Hello!!!

minpinkiller

Νεοφερμένο μέλος

Η minpinkiller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Γεια σε ολη την γατοπαρεα!!!Αν κ ειμαι σκυλακι(πινσερακι) ελπιζω να μας θελετε στην παρεα σας γιατι πραγματικα τις αγαπαμε τις γατουλες(κ εγω κ η μαμα μου!) κ οταν παω στο κτημα παιζω μαζι τους...αλλα μονο με οσες με αφηνουν γιατι καποιες αλλες μου ορμανε γιατι ειμαι μικρουλης!:hmm:Κ η μαμα μου μου ειπε οτι καθως μεγαλωνε παντα ηταν με ενα γατι στην αγκαλια κ εγω ζηλεψα!!:mad: Τελος παντων, δεν της κραταω κακια...Τελειο το γατοφορουμ!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθατε κι εσυ και η μαμα σου!Πως σε φωναζουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ονομα μου ειναι Killer !!!!:cool:

Πω πω,τρομακτικο ονομα.:cry::PΠως σε απεκτησε η μαμα σου;

Αγαπητε Killer (serial ή απλώς;) Καλώς ήρθες κ θέλουμε οπωσδήποτε φωτογραφία με το μουσούδι σου:up:

Ο μπαμπας μου με εκανε δωρο στην μαμα μου...!Τους φοβομουνα στην αρχη κ τους δυο αλλα μετα τους πηρα τον αερα με την τσαχπινια μου :P

killermoy.jpg

Να 'μαι!!!!

Πω πω ενα κουκλι!Ειναι πολυ χαριτωμενο!

Αγαπητέ μου Killer το όνομά σου είναι πολύ πετυχημένο και σου ταιριάζει απόλυτα!:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για τα καλα σας λογια!!!:P:P:P:P

Πως ειναι σαν χαρακτηρας αυτα τα σκυλακια;

Κοιτα...ενα σκυλι ειναι σαν ενα παιδι...Ανεξαρτητως μεγεθους οπως θα το μαθεις ετσι θα φερεται...Με τις γατες δεν ξερω πως ειναι γιατι ενω ειχαμε παντα γατες στο κτημα μας δεν ειχαμε ποτε μεσα στο σπιτι οποτε δεν γνωριζω τι χρειαζεται απο εκπαιδευση κ πως εξελισσεται ο χαρακτηρας της.Για τους σκυλους παντως πρεπει να τους δειξεις ποιος εχει το πανω χερι κ να μαθει να υπακουει σε καποια πραγματα.Το προβλημα με τα μικρα σκυλακια ειναι οτι ακριβως επειδη ειναι μικρα τα αφεντικα τους τεινουν να τα κακομαθαινουν κ ως αποτελεσμα τους βγαινει το ονομα(υστερικα,κομπλεξικα κτλ).Η διαφορα με τα μινι πινσερ(σαν τον δικο μου) ειναι οτι ειναι ενα μεγαλο σκυλι σε μικρο σωμα!!:P Δεν φοβαται τιποτα, υπακουει(οχι σε ολα γιατι πεσαμε κ εμεις στην παγιδα "ειναι μικρος δεν πειραζει"),απιστευτα φιλικος με ολα τα ζωακια κ πολυ αγαπησιαρης:baby::baby:!!Το μονο "προβλημα" ειναι οτι ειναι απιστευτα υπερκινητικο σκυλακι κ δεν κουραζεται με τπτ!!!!!!!!
Sorry αν σας κουρασα!:redface:

Δε μας κουρασες καθολου,δεν ειχα ποτε τοσο μικρο σκυλακι και ειναι πολυ ενδιαφεροντα οσα μας λες!Τον εχεις παρει απο καποιο εκτροφειο;

Απο πετ σοπ τον πηραμε δυστυχως!Απλα δεν γνωριζαμε πολλα για τα πετ σοπ κ δεν ειχαμε μιλησει ποτε με καποιον που ξερει επι του θεματος για να μας ενημερωσει.Κ λεω δυστυχως γιατι εκτος απο την απανθρωπια που κυριαρχει σε αυτα τα μαγαζια, καναμε σχεδον δυο μηνες να συνεφερουμε το σκυλακι μας απο τα δερματικα προβληματα κ ολα τα αλλα...συν το οτι ειχε κρυψορχεια κ μας το εκρυψαν!!Το σκυλι ηταν 4 μηνων οταν το πηραμε κ οι ορχεις του ακομα δεν ειχαν κατεβει!!Μαλλον κ για αυτο ηταν τεσσαρων μηνων κ ειχε μεινει στο "ραφι"!!Ενα αλλο θεμα ειναι οτι οσο μαθαινω περισσοτερα για αυτη τη ρατσα αρχιζω κ εχω υποψιες για το ποσο καθαροαιμος ειναι!!Ασε...μεγαλο θεμα τα πετ σοπ!!!

Kαλώς ήρθες Κιλλερ. Ξέρεις πολλοί από εμάς εκτός από γατογονείς είμαστε και σκυλογονείς.
Να είσαι πάντα καλά και να σε κακομαθαίνει η μανούλα σου:)

Συμφωνω...δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ξερουν.Χαιρομαι ομως που το σκυλακι βρηκε ενα σπιτι που το νοιαζεται!

Ενα αλλο θεμα ειναι οτι οσο μαθαινω περισσοτερα για αυτη τη ρατσα αρχιζω κ εχω υποψιες για το ποσο καθαροαιμος ειναι!!Ασε...μεγαλο θεμα τα πετ σοπ!!!
Κοίτα επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα σκυλάκια, ήταν το όνειρό μου να αποκτήσω βέβαια κατέληξα με 2 γάτες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,δεν έχει χαρακτηριστικά καθαρόαιμου πίνσερ αλλά είναι πολύ όμορφος να τον χαίρεσαι:up:

Ειναι γλυκας και κουκλος,α τον χεραισε!!!Nα ενα σκυλοφορουμ OurDogs Forum

Κοίτα επειδή το έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα σκυλάκια, ήταν το όνειρό μου να αποκτήσω βέβαια κατέληξα με 2 γάτες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,δεν έχει χαρακτηριστικά καθαρόαιμου πίνσερ αλλά είναι πολύ όμορφος να τον χαίρεσαι:up:

Κοιτα...η φυσιολογια του, τα αυτια του κ ο χαρακτηρας του ειναι πινσερ!!Τωρα σου λεω εχω πολλες αμφιβολιες!Κ εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι εχει κ φλεβα απο αλλη μικροσωμη ρατσα.Βεβαια τωρα το ποσο καθαροαιμος ειναι, ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει. Πλεον ειναι αναποσπαστο μελος της οικογενειας κ αυτο δεν αλλαζει με τιποτα!!!
Thanks παντως για τα καλα σου λογια!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back