minpinkiller
Νεοφερμένο μέλος
Η minpinkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
02-06-09
20:35
Ειναι γλυκας και κουκλος,α τον χεραισε!!!Nα ενα σκυλοφορουμ OurDogs Forum
Καλε το ξερουμε το OurDogs!!Ειμαστε κ μελη κ απο εκει μαθαμε κ για το MyCat!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
02-06-09
20:41
Τι ονομα εχετε στο OurDogs ;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
minpinkiller
Νεοφερμένο μέλος
Η minpinkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
02-06-09
21:04
Minpinkiller!Το ιδιο με εδω.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
02-06-09
21:24
Αχουου......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Να 'μαι!!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
02-06-09
21:27
Τι γλυκια φατσουλα!!!!!!!
Ειχα κι εγω πριν κατι χρονια ενα πινσερ.Ειναι πολυ γλυκουλια σκυλακια!!!Εκτος,απο την λατρεια μου προς τις γατες,λατρευω και τα σκυλακια.Μου αρεσει πολυ να μαθενω ρατσες σκυλων.
Nα το χαιρεσει τον γλυκουλη!!!
Ειχα κι εγω πριν κατι χρονια ενα πινσερ.Ειναι πολυ γλυκουλια σκυλακια!!!Εκτος,απο την λατρεια μου προς τις γατες,λατρευω και τα σκυλακια.Μου αρεσει πολυ να μαθενω ρατσες σκυλων.
Nα το χαιρεσει τον γλυκουλη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
minpinkiller
Νεοφερμένο μέλος
02-06-09
21:46
Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια!Κ τα δικα σας τα μωρα ειναι ολα πανεμορφα!!!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
08-06-09
08:41
Καλημέρα!
Η φωτογραφία δυστυχώς δεν φαίνεται,πάντως εύχομαι να σας ζήσει το σκυλάκι σας!Το θέμα με τα πετσ σόπ είναι ένα πρόβλημα...
Μπορείτε να μας εξηγήσετε ακριβώς ποιο ήταν το προβληματάκι που είχε γιατί δεν το κατάλαβα και αν το ξεπέρασε;
Εύχομαι επίσης να είστε πολλά χρόνια μαζί!
Υ.Σ. Και εγώ είμαι μέλος το our dogs και θα μπω να σας βρω!
Η φωτογραφία δυστυχώς δεν φαίνεται,πάντως εύχομαι να σας ζήσει το σκυλάκι σας!Το θέμα με τα πετσ σόπ είναι ένα πρόβλημα...

Μπορείτε να μας εξηγήσετε ακριβώς ποιο ήταν το προβληματάκι που είχε γιατί δεν το κατάλαβα και αν το ξεπέρασε;
Εύχομαι επίσης να είστε πολλά χρόνια μαζί!
Υ.Σ. Και εγώ είμαι μέλος το our dogs και θα μπω να σας βρω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum