Hello!!!

Ειναι γλυκας και κουκλος,α τον χεραισε!!!Nα ενα σκυλοφορουμ OurDogs Forum

Καλε το ξερουμε το OurDogs!!Ειμαστε κ μελη κ απο εκει μαθαμε κ για το MyCat!!!:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ονομα εχετε στο OurDogs ;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Minpinkiller!Το ιδιο με εδω.

killermoy.jpg

Να 'μαι!!!!
Αχουου......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Τι γλυκια φατσουλα!!!!!!!:redface:Ειχα κι εγω πριν κατι χρονια ενα πινσερ.Ειναι πολυ γλυκουλια σκυλακια!!!Εκτος,απο την λατρεια μου προς τις γατες,λατρευω και τα σκυλακια.Μου αρεσει πολυ να μαθενω ρατσες σκυλων.:)Nα το χαιρεσει τον γλυκουλη!!!

Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια!Κ τα δικα σας τα μωρα ειναι ολα πανεμορφα!!!

Καλημέρα!
Η φωτογραφία δυστυχώς δεν φαίνεται,πάντως εύχομαι να σας ζήσει το σκυλάκι σας!Το θέμα με τα πετσ σόπ είναι ένα πρόβλημα...:(
Μπορείτε να μας εξηγήσετε ακριβώς ποιο ήταν το προβληματάκι που είχε γιατί δεν το κατάλαβα και αν το ξεπέρασε;
Εύχομαι επίσης να είστε πολλά χρόνια μαζί!

Υ.Σ. Και εγώ είμαι μέλος το our dogs και θα μπω να σας βρω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back