωριο) σε κύρους αποθήκες κτλ τώρα την έχω κλεισμένη στο γκαράζ -a! και να ρωτήσω επίσης... για να καταλάβει ότι θα είναι δικια μου και ότι αυτό θα είναι το σπίτι τις.. ποσο καιρό θα πρέπει να την περιφρουρώ έτσι!?-...... και επειδή επίσης έχω ένα ελεύθερο σκύλο στην αυλή... πως μπορώ να τους κάνω φίλους... τώρα που είναι νωρίς χωρίς να έχουμε στην πράξη την παροιμία που λέει τρώγονται σαν τον σκύλο και την γάτα... Γιατί με άλλες gates έχω δει τον Έκτορα τον σκύλο μου να τις κυνηγάει... αλλα όχι να τις δαγκώνει και γενικός να μαλώνουν... πως μπορώ να το αποφύγω αυτό??? :D:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημερα.Καταρχην η μπαλλα στο στομαχι,ειναι πολυ πιθανιο να οφειλεται στα ενδωπαρασιτα(σκουλικακια) που συνηθως εχουν ολα αδεσποτα.Το γατακι θα πρεπει να το πας στον κτηνιατρο να το εξετασει..και να σου δωσει αυτος την καταλληλη αγωγη για ενδωπαρασιτα και εξωπαρασιτα,και γενικα να δει την υγεια του.
Το να το εχεις κλεισμενο στο γκαραζ..δεν ειναι και οτι καλυτερο.Νιωθει φυλακισμενο....και οσο καιρο το αφηνεις εκει μεσα...τοσο το χειροτερο κατα την αποψη μου.Αν το εχεις ελευθερο σε κηπο,που θα μπορει να εχει προσβαση και εξω απο αυτον...δεν υπαρχει κατι να κανεις..για να καταλαβει οτι ειναι δικια σου.Ή θα την εχεις μεσα στο σπιτι αποκλειστικα,κατι που θα τη σωσει απο παρα πολλους κινδυνους(αυτοκινητα,φολες,αρρωστιες κλπ)..ή απλα θα ζει εξω...θα πηγαινει και αλλου...με οτι κινδυνους συνεπαγεται αυτο.Στειρωνοντας την..θα αποφυγεις λιγο το ψαξιμο για συντροφο..αλλα και παλι θα τριγυρναει και αλλου...ειναι πολυ φυσιολογικο αυτο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ για την πραγματικά γρήγορη απάντηση σου… Ναι από Δευτέρα θα πάμε στον γιατρό για να κάνουμε τσεκ απ! Και θα ήθελα να ρωτήσω .. μπορώ να καταλάβω την ηλικία της γιατί θέλω να πάμε για στείρωση για να γλιτώσουμε πολλά πράγματα όπως αρρώστιες, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Γιατί η απόφαση να την κρατήσω ήταν δίκια μου.. και έτσι δεν θέλω να επιβαρύνω τους δικούς μου και με αλλά γατάκια… γιατί όπως είπα την βρήκα αδέσποτη … και έτσι… δεν ξέρουμε ποσό χρόνων είναι… α! και… η ηλικία τις μετριέται όπως των ανθρώπων?

Πως ακριβως το εννοεις αυτο(αν μετριεται σαν τους ανθρωπους)η γατα ζει 15 χρονια αναλογα με το μεγεθος της το τριχωμα τηςκ.λ.π. καταλαβαινεις οσο χρονων ειναι!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την πραγματικά γρήγορη απάντηση σου… Ναι από Δευτέρα θα πάμε στον γιατρό για να κάνουμε τσεκ απ! Και θα ήθελα να ρωτήσω .. μπορώ να καταλάβω την ηλικία της γιατί θέλω να πάμε για στείρωση για να γλιτώσουμε πολλά πράγματα όπως αρρώστιες, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Γιατί η απόφαση να την κρατήσω ήταν δίκια μου.. και έτσι δεν θέλω να επιβαρύνω τους δικούς μου και με αλλά γατάκια… γιατί όπως είπα την βρήκα αδέσποτη … και έτσι… δεν ξέρουμε ποσό χρόνων είναι… α! και… η ηλικία τις μετριέται όπως των ανθρώπων?
Πηγαινε την στο γιατρο...και αυτος θα την υπολογισει την ηλικια της στο περιπου....:)
ΥΓ...οχι...δεν μετριεται η ηλικια οπως των ανθρωπων.7 χρονων ειναι περιπου μεσηλικας...40 και κατι..δες εδω :)

S.O.S Κάτι έφαγε και αρρώστησε... Χθες μου έλειπε όλη μέρα. Ήταν η πρώτη φόρα που μου το κάνει αυτό.... Σήμερα πήγα για το καθημερινό παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα έχει γυρίσει. Και την βρήκα κουλουριασμένη σε μια γένια και να την κτυπάει ο Ήλιος να λιάζετε... (Ένταξη λέω βρήκε Ήλιο και λιάζετε....) Αλλά έλα που δεν μπορούν ανοίξει τα ματιά της κανονικά. Και το στοματάκι της είναι λερωμένο με εμετού :) , το ίδιο και το σώμα της στα πίσω ποδιά... Και συνεχεία προσπαθεί να κάνει έμετο. Κάνει τον ήχου του εμετού (χεχεχε) Αλλά δεν μπορεί να κάνει έμετο και μετά την βλέπω στο λαιμό κάνει σαν να καταπίνει κάτι… Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει μιας και δεν μπορώ να πάω άμεσα στον κτηνίατρο….

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back