aporw
Διακεκριμένο μέλος
O Χάτσικο συνοδεύει κάθε μέρα τον Πάρκερ, το αφεντικό του, έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο τρένο κάθε πρωί και το απόγευμα
τον περιμένει να επιστρέψει από τη δουλειά του. Κάποια μέρα ο Πάρκερ πεθαίνει και δεν επιστρέφει ποτέ στον σταθμό.
Ο Χάτσικο όμως, πηγαίνει στο ίδιο ακριβώς σημείο που τον περίμενε πάντα κάθε μέρα για τα επόμενα 9 χρόνια. Κάθε μέρα, ο Χάτσικο,
αγγίζει τις ζωές όλων όσων εργάζονται εκεί κοντά και όσων περνούν καθημερινά από εκεί. Διδάσκει τους ανθρώπους τι σημαίνει αγάπη,
συμπόνια και πάνω απ όλα πίστη.
Σήμερα στο σημείο που περίμενε ο Χάτσικο υπάρχει ένα μπρούτζινο άγαλμα, σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσής του.
Μια ταινία που πρέπει να δούμε όλοι οι ζωόφιλοι!!

Και μονο απο το trailer πλανταξα στο κλαμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως και με αυτή την ταινία https://www.youtube.com/watch?v=lShipoEMI6Q
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω την ειδα,και εκλαψα,και με κοροϊδευε ο Δημητρης,που απο τον διπλα καναπε ελεγε ποσο χαζα ειναι τα σκυλια και πως ο γατος που εμενε στο βιβλιοπωλειο θα ειχε ατελειωτες ωρες διασκεδασης βλεποντας τον μπουφο να περιμενει.Αντρες γατοφιλοι,το χειροτερο ειδος.

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ασε..ειχα δει λιγο το τρειλερ στην αρχη..λεω τελεια κωμωδια με σκυλακο..παιρνω και ποπ κορν..τη βαζω..σην αρχη οκ..δεν κξερα τι με περιμενε..δηλαδη τετοιο κλαμα αμαν..Είμαι σίγουρη ότι άμα το δω θα κλάψω πααααααααααρα πολύ
MissKit
Επιφανές μέλος

spam 
Δεν έχω να πω κάτι γι' αυτή την ταινία.. Απλώς ότι από την πρώτη στιγμή μου δημιούργησε πολύ μελαγχολική διάθεση με τη μουσική και σκηνοθεσία της. Είναι καταπληκτική αλλά για πολύ κλάμα. Από τη μέση περίπου και μετά μέχρι και την επόμενη μέρα δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Και κλαίω εξαιρετικά δύσκολα σε ταινίες.
Voula
Διάσημο μέλος
Βλέπετε, παίζει ο αγαπημένος μου Ρίτσαρντ
Δεν νομίω όμως ότι η ψυχολογική μου κατάσταση θα το άντεχε..έριξα πολύ κλάμα στην 'πολίτικη κουζίνα΄που δεν είχε καμμία σχέση με ζώα. Φανταστείτε τώρα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα ήθελα πάρα πολύ να την δω την ταινίαΒλέπετε, παίζει ο αγαπημένος μου Ρίτσαρντ
Δεν νομίω όμως ότι η ψυχολογική μου κατάσταση θα το άντεχε..έριξα πολύ κλάμα στην 'πολίτικη κουζίνα΄που δεν είχε καμμία σχέση με ζώα. Φανταστείτε τώρα![]()
κι εγω αυτη την ψυχολογικη κατασταση σκεφτομαι και ακομα δεν το εχω κατεβασει..

αλλα το πηρα αποφαση! θα το δω!! ε το πολυ πολυ να με κρατανε να μην φουνταρω απο τον 5ο..

MissKit
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν ήξερα καν την ιστορία όταν το είδα. Απλώς ήξερα ότι είναι θλιβερή. Το άλλο είναι πως ένας πολύ καλός μου φίλος είχε ένα σκύλο ίδιο με το Hachi αλλά του τον πήραν βίαια οι γονείς του από ό,τι κατάλαβα, γιατί ποτέ δεν τόλμησα να ρωτήσω ακριβώς τι έγινε ήξερα πόσο τον λάτρευε.
Όλοι αυτοί οι συνειρμοί με άφησαν με πρησμένα μάτια αλλά είναι υπέροχη ταινία.. 
Hlianna
Διάσημο μέλος
..σκληραγωγηθειτε λιγο

εγω φυσικα ουτε καν το τρειλερ δεν θα δω γιατι θα με μαζευουν με τα κουταλακια

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Και εγω την ειδ και εκλαψα κι πηρα και αγγαλια το σκυλο μου και μου εγλιφε τ δακρυα!!πραγματικα αφοσιωση και αγαπη!!!
10 χρονια περιμενε!!!και που το σκεφτομαι μου ερχετε να ξανακλαψω (οι αντρες δεν κλαινε λενε)

ισχυει για αυτους που δεν εχουν ζωακια χαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Είμαι σίγουρη ότι άμα το δω θα κλάψω πααααααααααρα πολύ
Την εχω δει 3 φορεσ!!και τις 3 πλανταξα στο κλαμα!!Η Ευα δε ,δεν μπορουσα να την κανω καλα
και να μου λεει τι θα κανω αν παθουν κατι τ ζωακια μου!!!!
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
καλα ασε..ειχα δει λιγο το τρειλερ στην αρχη..λεω τελεια κωμωδια με σκυλακο..παιρνω και ποπ κορν..τη βαζω..σην αρχη οκ..δεν κξερα τι με περιμενε..δηλαδη τετοιο κλαμα αμαν..
και εγω για κωμωδια την πηρα αλλα.....
και οταν οηγα να την παρω 4 φορα μου λεει το παιδι στο dvdclub παρε το hachico θα λιωσεις με ειδε οτι ειχα και το σκυλο μαζι αυτο ηταν,απο τοτε θελω να παρω akita!!!
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Κι εγω την ειδα,και εκλαψα,και με κοροϊδευε ο Δημητρης,που απο τον διπλα καναπε ελεγε ποσο χαζα ειναι τα σκυλια και πως ο γατος που εμενε στο βιβλιοπωλειο θα ειχε ατελειωτες ωρες διασκεδασης βλεποντας τον μπουφο να περιμενει.Αντρες γατοφιλοι,το χειροτερο ειδος.![]()
Aν ειναι δυνατον!!!εγω παλια ουτε να βλεπω γατα δεν ηθελα η κοπελα μου αλλαξε γνωμη και φυσικα τωρα τις λατρευω1!!
αλλα πιστευω οτι τα σκυλια ειναι πιο αγνα πιο καλοκαγαθα και πιο εξυπνα
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
πο πο... το ειδαμε φετος με το αγορι μου σπιτι... περιττο να πω οτι απο την μεση του εργου ειχαμε πλανταξει κ οι 2... με πονουσαν οι λεμφαδενες μου απ το κλαμα αν ειναι δυνατον!!
μιλαμε πονος δν μπορουσα να μιλησω κ να ανασανω! απο τον τιτανικο ειχαμε να ριξουμε τετοιο κλαμα!!χαχα!!οχι ρε γιωργο τα σκυλια νομιζω ειναι πιο χαζοβιολικα..κ ειχα σκυλιτσα 13 χρονια..

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Eγς νιοθω οτι με "καταλαβαιβει"πιο πολυ η σκυλιτσα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Eγς νιοθω οτι με "καταλαβαιβει"πιο πολυ η σκυλιτσα
σε ''καταλαβαινει'' πιο πολυ γιατι τα σκυλακια απο την φυση τους εκπαιδευονται πιο ευκολα!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
δεν μιλαω για θεματας πειθαρχειας!!!εκει πιο πολυ ακουν οι γατεσ μην σου πω!!!χααχα
για συναισθηματα μιλαω
γτ π.χ κλαιγαμε και εκλαιγε και εκεινο μαζι μας και μας εγλειφε τ δακρυα
επειδη και εγω και η κοπελα μου λυποθημαμαι συχνα λογω υγειας εκεινο ερχεται απο πανω μας και γαυγιζει κτλ
μολις μας βλεπει πεθαινει απο τ χαρα του!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
πρεπει να δειτε την ιαπωνικη version hachiko monogatari. Την ειδα μια φορα και δεν θελω να την ξαναδω γιατι ειναι παρα πολυ καταθλιπτικη ιστορια.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια...να τη δω κι εγω μπας και συγκινηθω γιατι ειμαι αναισθητο γουρουνι και δεν κλαιω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool