Hello!!!!

Ace

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ACE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 141 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Βρήκα τυχαία τις προάλλες το συγκεκριμένο forum και θα ήθελα να δώσω σε όλους εσάς που γράφετε τόσες πολύτιμες συμβουλές ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Επιτέλους βρίσκω ένα site με ανθρώπους που μπορούν να με καταλάβουν,καθώς η γάτα είναι ένα παρεξηγημένο ζωάκι,το οποίο δεν συμπαθούν πολλοί!

Είμαι γατόφιλη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου!Πάντοτε είχα γατάκια στην αυλή του σπιτιού μας,από μικρούλα πάντα τάιζα κάθε αδέσποτο ζωάκι αλλά με τις γάτες έχω ένα ειδικό δέσιμο!
Δυστυχώς δεν μπορούσα να έχω τις γατούλες μου μέσα στο σπίτι μου(λόγω της επίμονης άρνησης του πατέρα μου)οπότε το αποτέλεσμα:δυστυχώς στον κόσμο υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι που μου "εξαφάνιζαν" τις γατούλες μου.Είχα πληγωθεί πάρα πολλές φορές,μέχρι που αποφάσισα να μην έχω πλέον γατες οι οποίες θα ήταν καταδικασμένες στην αυλή λόγω του κακού κόσμου που υπάρχει!
Τώρα που πλέον είμαι ανεξάρτητη,έχω στο σπίτι μου 2 υπέροχες γατούλες-αδερφούλες,τις οποίες υιοθέτησα από κτηνιατρική υπηρεσία...και είμαι πάρα πολυ χαρούμενη που επιτέλους μπορώ να έχω τις γατούλες μου χωρίς να με ενοχλεί κανείς γιαυτό!
Παρόλο που έχω πρόβλημα αλλεργίας και ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός στο να έχω γάτες,δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την υπέροχη συντροφιά τους!

Τρελαίνομαι για γατούλες γιατί είναι ζωάκια με τρομερή προσωπικότητα...και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι ξέρουν να ξεχωρίζουν ποιοι άνθρωποι τους αγαπούν και ποιοί όχι...και όταν το καταλάβουν αυτό,δίνουν την ψυχή τους στο αφεντικό τους!

Καλως σας βρήκα λοιπόν,και συγχαρητήρια για το forum σας ξανά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες.Σε ενδιαφέρει να έρθεις στο mycat Θεσσαλονίκης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς σας βρήκα...θα ανεβάσω σύντομα Photos από τις γουτσου-γατούλινες μου!(και πιστέψτε με δεν είναι και λίγες...:) )
Τι ακριβώς είναι το Mycat Θεσ/νίκης???

Στο forum έχει δημιουργηθεί ένα θέμα που λέγεται mycat Θεσσαλονίκης και εκεί συζητούν για τις γάτες τους όλοι οι Θεσσαλονικοί.Και εσεί από τη Θεσσαλονίκη δεν είσαι;Επίσης αν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια ράτσα το forum έχει κάποια θεματάκια.Αν σου αρέσουν οι Σιαμέζες υπάρχει το Σιάμ-maniancs,αν σου αρέσουν οι Περσικές υπάρχει το Περσίας-maniancs,αν σου αρέσουν της Βιρμανίας υπάρχει το Birman-maniancs και ού το κάθε εξής.Πες μου ποια ράτσα σου αρέσει και θα σου πω που να πας και να βρεις το θεματάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back