Harry Potter

ΑΑΑΑ! Μου το χαλάσατε!Εχω εδώ κι ένα μήνα τοβιβλίο κ δεν το διαβάζω για να τελειώσει η εξεταστικη...

Πάντως κι εγώ τρελλαμένη είμαι και όλοι οι συνομήλικοι και πάνω με δουλεύουν...:redface: Αλλά φυσικά εγω δεν πτοήθηκα ποτέ! Τα βιβλία τα διαβάζω πάντα στα αγγλικά κι αυτό γιατί όταν είχα δοκιμάσει να το διαβάσω στα ελληνικά μου φάνηκε πολύ παιδιάστικο...

Πάντως αυτη η Rowling όντως είναι απίστευτη. Δε μ'εχει απορροφήσει, πορώσει, μαγέψει κανένα άλο βιβλίο (σειρά δηλαδή) έτσι. Κλάμα που έριξα με τον Sirius... και με τον Dumbledore... Αφού να σκεφτείτε το 6ο βιβλίο δεν το τέλειωσα γιατί νευρίασα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβασα το 7 στα αγγλικα!Δεν θα σας πω δεν θα σας πω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καινούργιο Harry Poter το είδατε; Πώς σας φάνηκε;

Άλλη μία δηλωμένξη fun :cool:

Το είδα πριν 3 μέρες.. Αν και δεν είμαι φαν του Harry Potter, μου άρεσε αρκετά!! Αρκετά πιο "σκοτεινό" σε σχέση με τα προηγούμενα και όχι τόσο για παιδάκια..Μου άρεσε που υπήρχαν αρκετές σκηνές με γατουλίνια στο έργο!! :up::up:

Παιδια ηταν τελειο! Το καλυτερο απο ολες τις ταινιες πιστευω!! Θα παω να το ξαναδω!

Σαν ταινία ήταν πολύ καλή, και ο Ralph Fiennes για άλλη μια φορά θεός!!! (αυτός ο ηθοποιός είναι πραγματικά ξεχωριστός)
Αρκετά slow πάντως, και όχι με πολλές εντάσεις... Ήταν πιο πολύ συναισθηματική από τις άλλες..Οι προηγούμενες τώρα μου φαίνονται πολύ προπαρασκευαστικές. Ανυπομονώ για το επόμενο!!

Ναι και εγω... Αν και καποιος μου ειπε οτι ηδη γυριστηκε αν και δεν το πιστευω.

Εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω να το δω. Περιμένω τον ανηψιό μου που είναι ορκισμένος fun και ο άνθρωπος που με "μύησε" στον Harry Potter να πάμε μαζί, αλλά αυτός έχει φύγει διακοπές και έχει ξεχάσει να γυρίσει...:mad: Μάλλον περιμένει να αρχίσουν οι εγγραφές στο Πανεπιστήμιο και μετά...:hmm:

δεν εχω διαβασει ποτε ολοκληρο βιβλιο χαρρυ ποτερ δυστυχως αλλα μ'αρεσουν πολυ οι ταινιες!!! ειδικαι η τελευταια ηταν πολυ καλη! ασε που ειμαι τρελλα ερωτευμενη με τον αλαν ρικμαν, τι αντρας θε μου, αν και 60!!!! (μη μου πειτε πως κι αυτος ειναι γκέι!!!! ) την ταινια την ειδα στην νεα υορκη οπου η τελευταια σκηνη ηταν τρισδιαστη και ηταν οντως τελεια! ερχοταν ο χαρρυ ολος πανω σου!!!

Εγώ την είδα πριν 2 βδομάδες (όταν βγήκε) και μπορώ να πω ότι ήταν καλή. Αλλά ρε γαμώτο, αν έχεις διαβάσει τα βιβλία και ξέρεις ποσα πολλλά παραλείπονται και πόσα (ειδικά στην τελευταία ταινία) έχουν παραλλαχτεί για χάρη της σύμπτηξης του σεναρίου... :hmm:Χάνει κατά πολύ...

Είμαι προκατηλλειμένη, το ξέρω...

Μολις πηρα την αφισσα του Χαρι απο την ταινια :) Μου την εφερε ενας γνωστος που δουλευει στο σινεμα! Τι αφισσα, γιγαντοαφισσα ειναι :D Θα παρει περιοπτη θεση στο σαλονι κουζινα μου! Εχω λιγο (:lol:) μουρλα, τι να κανουμε??

Αλοχαμόρα Λακτούλα μου!!!!!!:lol:

Megalisius :P Ουπς ειναι απο αλλου! :lol: Εξεπιαμους!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν τόσοι Χαρυποτερμανιακοί! Και εγώ απο το τελευταίο βιβλίο περίμενα λίγο περισσότερα. Και είχα και μια κρυφή επιθυμία για την επιστροφή του Σείριου. Αλλά η όλη ιστορία του Σνέιπ με συνάρπασε!:up: Έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία του Πούλμαν? Βγαίνει σε ταινία το πρώτο βιβλίο. Είναι μια τριλογία που μου έχει αρέσει επίσης πάρα πολυ!

Συνημμένα

• movieposter.jpg
    movieposter.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 9
Έχω διαβάσει το πρώτο από αυτή την τριλογία και μου άρεσε πολύ, περισσότερο απ' ό,τι του Χάρυ Πότερ. Ανυπομονώ να το δω σε ταινία, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις καμία σχέση οι ταινίες με το γραπτό κείμενο. Δυστυχώς! Όταν βγήκε ο "Επίμονος Κηπουρός" σε DVD και πήρα να το δω, δεν άντεξα μέχρι το τέλος. Το βιβλία είναι απείρως καλύτερα...:up:

Φωτεινή διάβασε και τα άλλα δύο του Πούλμαν, θα πάθεις πλάκα! Το πρώτο δεν το διάβασα με τόση όρεξη αλλά τα άλλα δύο είναι τέλεια! Το πώς θα εξελιχθεί δεν θα το περιμένεις!

Εντάξει, θα τα αγοράσω;)

Ειναι τελεια η τριλογια του Πουλμαν! Δυο φορες τα ειχα παρει απο την βιβλιοθηκη!!! Αν και στο τελος εκλαιγα που χωριζουν!!!

Παιδια το Σαββατο κυκλοφορει το 7 βιβλιο του Χαρι Ποτερ στα ελληνικα! Η τιμη ειναι καπου στα 30 ευρω! :D Επισης σας προτεινω να δειτο το εργο ''Stardust'', ειναι απλα τελειο! Ρομαντικη ιστορια αγαπης, με δραση και πολυ γελιο! Αν θελετε να δειτε τον Ντε Νιρο να υποδυεται εναν γκει καπετανιο, την Μισελ Φαιφερ μια κακια μαγγισα και ενα υπεροχο καστ γενικα! Και το soundtrack απλα τελειο! :hmm::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back