Help..... Δεν τρώει άλλη κονσέρβα

Τα μικρά όμως χρειάζονται περίσσοτερα στοιχεία που υπάρχουν στις κονσέρβες που απευθύνονται σε αυτή την ηλικία... Δεν μπορούν να τρώνε κονσέρβες που είναι για μεγαλύτερες γατούλες..;);)
Και όσο για την Τζοκόντα μου φαίνεται ότι είναι λίγο καλομαθημένη. Αν της βάλετε το φάι που πρέπει να φάει και τίποτα άλλο, θα αναγκαστεί να το φάει. Δεν καταλαβαίνω το ότι δεν τρώει κάποιες κονσέρβες και προτιμάει κάποιες άλλες. Ίσως να προτιμάει άλλη γεύση...:hmm::hmm:
Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στην αλλαγή της κονσέρβας από kitten σε ενήλικης γάτας.... Και η δική μου η γάτα δεν είναι και από τις εύκολες..
υπαρχει κονσερβα για γατακια??????εγω δεν της επερνα για γατακια απλα η μαρκα friends ειναι αυτη που τρωει....απο μικρη και την εχει συνιθισει......ασε που δεν ετρογε μαγιρευτο φαγητο καθολου και τωρα που ειναι εγκυος τρωει μεχρι και ομω κρεας που λεει ο λογος.....θα δωκιμασω να τησ βαλω μεγαλη κονσερβα και θα δω.......οποτε θα σου πω αυριο.........ευχαριστω:):):clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαθαίνω σιγά σιγά! :redface: Είναι σωστό να δίνει κανείς μόνο κονσέρβα όμως;;

ναι και ειναι η ιδανικοτερη και πλησιεστερη διατροφη της γατας σε σχεση με αυτα που τρωει στην φυση. Εγω πλεον δινω μονο κονσερβες. Το θεμα δεν ειναι αν τρωει μονο κονσερβες ή μονο ξηρα, αλλα το τι ποιοτητα ειναι η τροφη δινει στην γατα της. Αν δινει friskies, τοτε ναι, υπαρχει προβλημα. Αν δινει rc φακελακια τοτε τα πραγματα ειναι καλυτερα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει δαιμονοποιησει τις κονσερβες. Μπορω να σας βρω ενα σωρο πραγματα που αποδεικνυουν οτι οι κονσερβες ειναι ανωτερες απο την ξηρα. Τελος παντων, το θεμα μας δεν ειναι η διαμαχη μεταξυ ξηρας και κονσερβας, αλλα η τροφη που δινει η κοπελα στην γατα της, η οποια πιστευω οτι ειναι πιο χαλια και απο το να την ταιζει σκουπιδια. Για την εγκυμοσυνη και τα γατακια δεν θα το σχολιασω :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help..... δεν τρώει άλλη κονσέρβα

συγνωμη αλλα γιατι το πιστευεις αυτο??????????(για την τροφη)?????????????εγω ζητησα συμβουλεσ επειδη δεν τρωει αλλη μαρκα.......το πως φτασαμε σε αυτο δεν το καταλαβαινω........

Η κονσέρβα που της δίνεις δεν είναι ποιοτική τροφή κ δη για μια γατούλα που, καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μου κακώς, αφού ήδη σας φαίνεται αυξημένο το κόστος μιας μέσης ποιοτικής κτηνιατρικής τροφής, πώς θα ανταποκριθείτε στα έξοδα κ άλλων γατών; ) είναι έγκυος. Προσπάθηστε να αγοράσετε μια περισσότερο ποιοτική τροφή κ αρχίστε να την ανακατεύετε με αυτή που τρώει τώρα μειώνοντας κάθε μέρα τη λιγότερο ποιοτική μέχρι που να φτάσει να τρώει μόνο την καλή. Να μην την αφήνετε κ να μην της δίνετε να τρώει ωμά κρέατα, γιατί είναι επικίνδυνο κ για εσάς ακόμα (τοξοπλάσμωση) κ κυρίως φροντίστε να στειρώσετε τη γατούλα κ τα μικρά της αφού γεννηθούν κ μεγαλώσουν λίγο, ρωτήστε τον κτηνίατρο σας για το πότε ακριβώς είναι ασφαλές για εκείνη κ τα μικρά της.

συγνωμη αλλα γιατι το πιστευεις αυτο??????????(για την τροφη)?????????????εγω ζητησα συμβουλεσ επειδη δεν τρωει αλλη μαρκα.......το πως φτασαμε σε αυτο δεν το καταλαβαινω........

γιατι οι συγκεκριμενες τροφες του σουπερμαρκετ περιεχουν κυριως γλουτενη, καλαμποκι, αιμα και οτι αλλα αχρηστα τμηματα ζωων που ειναι για πεταμα στα σφαγεια (οπλες, ποδια, πνευμονια, αλλα εντοσθια και παει λεγοντας), με αλλα λογια, σκουπιδια. Μια πιο καλη κονσερβα ισως ειναι η sheba (αυτες σε ωραια χρυση συσκευασια). Η γατα σου ειναι εγκυος και προφανως δεν τρεφεται οπως πρεπει. Πρεπει να της δινεις καλες τροφες, με πολλες θερμιδες, βιταμινες και ιχνοστοιχεια, τροφες για γατακια δηλαδη. Μια καλη τροφη ειναι η orijen (κροκετες) και απο κονσερβες νομιζω οι applaws & almo (η τελευταια ειναι καλη μονο για συμπληρωμα στις κροκετες και οχι για βασικη τροφη). Αν δεν την βγαζετε με αυτες τις τροφες που τρωει τωρα, πως θα κρατησετε ολα τα γατακια και θα τα φροντιζετε οπως πρεπει; Η γατουλα σας ειναι μερος της οικογενειας σας και της αξιζει κατι καλυτερο. Δε νομιζω πως θα χρεωκοπησετε κιολας αν δινετε 10ευρω παραπανω τον μηνα για τροφη. Η μεταβαση στην αλλη μαρκα πρεπει να γινει σταδιακα. Να πεις επισης στους γονεις σου να στειρωσετε την γατουλα γιατι το ζευγαρωμα δεν ειναι λυση για καθε φορα που περναει οιστρο και επισης να βρειτε σπιτακια για γατακια (υποθετω οτι εισαι ανηλικη ακομα).

απλα προσπαθουμε να σου εξηγησουμε οτι οι τροφες των σ/μαρκετ ειναι οι χειροτερες...και αυτο..ειναι γεγονος...οταν εχουμε ενα ζωακι ,προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο....και οχι απλα να ...επιζει....γιατι αυτο θα παρουσιασει αργοτερα αλλα προβληματα υγειας :).,.

γιατι οι συγκεκριμενες τροφες του σουπερμαρκετ περιεχουν κυριως γλουτενη, καλαμποκι, αιμα και οτι αλλα αχρηστα τμηματα ζωων που ειναι για πεταμα στα σφαγεια (οπλες, ποδια, πνευμονια, αλλα εντοσθια και παει λεγοντας), με αλλα λογια, σκουπιδια. Μια πιο καλη κονσερβα ισως ειναι η sheba (αυτες σε ωραια χρυση συσκευασια). Η γατα σου ειναι εγκυος και προφανως δεν τρεφεται οπως πρεπει. Πρεπει να της δινεις καλες τροφες, με πολλες θερμιδες, βιταμινες και ιχνοστοιχεια, τροφες για γατακια δηλαδη. Μια καλη τροφη ειναι η orijen (κροκετες) και απο κονσερβες νομιζω οι applaws & almo (η τελευταια ειναι καλη μονο για συμπληρωμα στις κροκετες και οχι για βασικη τροφη). Αν δεν την βγαζετε με αυτες τις τροφες που τρωει τωρα, πως θα κρατησετε ολα τα γατακια και θα τα φροντιζετε οπως πρεπει; Η γατουλα σας ειναι μερος της οικογενειας σας και της αξιζει κατι καλυτερο. Δε νομιζω πως θα χρεωκοπησετε κιολας αν δινετε 10ευρω παραπανω τον μηνα για τροφη. Η μεταβαση στην αλλη μαρκα πρεπει να γινει σταδιακα. Να πεις επισης στους γονεις σου να στειρωσετε την γατουλα γιατι το ζευγαρωμα δεν ειναι λυση για καθε φορα που περναει οιστρο και επισης να βρειτε σπιτακια για γατακια (υποθετω οτι εισαι ανηλικη ακομα).
και βεβαια θα την στειρωσουμε μολις γεννησει και επειτα δεν φερναμε γατο καθε φορα που ειχε οιστρο αλλ θελαμε να μασ κανει και γατακια.....φυσικα εχουμε παρει σπιτακια για γατακια οπωσ ειχαμε κανει και σε αυτην ...της εχουμε παρει τα παντα.......την sheba ομως δεν την τρωει.......τελωσ παντων η τζοκο τωρα κοντευει να γεννησει και πιστευω πως και απο μονη της θα καταλαβει πως πρεπει να τρωει οποτε θα τησ αλλαξουμε σταδιακα την τροφη ........αφου ομως της παρουμε και τροφη για γατακια που περιεχει περρισοτερο ασβεστιο και βιταμινες ωστε να εχει γαλα για να δινει στα μικρα οπως μας ειπε ο κτηνιατρος.......ευχαριστω

και βεβαια θα την στειρωσουμε μολις γεννησει και επειτα δεν φερναμε γατο καθε φορα που ειχε οιστρο αλλ θελαμε να μασ κανει και γατακια.....φυσικα εχουμε παρει σπιτακια για γατακια οπωσ ειχαμε κανει και σε αυτην ...της εχουμε παρει τα παντα.......την sheba ομως δεν την τρωει.......τελωσ παντων η τζοκο τωρα κοντευει να γεννησει και πιστευω πως και απο μονη της θα καταλαβει πως πρεπει να τρωει οποτε θα τησ αλλαξουμε σταδιακα την τροφη ........αφου ομως της παρουμε και τροφη για γατακια που περιεχει περρισοτερο ασβεστιο και βιταμινες ωστε να εχει γαλα για να δινει στα μικρα οπως μας ειπε ο κτηνιατρος.......ευχαριστω

οταν λεει η sachura chan να βρειτε σπιτακια για τα γατακια....δεν εννοει "σπιτακια ¨" για να κοιμουνται....αλλα σπιτια....ανθρωπους δηλαδη για να υιοθετησουν τα γατακια....

Απάντηση: Help..... δεν τρώει άλλη κονσέρβα

η δικια μου δεν τροει καθολου κονσερβα τησ πηρτα μια μερα και την εγλιφε και δεν την αγγιξε καθολου εκει εμεινε τροει μονο ξηρα τροφη και τπτ αλλο δεν θελει εχω δοκιμασει απειρες φορες αλλα τπτ μονο ξηρα τροφη και επιμενει............

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back