Hillʼs Science Plan

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Θα σας πω λίγα λόγια για τις κροκέτες της Hillʼs οι οποίες σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία είναι οι καλύτερες.

Σχετικά με την τροφή
Είναι μια πλήρης διατροφή με μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών ουσιών που βοηθάνε στην διατήρηση της υγείας και μακροζωίας της γάτας. Η SCIENCEPLAN παρέχει πλήρη διατροφή με 100% υψηλής ποιότητας συστατικά.
Η SciencePlanFELINEADULTμε κοτόπουλο (κοτόπουλο 45% και γαλοπούλα 60%) αποτελεί πλήρη τροφή για την ενήλικη γάτα μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Δεν έχει τεχνητές συντηρητικές ή αρωματικές ή χρωστικές ουσίες.

Τροφή και αντιδράσεις της γάτας
Η SciencePlan FELINE ADULT κυκλοφορεί σε 2 συσκευασίες των 2Kg και των 10Kg.
Έχει εύκολο άνοιγμα με zip έτσι ώστε να ξανακλείνει, η μυρωδιά της κροκέτας είναι ευχάριστη και η γατούλα από ότι βλέπω ξετρελαίνετε με την γεύση της. Δύσκολο να την δοκιμάσω σαν γεύση, αν και μου αρέσει η μυρωδιά της, οπότε αρκούμε στην αντίδραση του Ασπρούλη που φαίνεται να είναι ξετρελαμένος. :up:
Η τιμή της είναι λίγο τσουχτερή (ανάλογα). :hmm:
Η συσκευασία των 2Kg κοστίζει 14?, ενώ η συσκευασία των 10Kg θα έλεγα ότι είναι πιο οικονομική, με κόστος 50?.
Δεν νομίζω να υπάρχει σε SuperMarket(δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον), οπότε μόνο σε Petshop θα τα βρείτε, κάτι που ίσως να κάνει τις τιμές να παίζουν από μαγαζί σε μαγαζί.
Σε 2 Petshop που πήγα την 10Kg την βρήκα με 55? και με 50?.
Οπότε ψάξτε για την πιο οικονομική.. :rolleyes:

Σύνθεση
Αφυδατωμένες πρωτεΐνες κοτόπουλου και γαλοπούλας, αλεσμένο καλαμπόκι, αλεσμένο ρύζι, ζωικό λίπος, άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, υδρολυμένες πρωτεΐνες, χλωριούχο κάλιο, ιχθυέλαιο, αλάτι, εκχύλισμα δεντρολίβανου.

[table 0 3 1]2^=Περιεκτικότητα
Πρωτείνες | 32,1%
Λιπαρά | 20,8%
Τέφρα | 4,7%
Φυτικές ίνες | 1,1%
Ασβέστιο | 0,8%
Φώσφορος | 0,7%
Κάλιο | 0,68%
Μαγνήσιο | 0,07%
Νάτριο| 0,33%
2^= Βιταμίνες και μέταλλα
Βιταμίνη Α | 10520IU/kg
Βιταμίνη D | 3540IU/kg
Βιταμίνη Ε | 550mg/kg
Βιταμίνη C | 70mg/kg
Β-Καροτένιο | 1,5mg/Kg
Χαλκός ως θεϊκός χαλκός | 12,6mg/kg
Ταυρίνη | 1750mg/kg [/table]

Σας παραθέτω φωτογραφία από την συσκευασία των 10Kg. Κάντε κλικ στη μικρογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02039.JPG
    DSC02039.JPG
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 148
  • DSC02042.JPG
    DSC02042.JPG
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 802
εμεις σωθήκαμε με την hill's απο την διαρροια.Ως ποιοτητα ειναι πολυ καλη.Πιστευω απο τις καλυτερες.Το βλεπω και απο το τριχωμα του γάτου μου.Λαμπει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξεχασα να βαθμολογήσω πριν:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη τρωμε και εμεις!:P

Κι εγω απο την πρωτη μερα αυτην δινω στα μωρακια μου και την λατρευουν!
Οταν μου εφερε η εκτροφεας την Μολλυ ( που την ταιζε whiskas ) το τριχωμα της ηταν πολυ ποι αγριο και σκουρο απο του Ορφεα που ετρωγε μονο Hill's.Τωρα το τριχωμα τους λαμπει, δεν εχουν ποτε προβλημα με την τουαλετα και ιδιως με την indoor cat κροκετα δεν εχουν προβλημα με τις τριχομπαλες.

ki εμεις τις τρωμε και μαλιστα τωρα τελευταια βγηκαν και τα φακελάκια χιλς με κομματακια φαγητο σε 2 γευσεις τα οποια ειναι πολυ καλα--η δικια μου κανει τουμπες οταν ανοιγω το φακελακι

ki εμεις τις τρωμε και μαλιστα τωρα τελευταια βγηκαν και τα φακελάκια χιλς με κομματακια φαγητο σε 2 γευσεις τα οποια ειναι πολυ καλα--η δικια μου κανει τουμπες οταν ανοιγω το φακελακι

εγω να δεις τι τραβαω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εδινα royal cannin αλλα αρχισε να πειραζει την μικρη στο στομαχι, ενω με αυτην μεγαλωσε και εγινε 6 μηνων κοριτσαρα.τωρα τους δινω hill's την ξεκινησα στις 20-01-08.παντως την τρωνε με την ιδια ταχυτητα οπως την προηγουμενη.εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ανοστη.αυτη μας προτεινε ο κτηνιατρος απο την αρχη.αλλα εγω δεν ηθελα να αλλαξω την cannin.κι ομως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεική.... έχει για κάθε περίπτωση και ανάγκη.... :)

Είναι η καλήτερη!

Βρε κοπελιές πραγματικά μπερδευτηκα!!!!:(
Εμείς τρώγαμε whiskas αλλά μετά είπαμε να αλλάξουμε και πήραμε τώρα την προηγούμενη εβδομάδα royal όπως μας είπε ο κτηνίατρος είναι η καλύτερη και αρέσει πολύ στην μικρή!Έχει και διάφορες ποικιλίες για γερά κόκαλα,για το τρίχωμα και άλλλα τέτοια!Οι κροκέτες της hills θεωρείτε πως είναι καλύτερες?Αν είναι να το αλλάξω πάλι...:P

Δεν υπάρχει λόγος... αφού της αρέσει..:).

Το θέμα είναι να τρώει καλής ποιότητας (δηλαδή απο τις premium δηλ οχι wiskas, friskies klp klp)

Δεν υπάρχει λόγος... αφού της αρέσει..:).

Το θέμα είναι να τρώει καλής ποιότητας (δηλαδή απο τις premium δηλ οχι wiskas, friskies klp klp)
Ok!Aλλά εγω πίστευα οτι αυτές είναι οι καλές!Η Παραπλάνηση της Διαφήμισης βλέπεις!Την μεγάλωσα με friskies και με whiskas!Tώρα πήρε και η μητέρα μου ένα γατάκι και είναι 1 μηνων!Και του δίνει λίγα friskies,βλακεία?Θα της πώ να τα κόψει τοτε!

Σημασία έχει να ενημερωνόμαστε....;)

Και εγώ παλιά έδινα τις πιο οικονομικές... πιστεύοντας οτι οι ακριβές είναι πολύ ακριβές γαι την τσέπη μου.... Είδα λοιπόν ότι όχι μόνο δεν είναι ακριβές γιατί πάντα δίνω την συνιστώμενη ημερησία ποσότητα η οποία μοιάζει ελάχιστη.... αλλά είναι περιεκτικότατη και τους προσφέρει τα πάντα!!!;)

Έτσι στην ουσία με ένα σπάρο δυο τρυγόνια!!!

Χθες που ημουν στο Quiko πηρα στην Μυρτουλα να δοκιμασει τις Feline Adult with lamb(τρελενεται για αρνακι). Η συσκευασια των 400γρ ειχε 2,98Ευρω.Αν κρινω απο την αντιδραση της μαλλον πρεπει να της αρεσε.
Η Μυρτουλα ειναι 5 χρονων, στειρωμενη και ειναι δυστυχως πολυ δυσκολη στις κροκετες(σε αντιθεση με τις κονσερβες).Ολα καλα,αλλα εγω κολαω στο ποσοστο των λιπαρων (20%). Μηπως ειναι μεγαλο για μια στειρωμενη ενηλικη?:)

niki
Εγώ έχω πάρει και αυτήν με Κοτόπουλο και με Κουνέλι και με το Αρνί... και όλες έχουν 20% λίπος.

Και εμένα μου είπε ο δικός μου Κτηνίατρος, ότι όσο ακολουθείς τις δοσολογίες είσαι οκ.

Αυτό κάνω και είμαι οκ:)

Τώρα για μια πιο σωστή άποψη ίσως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Κτηνίατρο σου ή εδω στο φόρουμ.;)

υπαρχει κατι αστοιχο για γατακι κατω των 8 εβδομαδων?ποια ειναι η καλυτερη τροφη σε αυτη την περιπτωση??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ίδια εταιρεία έχει και κατηγορία kitten. Αυτή είναι για μικρά γατάκια. Εαν δεν την τρώνε επειδή είναι σκληρές οι κροκέτες τις μουλιάζουμε με λίγο νεράκι.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για στειρωμένες κανεί? μου είπε ο γιατρός μου να την πάρω αλλα δεν είδα καπου να γραφει για στειρωμένες....

οι εταιρείες έχουν διάφορες κατηγορίες τροφών, οπότε εσύ θα ζητήσεις για νεαρά στειρωμένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back