Hellooo

eleonoraclk

Νεοφερμένο μέλος

Η eleonoraclk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γεια σας ειμαι καινουργια γατομαμα:) εχω πανικοβληθει λιγακι κλαιει συχνα και ειναι 1 μηνων περιπου αλλα δεν εχει κανει κακακια :( προσπαθησα αλλα τιπτ καμια ιδεα?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Από πότε δεν έχει ενεργηθεί; Μήπως έχει δυσκοιλιότητα και αυτό σημαίνει κατακράτηση κοπράνων, άρα πρέπει να πάει στον γιατρό. Μπορεί επίσης να πρέπει να γίνει αποπαρασίτωση...άρα πάλι, θα πρέπει να πάει στον γιατρό...εγώ πάντως θα μου έδινα διορία 3 μέρες μέχρι να πάω στον γιατρό...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλώς ήρθες! Στο γιατρό το έχεις πάει από την ημέρα που υιοθέτησες το γατάκι σου? Αν όχι, η προσωπική μου γνώμη είναι να το πας και μάλιστα άμεσα, και επειδή δεν έχει ενεργηθεί ακόμα αλλά και για να δεί τη συνολική εικόνα το ο γιατρός!

hi...

πηγαμε σημερα στον κτηνιατρο και ειναι μια χαρουλα :) καναμε οσα ειναι απαραιτητα

Τί είχε τελικά και τί έπρεπε να κάνει?
Καλή συνέχεια :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back