RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Mολις ηθελα αυτο να πω...αχ βρε Νοτα...καλη Ανασταση!!!ένας άλλος τρόπος να το μαλώσεις ειναι να το φυσήξεις απαλά στη μυτούλα..και να το αφήσεις πιο εκεί χωρίς να του δίνεις καθόλου σημασία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
! Ναι και αν δεν πιάσει αυτό Γιάννη δοκιμάζουμε κάτι άλλο...κατι θα πετύχει δεν μπορεί, αλλωστε δεν θα είναι παντα έτσι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Θα του περασει..ειναι πολυ μικρο ακομα...θα τα καταλαβαινει πιο καλα αργοτερα,μολις μεγαλωσει λιγακι...αλλα σταθερα να τον μαλλωνεις,μη τον αφησεις να κανει το δικο του!Καλή Ανάστασή Ζοριτσα! Ναι και αν δεν πιάσει αυτό Γιάννη δοκιμάζουμε κάτι άλλο...κατι θα πετύχει δεν μπορεί, αλλωστε δεν θα είναι παντα έτσι..

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
με το μηηηηηηηηηηηηηηηη δεν καταλαβενει και πολλα...
θα δω πως θα παει οταν το φυσαω και θα σας πω...
ευχαριστω...
RedCat
Διάσημο μέλος
Αν δεν πιασει αυτό μετά δοκίμασε οταν το κάνει να το κλείνεις για λίγο στη γατοφόρο του.. (για λίγο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το δάγκωμα, φιλοξενούσα και γω ένα γατάκι πιο μεγάλο βέβαια που το είχε συνήθειο και όλο δάγκωνε, όχι από επιθετικότητα αλλά ίσως από συνήθεια. Αυτό το είχα λίγο διάστημα κι έτσι δεν επιχείρησα τίποτε. Το δικό σου μήπως είναι που βγάζει δόντια?
Και η Ελίνα μου το έκανε το δάγκωμα και τότε είχα διάφορες μεθόδους: τη μια μολις με δάγκωνε τραβούσα το χέρι μου και έλεγα ΑΑΑΧΧΧ! ΑΑΑΧΧΧ! κι έκανα ότι πονάω. Αυτό την εντυπωσίαζε πολύ και το μετρίασε το δάγκωμα. Άλλο που έκανα μόλις με δάγκωνε ήταν να τη φυσήξω απαλά στη μουρίτσα της και να την αφήσω κάτω και να απομακρυνθώ. Κι αυτό βοήθησε. Άλλη μέθοδος που ακολούθησα ήταν να την πιάσω από το σβέρκο και κρατώντας την σταθερά στην αγκαλιά μου να την κοιτάξω και να της μιλήσω σαν να ήταν άνθρωπος και να της πω σοβαρά ότι αυτό που κάνει είναι κακό γιατί πονάει. Χωρίς καμιά αγριήλα από μέρους μου -μόνο σταθερά και με ειλικρίνεια σαν να ήταν παιδί. Αυτή με κοίταζε καλά-καλά και φαίνεται ότι μπήκε στο νόημα από τον τόνο της φωνής μου. Μετά την άφηνα πάλι κάτω.
Έ, νομίζω ότι ο καθένας τον βρίσκει τον τρόπο ή τους τρόπους του. Κι αυτό επικοινωνία είναι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
παρα πολυ επιθετικο...
υπαρχει καποιος που αναλαμβανει να εκπεδευσει γατακια?
συνεχια δαγκωνει...
το φοναζω το μαλωνω και δε καταλαβενει...
αμα το αγριεψω πολυ μετα βλεπω με φοβαται αλλα συνεχιζει να δαγκωνει...
απο ενα σημειο και μετα δεν υποφερεται......
τρεχει απο πισω σου οπου και αν πας και δαγκωνει...
Αν θελεις μπορεις να μου το φερεις να σου δειξω πως να το εκπαιδευσεις
zorica
Διάσημο μέλος

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
οσο για το δαγκμα το κανει σαν παιχνιδι μαλλον...οταν δει τα ποδια μου να κουνιουντε ερχεται σιγα σιγα παιρνει και ενα στυλ λες και ειναι τιγρης και ορμαει...
οταν το φυσαω σταματαει αλλα μετα απο λιγο ξανα ερχεται...
δεν το θημαται καπος δηλαδη...τι να πω...
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και στα δάχτυλα των ποδιών γαργαλιέσαι κιόλας!
Δε νομίζω να το συνεχίσει, να δεις για πότε θα μεγαλώσει και θα γίνει ένας περήφανος κύριος ή κυρία. Στα δικά μου έπιανε το κόλπο "σταματάω το παιχνίδι και κάνω ααουου, ότι πόνεσα πολύ"!!
Θα σου λείψουν αυτές οι τρέλλες όταν μεγαλώσει...
natalo9
Δραστήριο μέλος
σας ειχα ρωτησει και παλιοτερα πως γινεται να βαλω φωτο αλλα δεν μου απαντησε κανεις...
οσο για το δαγκμα το κανει σαν παιχνιδι μαλλον...οταν δει τα ποδια μου να κουνιουντε ερχεται σιγα σιγα παιρνει και ενα στυλ λες και ειναι τιγρης και ορμαει...
οταν το φυσαω σταματαει αλλα μετα απο λιγο ξανα ερχεται...
δεν το θημαται καπος δηλαδη...τι να πω...
Τσαχπινιες ειναι αυτά..το μαναρακι μου!
εμεις οταν βρηκαμε τον λαζαρακο δεν μας αφηνε σε ησυχία..οχι μόνο δαγκώματα αλλα και νυχιές..τζαναμπετικο το ελεγε ο μπαμπας μου!!

απο εκει και περα μετά απο πολλά μηηηηηη, φυσήματα στη μύτη και αδιαφορία αρχισε να το "ξεπερνάει" καθώς μεγάλωνε. Τώρα οποτε το κάνει απλά του λέω "καλά..δεν ντρέπεσαι??" το καταλαβαινει και ησυχάζει..όσο μπορεί βέβαια με αυτόν τον χαρακτήρα που έχει..
Όσο για το ψιψίνι σου, είναι μικρούλη ακόμη και σε μαθαίνει..μεγαλώνοντας θα στρώσει..
αγάπη θέλει και υπομονή!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Πήγαινε στη Gallery και πάτησε "Ανέβασμα". Συμπλήρωσε τα πεδία που θα εμφανιστούν, πάτησε "Υποβολή" και είσαι έτοιμος!σας ειχα ρωτησει και παλιοτερα πως γινεται να βαλω φωτο αλλα δεν μου απαντησε κανεις...

Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία που θέλεις, χρησιμοποιείς το link "Προσθέστε την σε post" που εμφανίζεται από κάτω της, για να την ενσωματώσεις στο μήνυμά σου.
(Ρίξε μια ματιά και στο πινακάκι "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων " για να δεις τους τύπους, τις διαστάσεις και τα μεγέθη αρχείων που μπορείς να ανεβάσεις).
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
απλα τωρα δε μπορω γιατι εδω στη θεσνικη μπαινω με pstn και αργει πολυ...
το σαββατο θα ανεβω Καβαλα και θα ανεβασω και φωτο...
ειναι κουκλος

moukelis
Επιφανές μέλος

giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
https://i291.photobucket.com/albums/ll298/giannis_sa/05052008004.jpg
https://i291.photobucket.com/albums/ll298/giannis_sa/04052008.jpg
https://i291.photobucket.com/albums/ll298/giannis_sa/13042008005.jpg
ειναι πολυ γλυκο το αγαπαω πολυ αλλα μαλλον δε μπορω να το κρατησω αλλο...
στην αρχη δε με ενοχλησε κατι αλλα μαλλον εχω αλεργια και εχω γινει χαλια τωρα...αποψε ολο τπ βραδυ δε μπορεσα να κοιμηθω...ασθμα και πολυ μπουκομα στη μυτη...
moukelis
Επιφανές μέλος
giannis_sa
Νεοφερμένο μέλος
το μαλλον ακριβος αυτο ενοουσε.οτι δεν μπορω ευκολα να το δωσω γιατι εχω δεθει μαζι του...απο μια σταλιτσα το εχω.αλλα και ουτε να ειμαι ετσι γινετε!
εχω γινει πολυ χαλια....
Jeannine
Δραστήριο μέλος
ελπίζω να βρεθεί μία μέση λύση που θα είναι καλή για σένα και για το γατούλι.. Ψαξ'το λίγο καλύτερα και βλέπεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool