H1N1 στις γάτες

σας ειπε κανεις ΤΙ παρενεργειες εχει το εμβολιο; Γιατι και εγω ξερω να λεω οτι κατι εχει παρενεργειες χωρις να γνωριζω. Και τα εμβολια για τις γατες εχουν παρενεργειες (πυρετο), αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να εμβολιαστουν;
Αν με ανησυχουσε κατι στο συγκεκριμενο εμβολιο, θα ηταν τα adjuvants και τα συντηρητικα (αλουμινιο, υδραργυρος)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξανατονιζω οτι ειναι ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ να μη κανεις το εμβολιο και να κολλας τους γυρω σου και να σκοτωνεις κοσμο επειδη ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ οτι ειναι επικινδυνο το εμβολιο. Ποιος σου λεει οτι αν κολλησεις τον ιο και κολλησεις και την γατα σου, θα επιβιωσει η γατα; Αν η γατα εχει aids τι θα απογινει;

και μη πιστευετε οτι σας λεει η τηλεοραση. Οι δικες μου πληροφοριες τουλαχιστον προερχονται απο τους καθηγητες μου της ιολογιας και ανοσολογιας.

αν δεν κανω λαθος, τις ειδικοτητασ αυτης ηταν και ο καθηγητησ που μιλησε χθες...

ναι εγω το εχω ακουσει..ολοι οι γιατροι φωναζουν να μην παιρνουμε χωρις λογο αντιικα φαρμακα(ετσι νομιζω λεγονται:hmm:)γιατι μετα παθαινουμε ανοσια..εμενα ο δικος μας ο γιατρος μας ειπε οτι το καινουριο εμβολιο εχει αρκετες παρενεργιες..και οτι αν θελω οπωσδηποτε να κανω τουλαχιστον το παλιο εμβολιο της απλης γριπης που ειναι δοκιμασμενο και ειναι σχεδον ιδιο με το καινουριο..δεν χρειαζεται πανικος απλα προφυλαξεις..

συμφωνω πωσ το εμβολιο της κοινης γριπης ειναι πιο καλο και αξιοπιστο. γιατι αν κανεις παθει κατι απο το εμβολιο το καινουριο, ή εξασθενισει ο οργανισμος του και κολλησει τιποτα μεταδωτικο τοτε συγουρα οι γατεσ του δεν θα γλυτωσουν! (και κανεις δεν μπορει να φερει αποψη σχετικα με τα αποτελεσματα του εμβολιου, γιατι πολυ απλα δεν εχει δωκιμαστει!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξανατονιζω οτι ειναι ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ να μη κανεις το εμβολιο και να κολλας τους γυρω σου και να σκοτωνεις κοσμο επειδη ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ οτι ειναι επικινδυνο το εμβολιο. Ποιος σου λεει οτι αν κολλησεις τον ιο και κολλησεις και την γατα σου, θα επιβιωσει η γατα; Αν η γατα εχει aids τι θα απογινει;

Ρε κερασολουλουδο, συγγνωμη κιολας, αλλα και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα τανε πατινι. Εμενα δεν μου αρεσει η ολη ιστορια με τον ιο, πως εμφανιστηκε, το γεγονος οτι δεν διαφερει σε κατι απο την κοινη γριπη αλλα τον αντιμετωπιζουνε σαν το τελος του κοσμου, και στο κατω κατω της γραφης εγω δεν μπορω και αρνουμαι να λειτουργησω ετσι, με την λογικη του φοβου. Δεν ξερω απο ποτε αναπτυχθηκε τοσο η ιατρικη, που συμπεριλαμβανει την μαντικη στα ατου της. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η κοινη λογικη και το ενστικτο της επιβιωσης μου λεει οτι ενα εμβολιο που ηταν ετοιμο πριν καλα καλα ο ιος αποκτησει ενα σεβαστο αριθμο θυματων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Εγω ανηκω στις ευπαθεις ομαδες του πληθυσμου, λογω του βλακωδους ανοσοποιητικου μου. Δεν προσπαθω να πεισω κανενα να μην κανει το εμβολιο, αλλα δεν ειναι και aids, να πεις οτι ξερουμε οτι το'χουμε και αναπαραγομεθα ανευ προφυλαξεως μεταδιδοντας το παντου. Εγωιστικο το βλεπεις εσυ, και με εκνευριζει ο χαρακτηρισμος σου. Αν κολλησω την γριπη και πεθανω, ωστοσο, σου δινω το δικαιωμα να ερθεις πανω απο τον ταφο μου και να φωναξεις: ΧΑ! ΣΤΑ'ΛΕΓΑ! :rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω αν ειδατε στις ειδησεις την κοπελα που εκανε το εμβολιο και τωρα παθαινει συνεχεια σπασμους και δεν μπορει να περπατησει..οκ γινεται 1 στο 1.000.000 ομως ειναι μια παρενεργεια..και δεν μιλαμε απλα για εναν πυρετο..τεσπα ουτε ειδικη ειμαι ουτε τιποτα..απλα αφου και το παλιο ειναι το ιδιο πραγμα σχεδον γιατι να μην κανεις αυτο να εισαι πιο σιγουρος?παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος ειναι κρυωμενος μεσα σε ενα σπιτι δεν κανει να βηχει ή να φτερνιζετε σε μικρη αποσταση απο τους ανθρωπους ενω κανεις δεν σκεφτεται οτι ουτε στα ζωα κοντα κανει να φτερνιζομαστε-βηχουμε..και εκεινα εχουν ανοσοποιητικο και οργανισμο και απολα:hmm:

δεν ξερω αν ειδατε στις ειδησεις την κοπελα που εκανε το εμβολιο και τωρα παθαινει συνεχεια σπασμους και δεν μπορει να περπατησει..οκ γινεται 1 στο 1.000.000 ομως ειναι μια παρενεργεια..και δεν μιλαμε απλα για εναν πυρετο..τεσπα ουτε ειδικη ειμαι ουτε τιποτα..απλα αφου και το παλιο ειναι το ιδιο πραγμα σχεδον γιατι να μην κανεις αυτο να εισαι πιο σιγουρος?παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος ειναι κρυωμενος μεσα σε ενα σπιτι δεν κανει να βηχει ή να φτερνιζετε σε μικρη αποσταση απο τους ανθρωπους ενω κανεις δεν σκεφτεται οτι ουτε στα ζωα κοντα κανει να φτερνιζομαστε-βηχουμε..και εκεινα εχουν ανοσοποιητικο και οργανισμο και απολα:hmm:

Το έχω βάλει και αυτό στις πηγές στην προηγούμενη σελίδα...:/:

Εγώ πάντως αν πάω απο την γρίπη, τα παιδιά μου θα πάνε απο πείνα...:/:

Λίγη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό δεν κάνει κακό. :rolleyes:

Πηγή για τους πιθανούς θανάτους απο το εμβόλιο.
https://www.digitaljournal.com/article/281228

αλλα στοιχεία.
https://www.youtube.com/watch?v=D391eyaQmAg
https://www.youtube.com/watch?v=0DN8vjTK2ig
Στο πρώτο, το άρθρο αναφέρει μόνο ανεπιβεβαίωτες φήμες (η υπογράμμιση δική τους).
Στο 1ο βίντεο, ο καημένος ο θειούλης έπασχε από σύνδρομο Guillain-Barre (αυτοάνοσο νόσημα), το οποίο έκανε έξαρση με τον εμβολιασμό φέρνοντας αυτά τα αποτελέσματα.
Στο 2ο βίντεο, η κοπέλα έχει πάθει δυστονία από απλό εμβόλιο γρίπης, όχι για τον H1N1. Εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;452318:
Ρε κερασολουλουδο, συγγνωμη κιολας, αλλα και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα τανε πατινι. Εμενα δεν μου αρεσει η ολη ιστορια με τον ιο, πως εμφανιστηκε, το γεγονος οτι δεν διαφερει σε κατι απο την κοινη γριπη αλλα τον αντιμετωπιζουνε σαν το τελος του κοσμου, και στο κατω κατω της γραφης εγω δεν μπορω και αρνουμαι να λειτουργησω ετσι, με την λογικη του φοβου. Δεν ξερω απο ποτε αναπτυχθηκε τοσο η ιατρικη, που συμπεριλαμβανει την μαντικη στα ατου της. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η κοινη λογικη και το ενστικτο της επιβιωσης μου λεει οτι ενα εμβολιο που ηταν ετοιμο πριν καλα καλα ο ιος αποκτησει ενα σεβαστο αριθμο θυματων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Εγω ανηκω στις ευπαθεις ομαδες του πληθυσμου, λογω του βλακωδους ανοσοποιητικου μου. Δεν προσπαθω να πεισω κανενα να μην κανει το εμβολιο, αλλα δεν ειναι και aids, να πεις οτι ξερουμε οτι το'χουμε και αναπαραγομεθα ανευ προφυλαξεως μεταδιδοντας το παντου. Εγωιστικο το βλεπεις εσυ, και με εκνευριζει ο χαρακτηρισμος σου. Αν κολλησω την γριπη και πεθανω, ωστοσο, σου δινω το δικαιωμα να ερθεις πανω απο τον ταφο μου και να φωναξεις: ΧΑ! ΣΤΑ'ΛΕΓΑ! :rolleyes::rolleyes:

εδω συμφωνω απολυτοτατα!!!!!! δεν ειναι δυνατον να τρομοκρατουμαστε καθε φορα που καποιος ιος νεος βγαινει, και να φερουμε μα τα λογια μας την συντελια!!! και αν χρησιμοποιησουμε την ενοια εγωιστυικο, κι εγω λεω πως ειναι εγωιστικο να ξερουμε πωσ το εμβολιο ειναι σε προιμη φαση και κανεις δεν γνωριζει τις επιπτωσεις του, παρολα αυτα ομως να το κανουμε και να θετουμε σε κυνδυνο την υγεια την δικια μας και το μελλον των ζωων μας. γιατι οτι παθουμε εμεις εχει επιπτωσεις στα ζωα μας.
αλλα και στις δυο περιπ[τωσεις νομιζω ειναι ατοπη η συζητηση γιατι ητε το κανουμε δεν ξερουμε τι θα συμβει, αλλα και να το κανουμε, παλι δεν γνωριζουμε...οποτε ποιο ειναι το θεμα? ο καθενας ας κανει οτι τον ευχαριστει και θεωρει σωστο, και τον συμβουλεψε ο γιατρος του.

Οκ ας πούμε. ....Zbeebz
Εσύ μπορείς να το κάνεις αν θέλεις. :redface:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;452318:

εχω ακουσει οτι ειναι εργαστηριακος..οτι δηλαδη βγηκε απο τα εργαστηρια..και εχο ακουσει και την κακια οτι το εκαναν επιτηδες:P

Εγώ δεν θεωρώ σκόπιμο να πω αν θα το κάνω ή όχι. Μόνο λέω, ρωτήστε τον γιατρό σας. Ή κάποιον έμπιστο γιατρό, τέλος πάντων...

Πάντως, απ' όσο ξέρω, δεν ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Εκτός αν έχω κάτι και δεν το ξέρω.

εχω ακουσει οτι ειναι εργαστηριακος..οτι δηλαδη βγηκε απο τα εργαστηρια..και εχο ακουσει και την κακια οτι το εκαναν επιτηδες:P

αν εχει σημασια εγω το πιστευω αυτο...

Εγώ δουλεύω σε ιατρείο και το έχω συζητήσει με τη γιατρό...Μου είπε δε θα το κάνει ούτε η ίδια ούτε η οικογένειά της.Η αλήθεια είναι πως για να μπορείς να μιλήσεις για το πόσο ασφαλές είναι ένα εμβόλιο και τι παρενέργειες έχει πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 10 χρόνια.Η αδερφή μου είναι έγκυος και η γιατρός της της είπε να μην το κάνει με τίποτα.Όσο για τον πανικό προσωπική μου άποψη είναι πως κακώς έχει πάθει τέτοια υστερία ο κόσμος...Ξέρω απ'το κέντρο αναφοράς κρουσμάτων του ΙΚΑ ότι τα κρούσματα είναι αρκετά αλλά όλα μέχρι στιγμής έχουν πάει με οδηγίες σπίτι τους και κανένα δεν παρουσίασε επιπλοκές...Τώρα αν κάποιος έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας πρέπει έτσι και αλλιώς να προσέχει και να προφυλάσσεται...Τέλος πέρυσι το χειμώνα είχα αρρωστήσει πολύ...Είχα 7 μέρες πυρετό μέχρι 39,5 και πάρα πολύ δυνατό βήχα και έκανα 3 βδομάδες να συνέλθω...Το κουνέλι μου δεν κόλλησε(ούτε και κανένας δικός μου),επιβίωσα και έκοψα και το κάπνισμα!:D

και μενα η κολλητη μου κολλησε και την εστειλαν σπιτι..το μονο φαρμακο που μπορουσε να παρει ηταν ponstan για τον πυρετο γιατι απλα ηταν μια γριπη..και τωρα ειναι μια χαρα..απλα τα ΜΜΕ μεγαλοποιουν τα παντα πολλες φορες και ο κοσμος πανικοβαλεται

ρε παιδια...........ελεος.....!!!!τι παραπληροφορηση ειναι αυτη!!!!!!!!.........και βεβαια ενα εμβολιο θα εχει καποιες παρενεργειες.......εδω τον ντεπον....ξερετε τι κακο κανει στο συκωτι? αν ειναι δυνατον να λεμε στον κοσμο να μην κανει το το εμβολιο......ξερετε οτι περυσι πεθαναν αρκετοι ανθρωποι απο το εμβολιο της γριπης......αυτο που κυκλοφορει τοσα χρονια τωρα?? ξερετε οτι καθε χρονο φτιαχνεται νεο εμβολιο για την συνηθισμενη γριπη....γιατι καθε φορα ο οιος παραλασεται.......το καινουργιο εμβολιο δεν ειναι τιποτε αλλο απο παραλλαγη των προηγουμενων εμβολιων..........ελεος πια με την τρομολαγνια....

ρε παιδια...........ελεος.....!!!!τι παραπληροφορηση ειναι αυτη!!!!!!!!.........και βεβαια ενα εμβολιο θα εχει καποιες παρενεργειες.......εδω τον ντεπον....ξερετε τι κακο κανει στο συκωτι? αν ειναι δυνατον να λεμε στον κοσμο να μην κανει το το εμβολιο......ξερετε οτι περυσι πεθαναν αρκετοι ανθρωποι απο το εμβολιο της γριπης......αυτο που κυκλοφορει τοσα χρονια τωρα?? ξερετε οτι καθε χρονο φτιαχνεται νεο εμβολιο για την συνηθισμενη γριπη....γιατι καθε φορα ο οιος παραλασεται.......το καινουργιο εμβολιο δεν ειναι τιποτε αλλο απο παραλλαγη των προηγουμενων εμβολιων..........ελεος πια με την τρομολαγνια....

δεν λεμε στον κοσμο να μην το κανει, αλλλα να ρωτησει τον γιατρο του.

δεν λεμε στον κοσμο να μην το κανει, αλλλα να ρωτησει τον γιατρο του.

μα δεν λεω για σενα.....γενικα μιλαω......και για αλλα ποστ.......:):)

εντατσει αλλα μην φωναζεις:redface::redface:

Παντως η γειτονισσα μας κολλησε απο το νοσοκομειο την γριπη και την περασαν οικογενειακως.Σαν απλη γριπη, ουτε εμεις κολλησαμε.:confused:
Εμβολιο προσωπικα δεν θα εκανα.
Δεν τα εμπιστευομαι γενικα τα εμβολια παντως.πχ Ειναι παααααρα πολλοι οι γονεις σε Ελλαδα, εξωτερικο και κυριως Αμερικη που ισχυριζονται πως τα παιδια τους μετα το τριπλο που κανουν σε νηπιακη ηλικια, παρουσιαζουν προβλημα αυτισμου, υπερκινητικοτητας κλπ. η εταιρεια δεν παραδεχεται αλλα ουτε και αρνειται οτι μπορει να επηρεαζονται τα παιδια απο αυτο:rolleyes:

εντατσει αλλα μην φωναζεις:redface::redface:

με ακους?????????? ποιος σου ειπε οτι φωναζω.....τι γνωμη μου λεω.......:)

απλα.....καθε τι καινουργιο που βγαινει.......πεφτουν ολοι επανω του...μου θυμηζει τις γιαγιαδες του χωριου....που καθε καινοτομια...την θεωρουσαν οργανο του σατανα!!!!!!!!!!! απο την στιγμη που ειναι εγκεκριμενο ........τελειωσε........οι παρενεργειες ειναι παντα μεσα στο προγραμμα....δυστυχως......αλλα υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να το κανουν.....

Παντως η γειτονισσα μας κολλησε απο το νοσοκομειο την γριπη και την περασαν οικογενειακως.Σαν απλη γριπη, ουτε εμεις κολλησαμε.:confused:
Εμβολιο προσωπικα δεν θα εκανα.
Δεν τα εμπιστευομαι γενικα τα εμβολια παντως.πχ Ειναι παααααρα πολλοι οι γονεις σε Ελλαδα, εξωτερικο και κυριως Αμερικη που ισχυριζονται πως τα παιδια τους μετα το τριπλο που κανουν σε νηπιακη ηλικια, παρουσιαζουν προβλημα αυτισμου, υπερκινητικοτητας κλπ. η εταιρεια δεν παραδεχεται αλλα ουτε και αρνειται οτι μπορει να επηρεαζονται τα παιδια απο αυτο:rolleyes:

λες για αυτο η βαφτηστηρα μου να μην βαζει κωλο κατο και να ειναι τοσο κωλοπαιδακι?:down:

με ακους?????????? ποιος σου ειπε οτι φωναζω.....τι γνωμη μου λεω.......:)

εντα3ει πλακα εκανα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back