mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
04-09-11
18:34
Εχει λιγες μερες που φεραμε ενα μικρο γατακι σπιτι και ειναι μονιμα στο δωματιο της αδερφης μου. Ακολουθησαμε τις οδηγιες ( 2 μερες μακρια μονο μυρωδιες, επαφη μεσα απο τζαμι να κοιτιουται η μουλαν εκανε κχχ και ξανα πισω το γατακι στης αδερφης μου) Σήμερα, αυτην την στιγμη και εδω και κανενα μισαωρο, το εχουμε στο σαλονι. Η μουλαν περιφερεται και το κοιταει ενω της δινω ταυτοχρονα τροφη. Σε καποια φαση το κοιταξε καρφωμενα και εκανε κχχ. Η μουλαν ειναι εκατο φορες πιο μεγαλη απο το μικρο και φοβομαστε μηπως του ορμησει και του κανει κακό. Τωρα η μουλαν ειναι κατω απο τον καναπε και το γατακι κατεβηκε απο την αγκαλια της αδερφης μου και περιφερεται. Κανεις που να εχει παρομοια εμπειρια με συμφιλιωση μεγαλης γατας με μικρο γατακι?
Αγχωνομαι μηπως εχουμε δραμα!!
Αγχωνομαι μηπως εχουμε δραμα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
04-09-11
18:45
Απάντηση: H mulan και το μικρο γατακι
η δικιά μου γάτα έκανε κχχ στον μικρό που είχα φέρει μόνο όταν την πλησίαζε
αλλά ως εκεί άντε και καμιά σφαλιάρα
μετά μάθανε μαζί και κυνηγιούνται κιόλας παίζουν
αλλά έχουμε που και που κανα κχχχ.
η δικιά μου γάτα έκανε κχχ στον μικρό που είχα φέρει μόνο όταν την πλησίαζε
αλλά ως εκεί άντε και καμιά σφαλιάρα
μετά μάθανε μαζί και κυνηγιούνται κιόλας παίζουν
αλλά έχουμε που και που κανα κχχχ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
05-09-11
01:09
Η δικιά μου είναι πολύ ακοινώνητη με άλλα ζωα δυστυχως. Τώρα με το μικρό δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα όσο ήταν με έναν άλλο γάτο που φιλοξενούσα αλλά φοβάμαι πολύ μηπως του επιτεθει....!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum