Harry Potter & the Half Blood Prince

Melini

Διάσημο μέλος

Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
Αγαπητοί φανς του μεγάλου μάγου, η πρεμιέρα της έκτης ταινίας με τις περιπέτειες του Harry Potter πλησιάζει... είδα το τρέιλερ:up:, η ταινία αναμένεται φαντασμαγορική!!! Η παγκόσμια πρώτη είναι στο Λονδίνο, στις 15 Ιουλίου και στην Ελλάδα έρχεται στις 25 Αυγούστου :up::up:

Σύμφωνα με τις φήμες, στην ταινία υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή, η οποία διαφέρει απ'την πλοκή του βιβλίου (έχω κάτι υπ'όψιν ;)) και δίνεται έμφαση στη σχέση του Harry με τη Ginny

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου, νομίζω ότι το έκτο βιβλίο είναι το καλύτερο της σειράς (μαζί με το Κύπελλο της Φωτιάς) αν και στενοχωρήθηκα πολύ με το θάνατο του Dumbledore.΄

Αναμένοντας την πρώτη προβολή, θα μπορούμε να συζητήσουμε εδώ για την ταινία, αλλά και να μοιραστούμε απόψεις, ιστοσελίδες και φήμες που αφορούν γενικά το έργο της J.K Rowling...

Join the magic:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ! αμαν μ αυτες τις ανατροπες των ταινιών πάλι θα το ξεσκίσουν το βιβλίο:mad:
Μάλλον δεν θα πεθάνει ο Νταμπλντορ:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ! αμαν μ αυτες τις ανατροπες των ταινιών πάλι θα το ξεσκίσουν το βιβλίο:mad:
Μάλλον δεν θα πεθάνει ο Νταμπλντορ:hmm:

Πρώτη και καλύτερη η οχτρίνα!!! :lol::lol:
Στη δοκιμαστηκή προβολή που έγινε το Φεβρουάριο, το κοινό δεν βγήκε ικανοποιημένο... έλεγαν ότι η ταινία είναι πολύ μελό και ότι συμβαίνει κάτι που είναι ανατρεπρικό... κι εγώ το ίδιο νομίζω.
Πάντως στο τρέιλερ δείχνει τη μονομαχία του Χάρι με το Σνέιπ... το κυνηγητό μετά το θάνατο του Ντάμπλντορ...

Πρώτη και καλύτερη η οχτρίνα!!! :lol::lol:
Όχι που θα σε άφηνα:lol::lol:
Δεν ξέρω για μένα υπήρξαν όλες οι ταινίες μια απογοήτευση. Εκτός ίσως από την πρώτη που προσπάθησε κ κράτησε κατά πολύ το πνεύμα του βιβλίου, οι άλλες ήταν απαράδεκτες κ φαινόταν σα να αυτός που τις έκανε τις έφτιαχνε στο "ποδι" κ ότι βιαζόταν να τις τελειώσει:mad: Φαντάσου τώρα αυτό το βιβλίο που είναι δύσκολο να αποδοθεί τι έχει να γίνει

Όχι που θα σε άφηνα:lol::lol:
Δεν ξέρω για μένα υπήρξαν όλες οι ταινίες μια απογοήτευση. Εκτός ίσως από την πρώτη που προσπάθησε κ κράτησε κατά πολύ το πνεύμα του βιβλίου, οι άλλες ήταν απαράδεκτες κ φαινόταν σα να αυτός που τις έκανε τις έφτιαχνε στο "ποδι" κ ότι βιαζόταν να τις τελειώσει:mad: Φαντάσου τώρα αυτό το βιβλίο που είναι δύσκολο να αποδοθεί τι έχει να γίνει

Κοίτα, σε κάθε βιβλίο, η πλοκή είναι όλο και πιο μπερδεμένη... κάθε σελίδα έχει κι ένα στοιχείο, κάθε κεφάλαιο είναι σημαντικό. Αναγκαστικά στην ταινία δεν τα δείχνει όλα...
Το έκτο βιβλίο είναι καταπληκτικό! Ελπίζω να το αποδώσουν έστω και στο μισό... Στην αρχή, δείχνει και τη γέφυρα που καταρρέει με Death Eaters να πετούν γύρω της σα μαύρα σύννεφα (αυτό μόνο αναφέρεται στο βιβλίο, εκεί που συζητά ο Υπουργός Μαγείας με τον Πρωθυπουργό) και είναι φαντασμαγορικό, δείχνει και πολύ Λονδίνο.
Εμένα μου άρεσε πολύ το τέταρτο βιβλίο και η ταινία του...

Κοίτα, σε κάθε βιβλίο, η πλοκή είναι όλο και πιο μπερδεμένη... κάθε σελίδα έχει κι ένα στοιχείο, κάθε κεφάλαιο είναι σημαντικό. Αναγκαστικά στην ταινία δεν τα δείχνει όλα...
Το έκτο βιβλίο είναι καταπληκτικό! Ελπίζω να το αποδώσουν έστω και στο μισό... Στην αρχή, δείχνει και τη γέφυρα που καταρρέει με Death Eaters να πετούν γύρω της σα μαύρα σύννεφα (αυτό μόνο αναφέρεται στο βιβλίο, εκεί που συζητά ο Υπουργός Μαγείας με τον Πρωθυπουργό) και είναι φαντασμαγορικό, δείχνει και πολύ Λονδίνο.
Εμένα μου άρεσε πολύ το τέταρτο βιβλίο και η ταινία του...
δεν περιμένω σε καμία περίπτωση να πιάσει η ταινία το μεγαλείο του βιβλίου, αλλά σε πολλές φάσεις κάνουν πράγματα στις ταινίες που δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν ας πούμε ατάκες που είχε πει ο Νταμπλντορ τις βάζουν στην ταινία να τις λέει η Ερμιόνη, ή αυτό που με ενοχλεί έχει κ μια αμερικανιά η ταινία δλδ πολλές φορές η μαγεία προβάλετε σαν μαγκιά με τον αισχρό χολιγουντιανό τρόπο κ όχι σαν με το μεγαλείο της σοφίας όπως φαίνεται στο βιβλίο αυτά με ενοχλούν πολύ στις ταινίες του Harry Potter ότι επι της ουσίας έκαναν ευπεπτες ταινιούλες για αμερικάνους ευνουχίζοντας το πνευμα των βιβλίων.
Καλά η 4η ταινία ειδικά μου δίνει την αίσθηση ότι ο σκηνοθέτεις έτρεχε σε αγώνα δρόμου κ προσπαθούσε να πιάσει παγκόσμιο ρεκορ:lol:

δεν περιμένω σε καμία περίπτωση να πιάσει η ταινία το μεγαλείο του βιβλίου, αλλά σε πολλές φάσεις κάνουν πράγματα στις ταινίες που δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν ας πούμε ατάκες που είχε πει ο Νταμπλντορ τις βάζουν στην ταινία να τις λέει η Ερμιόνη, ή αυτό που με ενοχλεί έχει κ μια αμερικανιά η ταινία δλδ πολλές φορές η μαγεία προβάλετε σαν μαγκιά με τον αισχρό χολιγουντιανό τρόπο κ όχι σαν με το μεγαλείο της σοφίας όπως φαίνεται στο βιβλίο αυτά με ενοχλούν πολύ στις ταινίες του Harry Potter ότι επι της ουσίας έκαναν ευπεπτες ταινιούλες για αμερικάνους ευνουχίζοντας το πνευμα των βιβλίων.
Καλά η 4η ταινία ειδικά μου δίνει την αίσθηση ότι ο σκηνοθέτεις έτρεχε σε αγώνα δρόμου κ προσπαθούσε να πιάσει παγκόσμιο ρεκορ:lol:

Και τι να πρωτοβάλει; Το βιβλίο ήταν ένα μπουρδούκλωμα... εγώ γέλασα πάρα πολύ με τον τρόπο που παρουσίαζε τα κορίτσια του Beauxbatons :lol: με τα μεταξωτά φορεματάκια και το ανάλαφρο στυλ, και το ύφος του Ron κάθε φορά που κουνιούνταν :lol:

Η κάθε ταινία δεν είναι τίποτα αν δεν έχεις διαβάσει και το βιβλίο... θα ήθελα να ήταν λίγο πιο σκοτεινές... με περισσότερο μυστήριο. Να δω αν θα τα καταφέρουν τωρα

Και τι να πρωτοβάλει; Το βιβλίο ήταν ένα μπουρδούκλωμα... εγώ γέλασα πάρα πολύ με τον τρόπο που παρουσίαζε τα κορίτσια του Beauxbatons :lol: με τα μεταξωτά φορεματάκια και το ανάλαφρο στυλ, και το ύφος του Ron κάθε φορά που κουνιούνταν :lol:

Η κάθε ταινία δεν είναι τίποτα αν δεν έχεις διαβάσει και το βιβλίο... θα ήθελα να ήταν λίγο πιο σκοτεινές... με περισσότερο μυστήριο. Να δω αν θα τα καταφέρουν τωρα
Τις παρουσίασε όλες σαν βέλες επειδή ήταν από το Παρίσι κ καλά:lol: Καλά αυτός ο μικρός που παίζει τον Ρον είναι πολύ φάτσας, πολύ τον πάω. Ναι κ εγώ θα την ήθελα κάπως ποιο ταινία γιατί αυτές που βγήκαν μου θυμίζουν τηλεοπτικές παραγωγές του BBC κ όχι έργα για σινεμα

Εμένα, την απογοήτευση που μου προκάλεσε η δεύτερη ταινία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", δεν μου την έχει προκαλέσει καμιά άλλη ουτε του Άρχοντα, ούτε του Χάρρυ Πόττερ, ακριβώς, γιατί είχε πάρα πολλές ανακρίβειες και γλυκανάλατα μελό :down:Γενικά, αυτές οι ταινίες στηρίζονται πολύ περισσότερο στα εφφέ και ελάχιστα στην εμβάθυνση των χαρακτήρων, που από τα βιβλία μπορεί να προκυπτει από μια λέξη.Υποθέτω, ότι η "ανατροπή" θα είναι η αποκάλυψη από την ταινία αυτή του ρόλου του Σνέιπ. Δεν πιστεύω να ανατρέψουν το σημαντικό γεγονός του θανάτου του Ντάμπλντορ, θα ήταν too much:happy:

Έμενα μου δίνουν την αίσθηση ότι οι σκηνοθέτες τελικά δεν τα διαβάζουν τα βιβλία όταν κάνουν τις ταινίες απλά κάποιος τους βγάζει μια περίληψη κ πάνω σ αυτή βασίζονται κ κάνουν την ταινία. Υπάρχουν ειδικά κάποια έργα που αν δεν δεις στους τίτλους σε ποιο βιβλίο βασίζονται δεν καταλαβαίνεις την ομοιότητα. Εξίσου απογοητευτικό ήταν κ ο κώδικας Ντα Βίντσι όπου ηθοποιοί σκηνοθέτες σενάριο ήταν για κλωτσιές

Εμένα, την απογοήτευση που μου προκάλεσε η δεύτερη ταινία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", δεν μου την έχει προκαλέσει καμιά άλλη ουτε του Άρχοντα, ούτε του Χάρρυ Πόττερ, ακριβώς, γιατί είχε πάρα πολλές ανακρίβειες και γλυκανάλατα μελό :down:Γενικά, αυτές οι ταινίες στηρίζονται πολύ περισσότερο στα εφφέ και ελάχιστα στην εμβάθυνση των χαρακτήρων, που από τα βιβλία μπορεί να προκυπτει από μια λέξη.Υποθέτω, ότι η "ανατροπή" θα είναι η αποκάλυψη από την ταινία αυτή του ρόλου του Σνέιπ. Δεν πιστεύω να ανατρέψουν το σημαντικό γεγονός του θανάτου του Ντάμπλντορ, θα ήταν too much:happy:

Καλημέρα σας:D
Τι βλέπω; Γίναμε τρεις;:up: Και το γυρίσαμε και στον Αρχοντα λιγάκι:up: Ελένη, κι εμένα δε μου άρεσε που στον Άρχοντα έδιναν τόση έμφαση στο ρομάντζο, βέβαια, ο Αρχοντας έχει κι άλλα βιβλία από πίσω, και νομίζω ότι όποιος έφτιαξε το σενάριο έψαξε αρκετά το υλικό του Τόλκιν για να το κάνει πιο κατανοητό σε ένα θεατή που δεν είχε διαβάσει το βιβλίο... βέβαια και πάλι, ένας άσχετος ΄πάλι δεν το καταλάβαινε. Στο δεύτερο μέρος έγινε όμως η αποκάλυψη και η πολύ καλή απόδοση ενός χαρακτήρα: του Γκόλουμ. Νομίζω ότι ήταν ο μόνος στον οποίο δόθηκε τόση έμφαση σε όλο το έργο.
Αν αποκαλυφθεί ο ρόλος του Σνέιπ στην έκτη ταινία, τότε χάνει τελείως το νόημά του το έβδομο μέρος. Στην επόμενη ταινία θα είναι καλός ο Σνέιπ; Δε γίνεται:/: Από την άλλη, το αρχικό σχέδιο της Rowling ήταν να σκοτωθεί ο Σνέιπ στο έκτο βιβλίο, αλλά την πίεσαν να το αλλάξει πριν την έκδοση, γιατί κι αυτός είχε το δικό του φαν κλαμπ, και οι θαυμαστές δεν ήθελαν να τον δουν να σκοτώνεται τόσο νωρίς, γι αυτό και καθυστέρησε η έκδοση του έκτου... το ξαναέγραψε. Λες να ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή στην ταινία;:hmm:

παιδια μου εδώ μαι ρομαντική του κινηματογραφου και fun των σκοτεινών παραμυθιών,
αρκεί να σας πω πως τα βιβλία ειναι όλα εξαιρετικά αλλά προτιμότερο αν διαβαστούν στα αγγλικά, μιλάμε για άλλο Feeling,
οι ταινιες δεν μπορουσαν να βγουν πιο σκοτεινές γιατί ήταν για παιδάκια,
και ναι θα πω την αμαρτία μου, στην πρώτη ταινία συχγίστια και βγήκα έξω 9 λεπτά πριν το τέλος...

αλλά θα τις ξαναβλέπα όλες μαζέμενες σε ιδιωτική προβολή....:P

παιδια μου εδώ μαι ρομαντική του κινηματογραφου και fun των σκοτεινών παραμυθιών,
αρκεί να σας πω πως τα βιβλία ειναι όλα εξαιρετικά αλλά προτιμότερο αν διαβαστούν στα αγγλικά, μιλάμε για άλλο Feeling,
οι ταινιες δεν μπορουσαν να βγουν πιο σκοτεινές γιατί ήταν για παιδάκια,
και ναι θα πω την αμαρτία μου, στην πρώτη ταινία συχγίστια και βγήκα έξω 9 λεπτά πριν το τέλος...

αλλά θα τις ξαναβλέπα όλες μαζέμενες σε ιδιωτική προβολή....:P

Εννοείται ότι η ιδανική γλώσσα είναι τα αγγλικά :up::up: Εγώ δεν έχω πιάσει Harry Potter μεταφρασμένο στα χέρια μου.... φτου φτου. Άσε που λόγω επαγγελματικής διαστροφής (μεταφράστρια γαρ) δε θα ευχαριστιόμουν καθόλου την ανάγνωση, γιατί συνέχεια θα έβρισκα λάθη και ανακρίβειες... τον Αρχοντα τον διάβασα στα ελληνικά πριν πολλά πολλά χρόνια, αλλά αργότερα αγόρασα και την αγγλική έκδοση και τη βρήκα εξαιρετική, καταπληκτική γλώσσα :D
Το πρώτο μέρος του Harry Potter το βρήκα απλά παιδικό, όπως ήταν και το βιβλίο.
Να σας πω και κάτι αστείο... όταν είχε βγει το τέταρτο, ήμουν φοιτήτρια στη Γαλλία. Ήταν 1η Φεβρουαρίου και δεν είχε έρθει ακόμα η... οικονομική ενίσχυση από Ελλάδα, οπότε ήμουν τελείως ταπί, δεν είχα χρήματα να το αγοράσω. Πήγαινα στη FNAC έπαιρνα το βιβλιο και καθόμουν εκεί να το διαβάσω:redface: Όταν σταματούσα την ανάγνωση, μαρκάριζα τη σελίδα και το έκρυβα πίσω από άλλα βιβλία, για να το ξαναβρω εκεί την επόμενη μέρα. Και μόλις πήρα τα χρήματα από Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να βρω εκείνο το κρυμμένο βιβλίο και να το αγοράσω:D Είχα ήδη διαβάσει τις πρώτες 150 σελίδες :rolleyes::lol:

πό την άλλη, το αρχικό σχέδιο της Rowling ήταν να σκοτωθεί ο Σνέιπ στο έκτο βιβλίο, αλλά την πίεσαν να το αλλάξει πριν την έκδοση, γιατί κι αυτός είχε το δικό του φαν κλαμπ, και οι θαυμαστές δεν ήθελαν να τον δουν να σκοτώνεται τόσο νωρίς, γι αυτό και καθυστέρησε η έκδοση του έκτου... το ξαναέγραψε. Λες να ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή στην ταινία;:hmm:
Μάλιστα εγώ είμαι αυτή :up::up::up::up: άκου θα σκότωνε τον πιο ταλαντούχο μάγο από το προηγούμενο βιβλίο κ θα άφηνε τον λουκουμα τον Χαρι Ποτερ που δεν ήξερε που του πάνε τα 4:mad::mad::mad: αίσχος κ πάλι αίσχος

:P
Εννοείς ότι βγήκες γιατί το κοινό ήταν πιτσιρίκια κ δεν μπορούσες να παρακολουθήσεις ή ότι σου την έδωσε το πως απέδωσε η ταινία το βιβλίο;

Εγώ που έχω δει μόνο τις ταινίες, :redface: χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, μου άρεσαν πολύ και θεωρώ ότι στέκονται μόνες τους, εκτός από τη δεύτερη που ήταν μάλλον αδύναμη. Σίγουρα τα βιβλία είναι πιο πολύπλοκα και είναι κρίμα που οι δημιουργοί δεν έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στους χαρακτήρες. Αλλά νομίζω πως οι ταινίες αναπαριστούν πολύ πετυχημένα τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Αν διαβάσω ποτέ τα βιβλία, αυτές τις εικόνες θα έχω στο μυαλό μου.

Εγώ που έχω δει μόνο τις ταινίες, :redface: χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, μου άρεσαν πολύ και θεωρώ ότι στέκονται μόνες τους, εκτός από τη δεύτερη που ήταν μάλλον αδύναμη. Σίγουρα τα βιβλία είναι πιο πολύπλοκα και είναι κρίμα που οι δημιουργοί δεν έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στους χαρακτήρες. Αλλά νομίζω πως οι ταινίες αναπαριστούν πολύ πετυχημένα τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Αν διαβάσω ποτέ τα βιβλία, αυτές τις εικόνες θα έχω στο μυαλό μου.

Όσοι φίλοι έχουν δει τις ταινίες χωρίς να διαβάσουν το βιβλίο μου λένε γενικά καλά λόγια, πάντως τα βιβλία έχουν άλλη μαγεία... άν τα διαβάσεις, θα μπορείς να φανταστείς και τις εικόνες, όπως είπες (και τα συνιστώ φυσικά)

Με λίγα λόγια, ο στόχος επιτυγχάνεται αν κι εμείς λέμε ότι πετσοκόβουν τα βιβλία, η ταινία γίνεται κατανοητή.

To ειδαμε και πεθαναμε ολη η παρεα απο τη βαρεμαρα...Η σκηνοθεσια ηταν καλη,αλλα αυτο το σεναριο...ετσι κι αλλιως εμενα δε μου αρεσε ουτε το βιβλιο,οποτε δεν περιμενα και κατι καλυτερο.Τελος θαψιματος.:P

Είδα χτες την ταινία :up::up: και βγήκα από την αίθουσα με ανάμεικτα συναισθήματα :hmm:
Είδα και το τελευταίο μου ποστ εδώ και νομίζω ότι εκφράζει απόλυτα και το έκτο μέρος των περιπετειών του Χάρυ Πότερ...
Από πού ν'αρχίσω δηλαδή.
Λοιπόν, αν δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, νομίζω πως θα μου άρεσε πολύ, ήταν καλοφτιαγμένη, το ρομαντικό στοιχείο πράγματι ήταν πολύ τονισμένο, αλλά έπρεπε να είναι και λίγο εμπορική. Ορισμένα πραγματα αποδόθηκαν εξαιρετικά.
'Έκαναν το Horace Slughorn να φαίνεται τελείως ηλίθιος, κάτι που δε μου άρεσε. Την ιστορία την κράτησαν μόνο σε ορισμένους πολύ βασικούς άξονες και ορισμένες παρεμβάσεις μου φάνηκαν τελείως ακατανόητες :blink: Γιατί κάψανε το σπίτι των Weasleys;
Απ'ό,τι κατάλαβα, όλη η ταινία κόπηκε και ράφτηκε σαν εισαγωγή του τελευταίου βιβλίου, το οποίο άκουσα ότι θα γυριστεί σε δυο ταινίες (έλεος, πόσα λεφτά θα βγάλουν ακόμα;; )
Το Μαγικό ραβδί του Dumbledore θα παίξει φυσικά βασικό ρόλο (λέτε να του το δώσει ο Snape; ) και προφανώς θα παίξει ρόλο και ο Ollivander, αφού έδειξαν την απαγωγή του. Το Fenrir Greyback τον είδαμε, αλλά δε μας είπε κανείς περισσότερα για το ποιόν του (θα τον ξανακούσουμε άραγε στη συνέχεια; ) η Tonks είναι ήδη μαζί με το Lupin, και πολύ αγαπημένοι, ο Bill δεν παντρεύεται τη Fleur...
Προφανώς η μεγάλη ανατροπή ήταν που το ραβδί δε θάφτηκε μαζί με το Dumbledore...
Δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλιώς το φανταζόμουν πάντως, δε μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη :hmm:αν και η ταινία ήταν πράγματι καλή...
Το είδε κανείς άλλος ή σας το κατέστρεψα τελείως τώρα που τα είπα όλα;
Εγώ πάντως θα πάω να το δω άλλη μια φορά :rolleyes: να το εμπεδώσω :lol: Τι να κάνω, το έκτο ήταν το αγαπημένο μου βιβλίο:redface:

To ειδαμε και πεθαναμε ολη η παρεα απο τη βαρεμαρα...Η σκηνοθεσια ηταν καλη,αλλα αυτο το σεναριο...ετσι κι αλλιως εμενα δε μου αρεσε ουτε το βιβλιο,οποτε δεν περιμενα και κατι καλυτερο.Τελος θαψιματος.:P

Δωράκι, μαζί το βλέπαμε χτες;;;; :D
Μεγάλα πνεύματα παιδί μου :up:
Εμένα μου άρεσε και το βιβλίο, και περίμενα πολλά περισσότερα, αλλά τελικά, όπως είπες, το σενάριο ήταν λίγο... αλλιώς:/:

Αν διαβάσεις ποτέ τα βιβλία θα δεις πόσο προχειροδουλειά έγινε στις ταινίες. Στα βιβλία ο κόσμος τον μάγων είναι πραγματικά μαγικός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ασε που κανείς εκει δεν φοράει ρούχα μαγκλ κατι που μου την δίνει πολύ στις ταινίες
Το κακό με τα βιβλία της Ροουλινγκ ότι ξεκίνησε να κάνει ένα παραμύθι μαγείας κ το κατέληξε σε ταινία καταστροφής νομίζω ότι το τέλος του βιβλίου half blood prince καθώς κ ολόκληρο το βιβλίο Deathly Hallows είναι σε άλλη λογική από τα προηγούμενα βιβλία. Καλά όσο για τα έργα δεν το συζητάω αποτελούν δυσφήμιση για τα βιβλία. Αν τα έβλεπα πρώτα δεν θα είχα καμία όρεξη να διαβάσω τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος σκηνοθέτης (φαντάζομαι ότι θα είναι κ Χολιγουντιανός αν κρίνω από πολλά πράγματα πως τα αποδίδει) για όλες τις ταινίες πάντως είναι από τις πιο χάλια μεταφορές βιβλίων που έχω δει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back