H Mercina μεγαλώνει....

Παλι καλα γυρισατε στον γιατρο σας! Το υγρο το αφαιρεσαι με παρακεντηση? Το πρωτο χειρουργιο εμας ηταν για να βγαλουμε το υγρο με κανονικη τομη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλι καλα γυρισατε στον γιατρο σας! Το υγρο το αφαιρεσαι με παρακεντηση? Το πρωτο χειρουργιο εμας ηταν για να βγαλουμε το υγρο με κανονικη τομη.
Ούτε ξέρω τι ακριβώς είχε κάνει, δεν ήμουν μπροστά... Έτσι κι αλλιώς είχα πάει σ' αυτόν έκτακτα και μόνο για κείνη τη φορά.
Πάντως το εξόγκωμα είχε εξαφανιστεί προσωρινά.
Ευτυχώς που δεν επαναπαύτηκα. Αλλιώς θα το έκλαιγα σήμερα το Ασπρόγατό μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως είναι σήμερα η Μερσούλα?

Και μας ο τωρα γιατρος ειπε να αφαιρεθουν ολα, ογκοι-κυστες. Και να αφαιρουσε μονο το υγρο απο τις κυστες, οπως εκανε ο αλλος, αυτες θα ξαναγεμιζαν.
Τελος παντων ολα καλα μας πηγαν τελικα!
Σημερα το πρωι που ξυπνησαμε μου γουργουρισε!:D
Με μιση καρδια την αφησα σπιτι!:( Παλι καλα ειχε ηδη κοιμηθει οταν εφυγα.

Καλημερα Letos!
Πολυ καλα ειμαστε! Αν εξαιρεσεις οτι περπαταει λιγο αργα, μαλλον γιατι την ποναει λιγο, εχουμε γυρισει στην καθημερινοτητα μας. Μια αντιβιωση εχουμε μονο που την περνουμε με την αγαπημενη της κονσερβα. Ουτε χωνι, ουτε σιροπια καθε λιγο και λιγακι, οπως την περασμενη φορα.
Αφου αρχισαμε και να γουργουριζουμε, εχουμε επανελθει πληρως!

Μπράβο, πολύ καλά νέα!:D Είδες τελικά διαφορά οι γιατροί? Τώρα νιώθω και εγώ μεγάλη ασφάλεια που πάω την Τιτίκα μου στον ίδιο γιατρό και ας μην παρουσίασε τίποτα σοβαρό ως τώρα..;) Σιδερένια!:up:

Μην αλλαζεις. Στην περιοχη μας πιστευω ειναι ο καλυτερος.

Μπράβο Mercy, προχώρα γερά και... γουργουριστά! :D
Στείλε μας όμως και καμιά φωτό για να σε καμαρώσουμε... :rolleyes::whistle::cool::cool::cool:

Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Μερσούλα, έξτρα γουργουρίσματα και φιλάκια στη μαμά σήμερα!!!:)
Α, όσον αφορά την προνάρκωση: ΠΡΕΠΕΙ να προκαλεί εμετό, για να μην υπάρχει τέτοια πιθανότητα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Όταν στειρώθηκε ο Πρέστο, μας το εξήγησε η κτηνίατρός μας.

Δεν το ηξερα αυτο με την προναρκωση. Ηξερα οτι μενουν νηστικα για να μην τα βγαλουν. Σιγουρα ηταν καλυτερα που συνεβησε πριν και οχι κατα την διαρκεια.
Την κοιλιτσα σιγουρα δεν θα σας την δειξουμε γιατι ειναι τρομακτικη. Σαν τον Φραγκεσταιν. Ξυρισμενη, 3 τομες και η μια απο αυτες ισα με την παλαμη μου περιπου!

Καλησπερα!:)
Καμια σχεση τα αποτελεσματα της ναρκωσης σε σχεση με αυτη του προηγουμενου γιατρου.
Μεχρι τις 1.30 ειχαμε συνελθει εντελως και θελαμε να κοιμηθουμε και στο κρεβατι και οχι στη φωλιτσα που ειχαμε ετοιμασει διπλα. Τωρα την εχει πεσει για υπνο μεσα στις κουβερτες. Ποναει και περπαταει αργα λες και τα εκανε πανω της.
Ειμαστε ομως χαρουμενες γιατι ολα πηγαν καλα!!!!!:D
Η συμπεριφορα του γιατρου αψογη, το χειρουργειο οπως θα επρεπε να ειναι. Ειχαμε ραντεβου στις 7 και πηγαμε 7.15 γιατι μας χαλασε το αυτοκινητο( τελικα εχουν υπερφυσικες δυναμεις!):hmm:Φοβηθηκα λιγο επειδη μετα την προναρκωση τα εβγαλε, μην τυχων ξανασυμβει και κατα την διαρκεια της επεμβασης, αλλα δεν υπηρξε προβλημα.
Οταν πηγα να την παρω μετα απο μια ωρα την εραβε. Ειχε κανονικα εκεινο το πρασινο χαρτι τριγυρω και αυτος δουλευε σε μια απολυτα ξυρισμενη κοιλια. Αυτα τα λεω γιατι στον προηγουμενο καμια σχεση!:down: Παλι καλα την γλυτωσαμε δηλαδη! Της αφαιρεσε τον ογκο που απο οτι ειπε τον βρηκαμε νωρις, τις δυο κυστες που απλως ο αλλος τις ειχε αφαιρεσει το υγρο, και τελευταια στιγμη αντωπισε ακομα μια την οποια εβγαλε και αυτη! Εχει ομως η καημενουλα μια τομη! Λογικο να ποναει!
Ο προηγουμενος γιατρος μου τις ειχε πει ολες νεοπλασιες. Τελικα δηλαδη ειχε μονο μια, τα αλλα ηταν κηστες απλα που δεν κανουν μεταστασεις. Αφου πηγαν ολα μεχρι τωρα καλα, θα ειναι και η συνεχεια. Μας εδωσε και ο γιατρος ελπιδες οτι ο ογκος δεν προκειτε να εχει κανει μετασταση και να ειμαι ησυχη.
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε και σας κουτουλουμε!!!!!!!!!

Τωρα διάβασα τα νέα!!! Μπράβο πολύ χαρηκα που είναι όλα καλά με τις κύστες.Καλή ανάρωση!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back