Hook, ένας λευκός πρίγκηπας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακόμα ψάχνουμε σπιτάκι.:)
10319963_10201902817156388_35382690_o.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Τι εννοείς "είναι για τις ανάγκες της φωτογράφισης";; Άνοιξέ τα ΤΩΡΑ!
Χαχαχα! :D

Εύχομαι το επόμενό σου post εδώ Βάσω μου να είναι για να ανακοινώσεις ότι βρέθηκε σπιτάκι του! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-Τι εννοείς "είναι για τις ανάγκες της φωτογράφισης";; Άνοιξέ τα ΤΩΡΑ!
Χαχαχα! :D

Εύχομαι το επόμενό σου post εδώ Βάσω μου να είναι για να ανακοινώσεις ότι βρέθηκε σπιτάκι του! :)
Αχ μακάρι Ειρήνη μου, δεν ξέρεις πόσο θέλω να βρει σπιτάκι και να βγει πια από το κλουβί...:(

smiley-angelic001.gif
Εύχομαι το συντομώτερο να αφήσει πίσω του το κλουβί το πανέμορφο και ξεχωριστό αυτό μαναράκι και να βρει τη ζεστή αγκαλιά που το περιμένει για να ξεδιπλώσει τις χάρες του
smiley-hug011.gif

Τι όμορφος που είναι αυτός ο γάτος! :D

Μακάρι...είναι όντως πανέμορφος!

Την Κυριακή έτυχε να τον δω απο κοντά. Πέρναγα απο τον χώρο που φιλοξενείται και πήγα να τον δω. Είναι πανέμορφος, πολύ φιλικούς με τις γατούλες και χουρχούρης αλλά ακόμα δεν έχει βρει σπιτάκι!

Εύχομαι η αναμονή για το σπιτάκι των ονείρων του να μην είναι μεγάλη και να βρει κι αυτό το τρυφερό πλασματάκι τη γατο-μαμά ή/και το γατο-μπαμπά που θα το λατρέψουν :inlove::)

Πανέμορφος γάτος και αφράτος....το βλέμμα του δε σε μαγνητίζει!! εύχομαι να μην περιμένει πολύ...είναι κρίμα τέτοιος όμορφος γάτος!!

Ο Hook επιτέλους υιοθετήθηκε, μπορείτε να κλείσετε το θεματάκι του.:clapup::clapup::clapup:
8671582_orig.jpg

Υπέροχα νέα!!! :clapup:
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη!!! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back