gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ενέσιμο ορμονικό σκεύασμα για την καταστολή του οίστρου. Αν θες μπορείς να δεις μια συζήτηση για το εν λόγω σκεύασμα εδώ:Gatouni τι ειναι το delvosteron? Δεν το εχω ξανακουσει.
https://www.mypetz.gr/threads/Ορμονικά-σκευάσματα-για-την-καταστολή-του-οίστρου.223052/
Καλώς δεχτήκατε το νέο μέλος στην οικογένεια και ανυπομονούμε για φωτογραφίες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ραφη τελεια! οσο και αν τη εγλυψε δεν εφυγε τιποτα και χωρις χωνι!! Ο αλλος την ειχε ραψει οπως ραβω εγω τα κουμπια που δεν ξερω.
Την Δευτερα ραντεβου για εγχειρηση αφαιρεσης ογκων και κηστεων.
Τελικα εναν ογκο εχει και 2 κυστες που δεν ειναι τοσο επικινδυνες. Ελπιζω να πανε ολα καλα τωρα με την εγχειρηση! Καναμε και αιματολογικες και ηταν καλες.
Χαιρομαι παρα πολυ που την βλεπω χαρουμενη και αυτην που ξεφορτωθηκε το χωνι και την πληγη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις να έχεις καλή επαφή με τον κτηνίατρο. Πολύ καλά έκανες και άλλαξες!
Τώρα εύχομαι τα καλύτερα για την "εκκαθαριστική" επέμβαση. Και μην ξεχάσεις να του πεις για βιοψία. Έτσι θα φανεί ακριβώς τι συμβαίνει.
Η Άσπρη και ο Beeb στέλνουν συναδελφικούς χαιρετισμούς στη Μερσούλα: η Άσπρη λόγω κατάστασης και ο Beeb λόγω χρώματος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστουμε! Καλα που μπηκα στο site και ενημερωθηκα. Με βοηθησατε πολυ!

Φυσικα θα κανουμε και βιοψια. Ο γιατρος μου φανηκε πιο συζητησιμος και συνεργασιμος. Ολα καλα θα πανε!
Πρεπει να βασιζομαστε και στο ενστικτο μας σχετικα με τους κτηνιατρους. Απο την αρχη κατι με στραβωνε μεχρι τελικα που χρειαστηκαμε κατι πιο συνθετο και επιβεβαιωθηκαμε!
Συναδελφικους χαιρετισμους στην Ασπρη και στον Beeb για τους ιδιους λογους!!
Η Μερση ευχαριστει ολα τα γατακια και τα διποδα τους για τα περαστικα και την θετικη ενεργια που εστειλαν!
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
'Ωπα! Κι άλλη συμπατριώτισσα!Καλή επιτυχία και on line Μερσούλα...Φιλάκια πολλά από την Τιτίκα τη συμπατριώτισα!![]()
Συμπατριώτισσα του διπόδου Zbeebz, εννοώ...

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαστε δυο! Ειμαστε τρεις! Ειμαστε χιλιοι δεκατρεις!!..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μην μας ξεχάσετε!Άσπρη, Beeb και δίποδο
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κολλημενες με το My cat!
(και δεν το ειχαμε συνηθεια να μπαινουμε στο ιντερνετ)Τωρα ετοιμαζομαστε ψυχολογικα για την εγχειρηση της Δευτερας!

Οταν θα σας πουμε τα καλα τα νεα θα κανουμε και θεματακι, να μας γνωρισετε καλυτερα!
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Και ναι επιβάλεται να ανοιχτεί σύντομα θεματάκι για την Μερσούλα και φυσικά πολλές φωτό!!!
konstans
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η φωτο ειναι πριν την τελευται επισκεψη στον γιατρο, γι αυτο ειμαστε ακομα με το χωνι.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Χώρια που σερφάρει άνετα και στο ίντερνετ...

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λαμβανει καλυτερα ετσι.
Τωρα χωρις το χωνι δεν καθεται μαζι μου στο ιντερνετ, την επεσε στον υπνο.
Λετε να στειλω τις φωτο στον χαρδαβελα λεγοντας οτι ειδα περιεργα οντα?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το χρησιμοποιουσε για κεραια!![]()

Η αδερφή μου τράβηξε τους δύο δικούς μου ένα βίντεο κατάλληλο για Χαρδαβέλλα. Τραβήχτηκε βράδυ και γυαλίζουν τα μάτια τους! Σαν λυκάνθρωποι ένα πράγμα, δηλαδή!

mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω και γω κατι φωτο αλλα x-files!!!
Θα πρεπει να τις βρω. Σαν να ειναι κατι αυλο και φωτεινο καμουφλαρισμενο με σωμα γατας.
Ζουν αναμεσα μας!!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ χάρηκα, που βρέθηκε καλός γιατρός, να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το μαυρούλι. Καλή σας επιτυχία στην επέμβαση!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool