elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο Ολιβάντερ έτσι κ αλλιώς παίζει σημαντικό ρόλο κ στο τελευταίο βιβλίο κ αυτό φαινόταν ήδη από το πρώτο βιβλίο, εγώ υποψιαζόμουν ότι είναι θανατοφάγος αλλά τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς. Όσο για το ραβδί του Νταμπλντορ μάλλον θα είναι το ραδυ της κουφοξυλιάςκαι προφανώς θα παίξει ρόλο και ο Ollivander, αφού έδειξαν την απαγωγή του. Το Fenrir Greyback τον είδαμε, αλλά δε μας είπε κανείς περισσότερα για το ποιόν του (θα τον ξανακούσουμε άραγε στη συνέχεια; ) η Tonks είναι ήδη μαζί με το Lupin, και πολύ αγαπημένοι, ο Bill δεν παντρεύεται τη Fleur...
Προφανώς η μεγάλη ανατροπή ήταν που το ραβδί δε θάφτηκε μαζί με το Dumbledore...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Ο Ολιβάντερ έτσι κ αλλιώς παίζει σημαντικό ρόλο κ στο τελευταίο βιβλίο κ αυτό φαινόταν ήδη από το πρώτο βιβλίο, εγώ υποψιαζόμουν ότι είναι θανατοφάγος αλλά τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς. Όσο για το ραβδί του Νταμπλντορ μάλλον θα είναι το ραδυ της κουφοξυλιάς![]()
Παρντόν;

Ετσι έχουν μεταφράσει στα ελληνικά το Elder Wand;Μπορείς να μου πεις γιατί έκαψαν το σπίτι του Ρον;;
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχε η καταδίωξη μέσα στους βάλτους και το σπίτι που κάηκε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
To Elder tree στα Ελληνικά είναι η κουφοξυλιά. Αν κ το κατέβασα το έργο δεν το έχω δει ακόμα όταν το δω θα σου πω αλλά καμια φορά σ αυτά τα έργα γινόντουσαν κ πράγματα χωρίς λόγο απλά έβγαζαν αυτή τη χολιγουντιανη υπερβολή γι αυτό είπα ότι ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι ΑμερικανόςΠαρντόν;Ετσι έχουν μεταφράσει στα ελληνικά το Elder Wand;
Μπορείς να μου πεις γιατί έκαψαν το σπίτι του Ρον;;
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχε η καταδίωξη μέσα στους βάλτους και το σπίτι που κάηκε...
πηρες κ τον Σείριο μαζι;Οχι Μελινακι το ειδαμε στην πρεμιερα,το εχουμε παραδοση οι Μουκοι.
moukelis
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος
όταν βγήκε η ταινία και την είδα με μάγεψε ε και τότε έγινε το σώσε! τα αγόραζα 1 1 και τα ρούφηξα. δυστυχώς όμως, έχω διαβάσει μέχρι το τέταρτο
αν και έχω και το 5...όσων αφορά την ταινία, μου άρεσε πολύ αν και ξενέρωσα με τον θάνατο του Νταμπλντορ.
επίσης παρατηρησα πως γενικά ο Πότερ αν δεν είχε τη φήμη που απέκτησε μικρός δεν θα ήταν και σπουδαίος μάγος. γενικά δεν ξέρει και τα τρομερά μαγικά.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Φοβερό!Η αληθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο του Χάρι Πότερ...Συνήθως τα βιβλία που γίνονται ταινίες,μετά χάνουν...Η ταινία του Έραγκον για παράδειγμα ήταν αίσχος...Και το λέω γιατί έχω διαβάσει το βιβλίο,και τα τρία για την ακρίβεια(του χρόνου περιμένω το 4ο),και πραγματικά χάνει πάρα πολύ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum