moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-06-09
15:56
Βασικα μηπως τα μπερδεψες εσυ;Αν το γατακι ξεκινησει νωρις τα εμβολια,κανει αρχικα τρεις επαναληψεις,μια ανα μηνα.Αν οχι,κανει δυο επαναληψεις,παλι ανα μηνα.Μετα τις δυο αρχικες επαναληψεις,κανει μια φορα το χρονο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnstadina
Νεοφερμένο μέλος
Η kwnstadina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
26-06-09
16:19
ισως αλλα δεν μου ειπε κατι τετοιο.συγκεκριμενα μου ειπε 15 μερες πριν τη στειρωσω θα κανει το πρωτο εμβολιο μετα τη στειρωση καθε εξαμηνο θα κανει απο ενα..θα προσπαθησω να παω σημερα να την δει απο κοντα να μου τα ξανα πει..αλλα ειμαι σιγουρη ετσι ειπε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-06-09
16:22
Δεν ξερω,εγω αυτο με το εμβολιο ανα εξαμηνο πρωτη φορα το ακουω.

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα.
27-06-09
00:16
Σωστα! Κι εγω ετσι τα ξερω!Βασικα μηπως τα μπερδεψες εσυ;Αν το γατακι ξεκινησει νωρις τα εμβολια,κανει αρχικα τρεις επαναληψεις,μια ανα μηνα.Αν οχι,κανει δυο επαναληψεις,παλι ανα μηνα.Μετα τις δυο αρχικες επαναληψεις,κανει μια φορα το χρονο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum