Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
20-12-10
13:21
Περαστικά στη γατουλίτσα σου 
Την πήγες στο γιατρό???

Την πήγες στο γιατρό???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
23-12-10
15:32
ναι , μου είπε και αυτός πως είναι απο την αλλαγή τροφής.. και ίσως απο τα σκουληκάκια που θέλει λίγο χρόνο για να φύγουν..
κατα τα άλλα η Ισμήνη είναι πολύ γλυκιά το μόνο πρόβλημα ειναι ότι απο την ώρα που την έφερα Αθήνα κάνει τα κακά της εκτός κουτιού.. ευτυχώς εδω και 2 μέρες ξεκίνησε πάλι να τα κάνει εντός κουτιού..!!! ¨)
κατα τα άλλα η Ισμήνη είναι πολύ γλυκιά το μόνο πρόβλημα ειναι ότι απο την ώρα που την έφερα Αθήνα κάνει τα κακά της εκτός κουτιού.. ευτυχώς εδω και 2 μέρες ξεκίνησε πάλι να τα κάνει εντός κουτιού..!!! ¨)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
23-12-10
18:44
Πολλές φορές η απότομη αλλαγή τροφής προκαλεί διάρροια. Καλό ειναι όταν της αλλαζεις τροφή να το κάνεις σταδιακά, δηλάδη πριν σου τελειώσει η παλιά να την ανακατεύεις με την καινούργια. Κάπου ειχα δαβάσει για δοσολογία αλλα τώρα δεν το βρίσκω....(ήταν του τύπου 1/3 καινουργια+2/3 παλια, για λίγες μέρες και μετά να αυξάνεις την ποσότητα της καινουργιας, μέχρι να καταλήξεις να δίνεις μόνο απο την καινούργια).
Για το αίμα τι σου είπε ο γιατρός?
Απο διάθεση ειναι καλύτερα?
Το ότι χρησιμοποιεί τη λεκάνη ειναι μια καλή ενδειξη....
Απο τροφή που ρώτησες, εγω του δίνω blue buffalo kitten (είναι μικρός και ο δικός μου...). Είναι κάπως ακριβή όμως...Αλλα πολλές φορές η ακριβή τροφή απαιτεί λιγότερη ποσότητα, οποτε κάπως έτσι δεν σου βγαίνει πολύ πιο ακριβή.
Για το αίμα τι σου είπε ο γιατρός?
Απο διάθεση ειναι καλύτερα?
Το ότι χρησιμοποιεί τη λεκάνη ειναι μια καλή ενδειξη....

Απο τροφή που ρώτησες, εγω του δίνω blue buffalo kitten (είναι μικρός και ο δικός μου...). Είναι κάπως ακριβή όμως...Αλλα πολλές φορές η ακριβή τροφή απαιτεί λιγότερη ποσότητα, οποτε κάπως έτσι δεν σου βγαίνει πολύ πιο ακριβή.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
23-12-10
21:13
Γεια σου και καλως ηρθες! Ειμαι κι εγω φοιτητρια με δυο γατες. Το χαρτζιλικι μου ειναι 250 το μηνα (εκτος ρευματα,νερα και νοικι που τα πληρωνουν κατευθειαν οι δικοι μου απο Αθηνα) και απο την εμπειρια μου σου λεω πως μια ποιοτικη τροφη οπως πχ Pourina ή Royal Canin που κοστιζει το 2κιλο περιπου 20 ευρω σε βγαζει 1 μηνα. Οποτε 20 ευρω το μηνα δεν ειναι πολλα για να τρεφεται σωστα το "παιδι" σου.
Μια ακομη πιο φθηνη,που τη βρισκεις και στο σουπερ μαρκετ στην Αθηνα τουλαχιστον (Carefurr/Μαρινοπουλος) ειναι η Purina One για γατακια μεχρι ενος ετους. Παντα να παιρνεις τροφες kitten δηλ για γατακια στην αναπτυξη,επειδη εχουν τα απαραιτητα συστατικα.
Η Friskies και η Whiskas και γενικα κατα κανονα οι περισσοτερες τροφες των σουπε μαρκετ ειναι κατωτερης ποιοτητας. Φαινεται και απο τις κροκετες εξαλλου οτι εχουνε χρωστικες και τεχνιτα αρωματα (ειναι πολυχρωμες).
Ελπιζω η γατουλα σου να αναρρωσει συντομα. Μπορει λογω ταξιδιου να κρατησε πολυ τα κακακια της ή λογω διαρροιας να κανει το αιμα.Παντως αμα συνεχιστει κι αλλο πρεπει να ξαναεπισκευθεις το γιατρο...
Το βραστο κοτοπουλακι με το ρυζι ειναι πολυ καλη ιδεα για τη διαρροια (παντα χωρις αλλατι και μπαχαρικα).
Να θυμασαι να αποφευγεις τις πολλες κονσερβες γιατι και αυτες προκαλουν διαρροιες!
Μια ακομη πιο φθηνη,που τη βρισκεις και στο σουπερ μαρκετ στην Αθηνα τουλαχιστον (Carefurr/Μαρινοπουλος) ειναι η Purina One για γατακια μεχρι ενος ετους. Παντα να παιρνεις τροφες kitten δηλ για γατακια στην αναπτυξη,επειδη εχουν τα απαραιτητα συστατικα.Η Friskies και η Whiskas και γενικα κατα κανονα οι περισσοτερες τροφες των σουπε μαρκετ ειναι κατωτερης ποιοτητας. Φαινεται και απο τις κροκετες εξαλλου οτι εχουνε χρωστικες και τεχνιτα αρωματα (ειναι πολυχρωμες).
Ελπιζω η γατουλα σου να αναρρωσει συντομα. Μπορει λογω ταξιδιου να κρατησε πολυ τα κακακια της ή λογω διαρροιας να κανει το αιμα.Παντως αμα συνεχιστει κι αλλο πρεπει να ξαναεπισκευθεις το γιατρο...
Το βραστο κοτοπουλακι με το ρυζι ειναι πολυ καλη ιδεα για τη διαρροια (παντα χωρις αλλατι και μπαχαρικα).
Να θυμασαι να αποφευγεις τις πολλες κονσερβες γιατι και αυτες προκαλουν διαρροιες!
24-12-10
15:16
όντως και εγω πρέπει να πώ πως η purina δεν είναι ακριβή .. πιο ακριβή είναι η άμμος παρά η τροφή.. όταν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας θα δοκιμάσουμε κ την κρυσταλλική άμμο ίσως να είναι καλύτερη!
ps.. ανέβασα επιτέλους και φώτο.. στην πραγματικότητα ειναι πολύ πιο όμορφη αλλά οκ!
ps.. ανέβασα επιτέλους και φώτο.. στην πραγματικότητα ειναι πολύ πιο όμορφη αλλά οκ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki