H Mercina μεγαλώνει....

Κι όσο προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για τη Δευτέρα, να θυμάσαι:
Σουρδία ενωμένη, ποτέ νικημένη! :up::up::up::up::D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πανε ολα καλα! Για καλο και για κακο πηρα αδεια για την επομενη, ο γιατρος μπορει να ειπε οτι θα την αφησουμε να κοιμηθει να ησυχασει το βραδυ. Αλλα αν μου κανει τα ιδια οπως την προηγουμενη φορα που απο της 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι καναμε στρατουλα, ειναι απαραιτητη η αδεια. Τουλαχιστον δεν θα εχουμε χωνι. Οι μερες με την Μερσυ πορτατιφ ή και δορυφορικη κεραια, ανηκουν στο παρελθον.:D
Τα αποτελεσματα της βιοψιας σε ποσες περιπου μερες βγαινουν?
Το οτι πειραχτηκαν οι λεμφαδενες της Ασπρουλας τι αποτελεσμα εχει, σε τι την επιρεαζει? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλη σας επιτυχία για την εγχείρηση.Ολα καλα θα πάνε με την κουκλάρα.

Να πανε ολα καλα! Για καλο και για κακο πηρα αδεια για την επομενη, ο γιατρος μπορει να ειπε οτι θα την αφησουμε να κοιμηθει να ησυχασει το βραδυ. Αλλα αν μου κανει τα ιδια οπως την προηγουμενη φορα που απο της 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι καναμε στρατουλα, ειναι απαραιτητη η αδεια. Τουλαχιστον δεν θα εχουμε χωνι. Οι μερες με την Μερσυ πορτατιφ ή και δορυφορικη κεραια, ανηκουν στο παρελθον.:D
Τα αποτελεσματα της βιοψιας σε ποσες περιπου μερες βγαινουν?
Το οτι πειραχτηκαν οι λεμφαδενες της Ασπρουλας τι αποτελεσμα εχει, σε τι την επιρεαζει? :hmm:
Πολύ καλά έκανες και πήρες άδεια! Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν δούλευα εκτός σπιτιού.
Η βιοψία θέλει 4-5 μέρες να βγει. Είναι λίγο βάσανο να περιμένεις τα αποτελέσματα, αλλά τι να κάνουμε, είναι ο μόνος τρόπος να έχει κανείς την πραγματική εικόνα...
Όσο για τους λεμφαδένες, δεν χρειάζεται να ανησυχείς από τώρα γιατί δεν ξέρουμε καν αν η Mercy έχει σχετικό πρόβλημα. Πληροφοριακά αναφέρω πως για την ώρα η Άσπρη δεν επηρεάζεται καθόλου. Είναι ζωηρή, τρώει και παίζει (όταν την αφήνει ο Τάταρος ο Beeb, που θεωρεί όλα τα γατοπαιχνίδια δικά του!). Πάντως θα ξέρεις ίσως κι από τους ανθρώπους πως όταν πειραχτούν οι λεμφαδένες είναι λίγο επικίνδυνο. Ο γιατρός τής Άσπρης όμως μου λέει πως θα το αντιμετωπίσουμε με στενή παρακολούθηση έτσι ώστε η Άσπρη να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την καλή ποιότητα ζωής που έχει σήμερα.
Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις, ρώτα χαλαρά. Αν ξέρω, θα σου πω! :)

Δεν ξερω και πολλα γι αυτο ρωταω! Δηλαδη ποια ειναι η λειτουργια των λεμφαδενων?
Ο γιατρος δηλαδη εγινε σας εγινε κολλητος!:)
Τυχερη που δεν δουλευεις εκτος σπιτιου! Εγω εχω ωραρια καταστηματος και ζοριζομαι, ειδικα τον καιρο μετα την πρωτη εγχειρηση. Αφου κουβαλισαμε και την γιαγια απο το χωριο για να την προσεχει τις ωρες που ελειπα στη δουλεια.
Σκεφτομαι και εγω απο καιρο να αρχισω να δουλευω σπιτι, αλλα δεν με περιμενε, της ετυχαν τωρα.
Καλα αυτος ο μαυρουλης σου με τρελενει!:D Τον φανταζομαι να διεκδηκει τα παιχνιδια του! Πολυ ζουζουνιαρης!:greycat:

Δεν ξερω και πολλα γι αυτο ρωταω! Δηλαδη ποια ειναι η λειτουργια των λεμφαδενων?
Ο γιατρος δηλαδη εγινε σας εγινε κολλητος!:)
Τυχερη που δεν δουλευεις εκτος σπιτιου! Εγω εχω ωραρια καταστηματος και ζοριζομαι, ειδικα τον καιρο μετα την πρωτη εγχειρηση. Αφου κουβαλισαμε και την γιαγια απο το χωριο για να την προσεχει τις ωρες που ελειπα στη δουλεια.
Σκεφτομαι και εγω απο καιρο να αρχισω να δουλευω σπιτι, αλλα δεν με περιμενε, της ετυχαν τωρα.
Καλα αυτος ο μαυρουλης σου με τρελενει!:D Τον φανταζομαι να διεκδηκει τα παιχνιδια του! Πολυ ζουζουνιαρης!:greycat:
Τώρα μη φανταστείς ότι κι εγώ έγινα εξπέρ... :rolleyes: Πάντως η λέμφος κυκλοφορεί σε όλο το σώμα (όπως το αίμα) και μπορεί να διευκολύνει τις μεταστάσεις. Αν δεν δει τη συζήτηση ο γιατρός του φόρουμ, μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό της ψιψίνας σου.
Δεν είναι πάντα καλό να δουλεύεις σπίτι. Μερικές φορές, ειδικά όταν πέφτει πολλή δουλειά, αισθάνεσαι σαν ερημίτης. Άνθρωπο ακούω και άνθρωπο δεν βλέπω, καλοί μου άνθρωποι! :lol::lol::lol:
Είναι πολύ καλό όμως που έχεις τόσο συνεργάσιμη γιαγιά! :up::up:
Όσο για τον μαυρογκάγκανο, ναι, είναι σκέτο μουρλοζούζουνο και μάλιστα στα ντουζένια του επάνω. Για να δούμε πότε θα... σοβαρέψει! :D

ΥΓ Και ναι, ο γιατρός μας έγινε κολλητός μας λόγω της κατάστασης!

Σχετικο με λεμφαδενες, εχω ακουσει μονο για το λέμφικο μασαζ, που τουτε αυτο ξερω τι κανει:hmm:
Και γιατι να σοβαραψει ο μαυρογκαγκανοs?! Αστο το παιδι να εκφραζεται!! :cool:
Τρελαινομαι για γατοζουζουνα! :up:Και η Μερσυ ετσι ηταν, τωρα ηρεμησαμε λιγο, μεγαλωσαμε και σοβαρεψαμε!

Πάντως προσπάθησε να μην ανησυχείς για τίποτα προκαταβολικά. Όλα θα πάνε καλά για τη δική σου τη ζουζούνα!
Βγαίνω τώρα και τα ξαναλέμε! :)

ΥΓ Υποψιάζομαι ότι η ζουζουνίαση είναι γενετικό χαρακτηριστικό των μαυρόγατων... :hmm:

Εδώ Άσπρη.
Συνάδελφε Mercy, θα περιμένω τα καλά σου νέα. Όλα να πάνε καλά και γρήγορα σιδερένια! :)

Αν μπορεσω σημερα και δεν ειμαι παραζαλισμενη θα σας ενημερωσω για τα νεοτερα το βραδυ.:blink: Αν κοιμηθω και αφησω ησυχο το διποδο μου θα την πω να σας μεταφερει τα νεα μου.
Δεν μου εδωσε και να φαω σημερα πριν παει στη δουλεια! Να παρει! Γουργουριζει η κοιλιτσα μου!
Ευχαριστω για τις ευχες! Μια χαρα θα τα παμε και μεις!
Σας κουτουλω με αγαπη Μερσυ!!!:hello::kiss:

Αντε με το καλο!Καλη επιτυχια!:D

Mercy γλυκιά μου σου στέλνουμε όλη την αγάπη και τις ευχές μας να πάνε όλα καλά και γρήγορη ανάρρωση!:up:

Καλή επιτυχία:).

Δεν μου εδωσε και να φαω σημερα πριν παει στη δουλεια! Να παρει! Γουργουριζει η κοιλιτσα μου!
Mercy, Άσπρη και πάλι. Δεν πειράζει που δεν σου έδωσε πρωινό. Είναι για να γίνεις πιο γρήγορα καλά! Το δικό μου δίποδο, για να αναπληρώσει το ξενηστίκωμά μου και για να μου ανοίξει την όρεξη μετά την επέμβαση, μου έδινε το καλύτερό μου: μπουκίτσες ζαμπόν από γαλοπούλα!!! ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ ΣΛΟΥΡΠ

Εκείνο το "γουργουρίζει η κοιλίτσα μου" μ'έσκισε στα δυο:cry:
Ξέρω, είμαι χαζή, όμως πολύ τα πονάω τα μωρά μας που όταν τους αλλάζουμε το πρόγραμμά τους, εμείς ξέρουμε το λόγο αλλά αυτά νομίζουν ότι δεν τα αγαπάμε πια...

Καλή επιτυχία με τα ιατρικά σας, μέσα από την καρδιά μου, και όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστω! Ευχαριστω! Ευχαριστω!
Θα γυρισει σπιτι και θα την πρηξω μεχρι να μου δωσει να φαω! Πειναωωωωωωω!

Γυρισαμε!Ολα καλα!!!!!!:D
Τετραποδο κοιμαται!:blink:
Διποδο χαρουμενο που πηγαν ολα καλα!:D:D:D:D:D

Μπραβο,καλη αναρρωση!:up:

Ευχαριστουμε! Τωρα δεν μας τρομαζει τιποτα!
Η κακουργα για να μην παει στον γιατρο μεχρι και το αυτοκινητο χαλασε!
Καλα που ειναι σχετικα κοντα και πηγαμε με τα ποδια!
Τα λεμε οταν ξυπνησουμε!
Ευχαριστουμε για την θετικη ενεργια!!!!!

Ωραία! Κι εγώ κι η Άσπρη χαρήκαμε που όλα πήγαν καλά. Άντε, με το καλό να συνέλθει κι από τη νάρκωση και να ξαναγυρίσει στα γνωστά ζουζουνοχούγια της! :lol:
Εγώ θα σου πρότεινα αύριο να της πάρεις καμιά λιχουδιά να φάει να ευφρανθεί. Αυτό το σύστημα το εφάρμοσα στην Άσπρη με μεγάλη επιτυχία...
Κι αν προκύψει οτιδήποτε που να θέλεις να συζητήσεις, στείλε μαντάτο είτε στο θέμα ή με προσωπικό μήνυμα!
Περαστικά σας! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back