Julia BIO – Βιολογική άμμος

Ενδιαφέρουσα ακούγεται... Αν μπορείς, δες περισσότερα στοιχεία (όνομα εταιρείας, χώρα προέλευσης) για να την ψάξουμε και εδώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα το ψαξω και θα σας ενημερωσω σχετικως :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά είναι μια χαρά η άμμος!! Το τεστ ημέρας το πέρασε με άριστα. Την έβαλα χτες το πρωί και την καθάρισα σήμερα. Ούτε μυρωδιές ουτε τίποτα και οι σβώλοι μου φάνηκαν πιο συμπαγείς. Τώρα μένει να την "ξεχασουμε" 2-3 μέρες για να δούμε τι συμβαίνει, αν και σε αυτην την περίπτωση με την σκ.........νή τον Μολυβίξ και την ευγενική συμμετοχή της Μπαλού, ε και η άλλη δεν είχε και εκπληκτικές αποδόσεις.. θα παω να στοκάρω πολλά πακέτα.. Πριν χρειαζόμουν τουλάχιστον 2 πακέτα τον μήνα και 30 ευρώ περίπου οπότε:up:

Εμείς ευτυχώς έχουμε plus απέναντι από το σπίτι μας. Θα φροντίσουμε να στοκάρουμε αύριο!:)

Μπορεί κάποιος να μου "δείξει" κατεύθυνση προς ένα plus εδώ στον Πειραιά????:(

την πηραμε και εμεις... 3 10κιλα για την ακρλιβεια,το ενα το δωσαμε να το δοκιμασει μια φιλη και θα προμηθευτούμε και αλλα γιατι από οτι φαίνεται ως τωρα ειναι πολύ καλή... ευχαριστούμε Αλικη !!!

Μην με ξεχνάτε... Ζητάω κατεύθυνση προς σουπερμάρκετ πλας στον Πειραιά... Μοσχάτο, Φάληρο κάπου!!!

Νατάσα, υπάρχει ένα Plus στο Φάληρο (Ζησιμοπούλου 68). Λίστα με τα υπόλοιπα της Αθήνας θα βρεις εδώ.
Μπορείς να βρεις πώς θα πας από το driveme.gr.;)

Ευχαριστώ ευχαριστώ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Πράγματι ειναι αλήθεια και γεγονός τα plus θα γίνουν ΑΒ μέσα στο 2009, το έψαξα και υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα.

Επίσης, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά την Δευτέρα που πήγα, παρατήρησα και μία άυξηση τιμών.... σε διάφορα ήδη...

Πήρα 2 σακιά 10κιλά άμμο, καβάτνζα και οποτε αντεχουν τα χεράκια μου θα στοκάρω...;)

Ουτε η ταμιας που την ρωτησα παντως δεν ηξερε αν τα προιοντα θα παραμεινουν τα ίδια(ή καποια απο αυτα) Και εγω 3 -3 τα αγοραζω.... Λες να μας πηραν χαμπαρι και να αρχισαν τις αυξησεις???? :P

Παιδια,
το προσωπικο το μαθαίνει τελευταίο.....
Απο τα περιοδικά Αγοράς και Διαφήμισης που έρχονται εδώ... το λέει καθαρά...

Θα γίνουν ΑΒ.. με ότι συνεπάγετε αυτο.... :hmm:

Πάντως εγώ τα κατάφερα σήμερα και πήρα 2 από το πλας του Παλαιού Φαλήρου!!!:up:

Παιδιά έχει πολύ πλάκα...φαντάζομαι το ύφος του προσωπικού, που ξαφνικά πλάκωσε κόσμος στο μαγαζί και αγοράζει μανιωδώς άμμο για γάτες καθημερινά....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πλάκα πλάκα εγώ που την αγοράζω απο ένα plus στη Θεσσαλονίκη πρόσεξα ότι την πρώτη φορά είχε μια παλέτα γεμάτη ενώ την δεύτερη 5-6 σακκούλες. Με το μαλακό κορίτσια θα δημιουργήσουμε έλλειψη και θα την πουλάνε πιο ακριβά.

πήραμε και εμείς...:up::up: από δευτέρα θα δούμε αν θα κάνει τη διαφορά..

Τρεξαμε οικογενειακώς και αγοράσαμε την άμμο. Αλλα λέω να μην την βάλω ακόμη γιατί θα μεινουν μόνα τους το σαββατοκυριακο κι αν δεν τους "ταιριαξει" θα βρω το σπιτι καλοκαιρινό. (και θα μου αξίζει αφού η άκαρδη τα αφήνω μόνα τους)

Παιδιά, με τα πολλά την πήρα και γω...και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:up:
Αύριο θα πάω να στοκάρω όσες μπορώ!!!!

Και με τι όνομα ΕΕ????? JULIA!!!! :redface::lol::lol:
Εγώ έχω στοκάρει 2 σακούλες και το Σάββατο θα πάω με το καροτσάκι της Λαικής για άλλες 2 !!!! :up:

Πάρα πολύ καλή!:D
Εξαιρετική απόδοση ποιότητας-τιμής και επιτέλους ένα καλό υποκατάστατο της εξαιρετικής αλλά πανάκριβης Ever Clean:up:
Η Τιτίκα καταευχαριστήθηκε το σκάψιμο(λύσσαξε μεταξύ μας...:lol:) και εγώ επίσης πού γλύτωσα κάτι ευρουλάκια από τον οικογενειακό προυπολογισμό!:rolleyes:
Πάντως μεταξύ μας, πρέπει να την έχουν ανακαλύψει και άλλοι γατόφιλοι μιας και πάντα βρίσκω άδεια τα ράφια.:/:Οπότε και εγώ θα πάρω το καροτσάκι της λαϊκής και βουρ στα Plus για στοκάρισμα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back