Inimi, το γατάκι που ψάχνει μια θέση στην καρδιά σου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Δεν θυμάμαι και πολλά.
Μόνο θόρυβο, πολύ θόρυβο, βουητό, και πως φοβόμουν.
Οι άνθρωποι δεν έδιναν σημασία στις ικεσίες μου κι εγώ συνέχιζα να κλαίω, να κλαίω, καθώς με προσπερνούσαν αδιάφοροι.

Μέχρι που ένιωσα δύο χέρια να με σηκώνουν. και μια τρυφερή φωνή. Δεν ήθελα να με αφήσουν τα χέρια και να βρεθώ πάλι στο χάος.
Άρχισα λοιπόν με όλη μου τη δύναμη να χουρχουρίζω, να τρίβομαι, να μιλάω.
Και τα χέρια με πήραν και πήγαμε σε ένα μέρος που λέγεται Κτηνιατρείο.

Μια άλλη φωνή που ακούστηκε κάπως ψυχρή, πρότεινε να μου κάνουν κάτι που το είπε ευθανασία.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά η φωνή στην οποία ανήκαν τα χέρια που με πήραν μακρυά από τον εφιάλτη αντέδρασε κι αρνήθηκε άρα μάλλον δεν ήταν κάτι καλό...

Είμαι μάλλον κοριτσάκι, και μετράω σε αυτή τη γη ενάμιση μήνα ζωής.
Με ονόμασαν Ίνιμι, που στα ρουμάνικα σημαίνει καρδιά.
Μάλλον γιατί έχω μια μεγάλη καρδιά, παρά το μικρό μου μέγεθος, που τους χωράει όοοολους μέσα, όλο τον κόσμο.

Με είπαν άσχημο γατάκι.
Μου είπαν να μην έχω ελπίδες.
Όμως εγώ ελπίζω, ελπίζω και αγαπάω όλο τον κόσμο.

Τρίβομαι παντού και κάνω χαρούλες, ενώ απολαμβάνω την παρέα και γατιών και σκυλιών.
Μου έκαναν και κάτι που λέγεται αποπαρασίτωση οπότε είμαι πολύυυ καθαρό γατάκι, έτοιμο για σπίτι.

Δεν βλέπω. Δεν μπορώ να σας δω με τα μάτια μου. Κάνω θεραπεία μήπως καταφέρω να δω σκιές αλλά και να μην καταφέρω να δω δεν με πειράζει.
Βλέπω όμως με τα μάτια της καρδιάς μου, κι ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με αντικρύσει με τον ίδιο τρόπο και να με αγαπήσει. Γιατί έχω πολλή αγάπη να δώσω.
Θα δοθώ μόνο για μέσα στο σπίτι και με όρο να στειρωθώ στην κατάλληλη ηλικία.

Προς το παρόν φιλοξενούμαι σε ένα κλουβάκι στο μέρος που το λένε Κτηνιατρείο αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την προσωρινή μου μαμά στο τηλέφωνο 6980153678 ή μέσω ΠΜ.

[Nine Lives Reg. No. 2157/08]

Προς το παρόν περιμένω και ονειρεύομαι....:inlove:

10shg21.jpg

2uiyjbt.jpg

28h1un6.jpg

263vn20.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αγάπη μου γλυκιά... Όχι και άσχημο μωρό εσύ... Όχι δεν έχεις ελπίδες... Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ένα πλάσμα που ακτινοβολεί αγάπη... Ποιο ζωάκι είναι άσχημο;
Βλέπω όμως με τα μάτια της καρδιάς μου, κι ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με αντικρύσει με τον ίδιο τρόπο και να με αγαπήσει. Γιατί έχω πολλή αγάπη να δώσω.
Αυτός ο άνθρωπος να μην αργήσει να βρεθεί στον δρόμο σου! Και τότε θα ερωτευτείτε και θα αλλάξει η ζωή σου! Καλή τύχη μουτράκι γλυκό! :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίνιμι, γλυκό πλασματάκι, ποιός είπε οτι είσαι άσχημο? Είσαι όμορφο και θα γίνεις πανέμορφο όταν θα βρεις την αγάπη που ψάχνεις και τη ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά που θα σε κλείσει μέσα της και δεν θα σε αφήσει ποτέ πια να φύγεις.
Γιατί τα μάτια της καρδιάς είναι εκείνα που δεν χάνουν ποτέ το φως και τη λάμψη τους και πάντα βρίσκουν το δρόμο.
Εύχομαι σύντομα, καλό μου
t09040.gif

Ευχαριστούμε πολύ!!!:hug:

Το κοριτσάκι αυτό είναι υπέροχο...ζητά απίστευτα τις αγκαλίτσες και έχει εγκληματιστεί πλήρως με το χώρο!! η έλλειψη της όρασης δεν την ενοχλεί στο ελάχιστο....τρέχει, παίζει, βρίσκει την άμμο της...απίστευτο νινάκι!!! να έχει καλή τύχη μόνο αυτό θέλουμε τώρα!!!

Και έτσι για να δείτε πόσο αγαπάει τα χάδια και τη θαλμπωρή αυτό το ζουζούνι...... είναι υπέροχο δεν σταματάει να χουρχουρίζει!!! Μπορεί να μη βλέπει αλλά έχει τόση αγάπη να δώσει στο γονιό που θα την πάρει....

2mmvl3.jpg

15iaglj.jpg

ωωω δινει κ φιλιαααα..ψυχη μου

Ναι μωρέ είναι πολύ τρυφερό μωράκι....καλό μου ζουζουνάκι!!! Λέτε να μπορέσει να δει από το ένα ματάκι....η γιατρός είπε θα το προσπαθήσει αλλά δεν ξέρω...ελπίζω μόνο!!!

Είναι φοβερό πως η αγάπη μπορεί να δώσει δύναμη και ζωή σε μια ταλαιπωρημένη ψυχή. Ήταν τυχερό το μωράκι που κάποιος ενδιαφέρθηκε να το σώσει. Καλή τύχη μικρουλάκι!!!

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά! να καταφέρει να δει έστω από το ένα ματάκι...αλλιώς να βρει ένα υπέροχο σπιτάκι..είναι καλό και τρυφερό μπεμπάκι <3

Φαίνεται το κοκονάκι μου πως είναι πολύ τρυφερούλη! Εύχομαι τα καλύτερα!

Φαίνεται το κοκονάκι μου πως είναι πολύ τρυφερούλη! Εύχομαι τα καλύτερα!

:kissing::kissing::kissing::kissing::kissing::kissing:

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά! να καταφέρει να δει έστω από το ένα ματάκι...αλλιώς να βρει ένα υπέροχο σπιτάκι..είναι καλό και τρυφερό μπεμπάκι <3

Και να γειάνει το ματάκι και να βρει σπιτάκι!
t09018.gif

596696z2ypf41694.gif

Αχ μωράκι μου γλυκό... Μόλις τώρα το είδα εγώ και εύχομαι από την καρδιά μου να έχει την καλύτερη τύχη.
Κατερίνα μου βάλε λινκ να το προωθήσω.

Ευχαριστούμε πολύ!!! από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί....μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον...είναι όμως πολύ λαχταριστή μπέμπα....της αρέσουν τόσο τα χάδια....χουρχουρίζει με το που την ακουμπάει κάποιος....ίσως γιατί βλέπει με τα μάτια της ψυχής της και εκεί είναι όλα όμορφα.... (ακόμη δεν έχω φτιάξει link στο fb...μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω ;))

Και να μην δει καθόλου τελικά, ούτε που θα το καταλάβετε...είναι τόσο έξυπνα και προσαρμοστικά, δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου. Είχα βρει κι εγώ ένα γατάκι που έμεινε τυφλό, κι η κυρία που το υιοθέτησε ακόμη δεν το πιστεύει μετά από τόσο καιρό ότι είναι τυφλό...καλότυχο να είναι και να βρει ένα σπίτι που να την έχουν στα ώπα-ώπα όπως της αξίζει! :D

Λία μου έτσι είναι πραγματικά....είναι ένα υπέροχο μικρούλι που από την πρώτη στιγμή έψαξε το χώρο βρήκε την άμμο τα πάντα!!! προς το παρόν όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και έχουμε στενοχωρηθεί γιατί είναι πολύ τρυφερό μωρό....μακάρι να αλλάξει η τύχη της και να βρεθεί ένα όμορφο σπιτάκι για τη μικρούλα!!!

Θα βρεθεί αγκαλιά και γι'αυτό το πλασματάκι! Αφού σώθηκε μέχρι τώρα, θα συνεχίσει να είναι τυχερό :)

Μακάρι Λία μου...είναι τόσο καλό μπεμπέ....

To Iνιμάκι μεγαλώνει και ομορφαίνει!
Ξεμπερδέψαμε και με τις διάρροιες, και πήραμε 200 ολόκληρα γραμμάρια.

Παραμένει ένα εξαιρετικό γατάκι, ήσυχο και γουργούρικο. Ψάχνει συνεχώς αγκαλιά να χωθεί.
Δυστυχώς το ματάκι της δεν διακρίνει ούτε καν σκιές. Αλλά προσανατολίζεται μια χαρά με τις υπόλοιπες αισθήσεις της. τρέχει, παίζει..

Όμως η κτηνίατρος χρειάζεται το κλουβάκι.. :cry_x:
Μας έδωσε 10 μερες περιθώριο βέβαια, μήπως βρεθεί κάτι αλλά μέχρι στιγμής τα μόνα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε για τη μικρή ήταν τρία: ένας κύριος που την ήθελε για την αυλή του, μια κυρία που την ήθελε για να μένει σε μπαλκόνι μόνιμα (δεν μπορούσε τις τρίχες λέει) και μια άλλη κυρία η οποία μόνο που δεν έβρισε την κοπέλα που το φροντίζει γιατί σύμφωνα με τη γνώμη της βασανίζει το ζωντανό ενω έπρεπε να το πάει να το ''κοιμήσουν''.:(

Και τώρα θαυμάστε μας :)

2m2up89.jpg

29w4l8g.jpg

30ifa5s.jpg

αχ καρδουλινι μου γλυκο!
ο Θεος να σου δωσει ενα υπεροχο σπιτακι γρηγορα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back