Help! Η γάτα μου ξαφνικά κατουράει πάνω της

• Thread starter Thread starter cofi99
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cofi99

Νεοφερμένο μέλος

Η cofi99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Πριν λιγες μερες βρηκα τη γατα μου κριμενη κατω απο τον καναπε,αρκετα φοβισμενη.Την τραβιξα και ειδα οτι την επνιγε το κολαρο της κ,ειχε κατουρησει εκει οπου καθοταν και ειχε γινει χαλια.Την εκανα μπανιο,της εβγαλα το κολαρο και δεν εδωσα περισσορετη σημασια γιατι πιστευα οτι το εκανε επειδη πνιγοταν. Το εχει ξανακανει ομως αλλες 3 φορες σε διαστημα λιγοτερο απο μια βδομαδα.Πιο συγκεκρειμενα,δν κατουραει σε ενα σημειο κ μετα φευγει,αλλα κατουραει ενω καθεται και λερωνεται και η ιδια. Την παρατηρω 2-3 μερες τωρα και χρησιμοποιει κανονικα την αμμο της. Απλως καποιες στιγμες κατουραει πανω της.Τι λετε να φταιει?Μηπως ειναι φοβισμενη απο κατι και αντιδραει ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι μεγάλη σε ηλικία; Οπως το περιγράφεις μου κάνει κάτι σαν ακράτεια. Καλύτερα να τη δει κτηνίατρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help!Η γάτα μου ξαφνικά κατουράει πάνω της

Οι γάτες δεν κατουριούνται πάνω τους αν δεν έχουν κάτι σοβαρό! Δεν είναι μωρά! Είναι όπως εμείς οι ενήλικες! Εσύ να κατουριόσουν πάνω σου, θα το βρισκες φυσιολογικό;

Μήπως είναι μεγάλη σε ηλικία; Οπως το περιγράφεις μου κάνει κάτι σαν ακράτεια. Καλύτερα να τη δει κτηνίατρος

ειναι 2 χρονων περιπου μονο.αλλα δεν νομιζω να ειναι ακρατεια

Οι γάτες δεν κατουριούνται πάνω τους αν δεν έχουν κάτι σοβαρό! Δεν είναι μωρά! Είναι όπως εμείς οι ενήλικες! Εσύ να κατουριόσουν πάνω σου, θα το βρισκες φυσιολογικό;

Αν το εβρισκα φισιολογικο δεν θα ανησυχουσα και δεν θα εγραφα στο forum!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αν το εβρισκα φισιολογικο δεν θα ανησυχουσα και δεν θα εγραφα στο forum!
Έχετε δίκιο, απλώς ένα forum δε μπορεί να βοηθήσει. Ο κτηνίατρος είναι απαραίτητος σε τέτοιες περιπτώσεις. Καλύτερα να επισκεφθείτε κάποιον σύντομα. :) Περαστικά.

Απάντηση: Help!Η γάτα μου ξαφνικά κατουράει πάνω της

περαστικά!
με κακά μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο πολλές φορές, αλλά ήταν μες τον ύπνο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back