Help! Φιλοξενία για 4 μέρες

Οι μέρες έφτασαν !! :(

Ακούει κανείς ; Anyone ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι μέρες έφτασαν !! :(

Ακούει κανείς ; Anyone ??

δεν ειχαν προσφερθει να σε βοηθησουν οι estelle & neli ? τι εγινε με τα κοριτσια τελικα ? :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε τηλ στο 6979780445 ( 2-4/22-2300) μηπως καταφερουμε κατι αν ειναι λιγες μερες

δεν ειχαν προσφερθει να σε βοηθησουν οι estelle & neli ? τι εγινε με τα κοριτσια τελικα ? :D

ναι τις εστειλα pm αλλά δεν τις βρίσκω, δεν απάντησαν ακόμη...

Σταμάτη μην αγχώνεσαι! Μπορεί να μείνει μόνη της. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου έδωσαν τα κορίτσια θα είναι μιά χαρά!! Όσο για το νερό, αυτό που εφάρμοσα εγώ όταν χρειάστηκε να αφήσω τα ΤουλόΠουπσα για 3-4 μέρες, ήταν να αφήσω στο νεροχύτη της κουζίνας και στο νιπτήρα του μπάνιου τη βρύση να στάζει μέσα σ'ένα μπωλάκι νερού. Τους άφησα κι ένα φως και το ράδιο να παίζει (είναι κι αντικλεπτικό κόλπο αυτό άλλωστε;)).
Πάντως η πείρα μας λέει πως είναι καλύτερα στο χώρο τους μόνα για λίγο παρά κάπου αλλού.
Μην ανησυχείς ΟΛΟΙ το έχουμε κάνει αυτό. Βέβαια αν μπορεί να πάει κάποιος φίλος/φίλη, αξιόπιστος και προσεκτικός ωστε να μην αφήσει καμμιά πόρτα ανοιχτή και σου φύγει, αυτό θα ήταν το καλύτερο για να μην αγχώνεσαι εσύ κυρίως.
Όλα καλά εύχομαι και περιμένουμε νέα σας.

Ευχαριστώ πολύ την γατο ομάδα, την Ασημίνα και την Άντα για την φιλοξενία της Χαρούλας !!! :D Νομίζω πέρασε πολύ καλά και νομίζω στεναχωρέθηκε λίγο που έφυγε από το γατόσπιτο της Άντας !

Χεχεχε ειμαι σιγουρη αυτο ηταν γατοσπιτο πραγματικο, πραγματι πρωτη φορα ειδα παιχνιδια για γατες σε καθε γωνια ακομη και κολλημενα στη πορτα.. τωρα ανεβηκαν οι απαιτησεις της θα θελει κι απο σενα τετοια χαχα:P παντως κι εμεις χαρηκαμε την εχεις μη σταξει κα μη βρεξει και ητα πολύ καλη ευκαιρια για την Αντα να μαθει να φιλοξενει και να προσαρμόζει γατα σε νεο σπιτι. Δωστης πολλα πολλα φιλακια

Άλλη φορά όμως, μην αγχώνεσαι και πανικοβάλλεσαι και μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις για γατο φύλακα!!Αυτά που σου είπαν τα κορίτσια παραπάνω για τα γατάκια τους, που τα έχουν αφήσει μόνα τους είναι πολύ σωστά. Εγώ της άφησα φέτος για 4 ημέρες σχεδόν και ένα φως αναμμένο και δύο μεγάλες αμμολεκάνες . Εκτός από το φαγητό, που τα είχε γλύψει όλα, δεν είχε κάνει ούτε ζημιά ούτε βρωμιές!!!Βέβαια, ώρες ώρες ήθελα να πάρω τηλέφωνο, αλλά, μετά θυμόμουνα ότι είναι γάτα και δεν θα μου απαντήσει:lol::lol::lol::lol:

Η Χαρα παντως γνωμη μου ειναι οτι μενει μονη της ανετα οταν την εβαλα με αλλα μικρα δεν της αρεσε καθολου. Εξακολουθω να πιστευω οτι μια παρεουλα αρσενικου θα ηταν ιδανικη και θα τα αφηνε κανεις πιο ευκολα μονα. Τα θυληκα δε τα παει με τιποτα.. αλλα δεν πειραζει εκανε λουξ διακοπες αυτη τη φορα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back