Julia BIO – Βιολογική άμμος

τι να σας πω εμένα η μυρωδιά δεν μου άρεσε μύριζε πιο γρηγορα από την άλλη που παίρνω από τα carfure

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την άλλη που παίρνω από τα carfure
μάγισσα, πες μας λεπτομέρειες...
Τι άμμος είναι αυτή; Είναι κι αυτή clumping?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μάγισσα, πες μας λεπτομέρειες...
Τι άμμος είναι αυτή; Είναι κι αυτή clumping?

Νομίζω ότι εννοεί την Catsun που πωλείται στα Carrefour, που όμως δεν είναι τύπου clumping:hmm:

Τώρα όσον αφορά τη μυρωδιά σαφώς δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά σε σχέση με το κόστος της άμμου δεν θα πρέπει να είναι κάτι που δεν θα περιμένουμε:/:

Εγώ πάντως την καθαρίζω κάθε πρωί απο κακά και απο πιπι.. , έχω κλειστή τουαλέτα.. και ΔΕΝ έχω πρόβλημα μυρωδιάς.... :)
Αν τα αφήσω 2-3 μέρες.. θα μυρίσει και μένα.. ;)

Aπλά καταπληκτική..Θα στοκάρω και για τη Χίο μιας και εκεί δεν εχει ακόμα!!:D:D

Και τα δυσάρεστα.....:(
Μίλησα με Ταμέια και μου είπε οτι μέρχι 31/3 θα ολοκληρωθεί η εξαγορά.. και απο κει και πέρα σιγά σιγά θα γίνει ολοκληρωτική μεταμόρφωση σε ΑΒ (λογικά το κόβω μέχρι το τέλος του 2008... δεν ξερω..)

Αν προσέξατε.. πολλά προϊοντα ΔΕΝ ξαναέρχονται, αφου τελειώσουν, τα εργαλεία τα έχουν στο -50% για να τους φύγουν (δεν θα ξαναφέρουν..) κλπ κλπ

Μου έχει πέσει η μέση αλλά τι να΄κάνω??? Θα ξαναπάω... :)

Και εγώ το ξέρω ότι θα κλέισουν τα Πλας αυτός που τα έχει τα πούλησε σε όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα τα αγόρασε ο ΑΒς Βασιλόπουλος, τουλάχιστον στα Τρίκαλα αυτός θα το πάρει κ βέβαια θα φέρει τα προϊόντα που έχουν τα Σ.Μ. του. Όμως μια εξίσου πολύ καλή άμμος κ φθηνή αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των Πλας έχουν τα Σ.Μ. Μαρινόπουλου. Έτσι όταν θα κλείσουν τα Πλας στο τέλος Απριλίου -αν δεν κάνω λάθος- θα μπορούμε να έχουμε μια φθηνή εναλλακτική λύση

Ας την πάρει κάποιος και αυτην , να έχουμε μία κριτική... και να είμαστε έτοιμοι... ;)
Δεν έχω και κοντά μου Μαρινόπουλο , να δώ τι θα κάνω.. :hmm:

Όμως μια εξίσου πολύ καλή άμμος κ φθηνή αντίστοιχης ποιότητας με αυτή των Πλας έχουν τα Σ.Μ. Μαρινόπουλου.

Ποια είναι αυτή η άμμος; Τη χρησιμοποιείς;

Ναι την χρησιμοποιούσα αλλά τώρα τελευταία έπερνα αυτή των plus δεν θυμάμαι το όνομα, πάντως κ αυτή κάνει "μπαλακιά" το πιπί της γάτας (και το Νο2 ) όπως αυτή των plus. Την Τετάρτη θα πάω να κοιτάξω το όνομα κ θα σας πω

Παιδιά, άσχημα νέα:(
Τα αποθέματα εξαντλούνται...Εγώ έχω πάει 2 φορές και το ράφι ήταν άδειο, όχι πως ποτέ φέρναν πάρα πολλές αλλα τουλάχιστον υπήρχαν 2-3 κάθε φορά που πήγαινα...:|

Θά πάω και στο Μαρινόπουλο να δω και την άλλη άμμο...:happy:

πάντως κ αυτή κάνει "μπαλακιά" το πιπί της γάτας (και το Νο2 ) όπως αυτή των plus.
Α, τέλεια! Φαίνεται καλή εναλλακτική, τότε.:up:
Περιμένουμε τις λεπτομέρειες!!

Η άμμος λέγεται master & cat είναι δεκάλιτρη και έχει περίπου 3 ευρώ, κ την βρίσκεις όπως είπα στα SM Μαρινόπουλου

παιδια τι να σας πω .διαβασα το ποστ αυτο και πηγα και πηρα την αμμο. δεν με βολεψε καθολου εγινε σαν λασπη και μονο με σιδερενιο φτυαρακι τη ξεκολησα.

ευχαριστούμε sil8erin ! Θα την δοκιμασουμε και αυτη! ;)

Παιδιά κι εγω που την δοκίμασα δεν με ενθουσιασε. Κολλάει στα πατουσάκια κι επειδή είναι πολύ λεπτή γεμίζει άμμο όλο το σπίτι. Επίσης παρότι κάνει πράγματι μπαλάκια αν δεν τα προλάβει κανείς αμέσως σπάνε με το σκάψιμο και γίνονται λάσπη. Οσο κι αν καθαριζω με το φτιαρακι θέλει ολοκληρη αλλαγή την δευτερη μέρα. (εχω όμως και τρία γατιά)
Πάντως για όποιον του ταίριαξε στο Plus στη λεωφόρο Λαυρίου (Γλυκά Νερά) έχει ακόμη στοκ.

Με τοσο σχόλια θετικά που διάβασα, έπρεπε να τη δοκιμάσω. Εμεινα αρκετά ευχαριστημένη, το μόνο που δεν μου άρεσε ειναι οτι μετά απο μια -δυο χρήσεις αποκτά μια ξινούτσικη μυρωδιά. Πάντως επειδή κατάλαβα οτι θα κλείσουν τα Plus, σκέφτηκα να βρω μια εναλλακτική. Τα supermarket Lidl φέρνουν δυο είδη άμμου, που σχηματίζουν και αυτές σβώλους, και ειναι στην ίδια τιμή με τη JuliaBio. Τις αγόρασα και σύντομα θα σας γράψω κριτική.:)

Ωραια Αντα!!!ευχαριστουμε!!! Αντε να εχουμε εναλλακτικες λύσεις! ;)

Με τοσο σχόλια θετικά που διάβασα, έπρεπε να τη δοκιμάσω. Εμεινα αρκετά ευχαριστημένη, το μόνο που δεν μου άρεσε ειναι οτι μετά απο μια -δυο χρήσεις αποκτά μια ξινούτσικη μυρωδιά. Πάντως επειδή κατάλαβα οτι θα κλείσουν τα Plus, σκέφτηκα να βρω μια εναλλακτική. Τα supermarket Lidl φέρνουν δυο είδη άμμου, που σχηματίζουν και αυτές σβώλους, και ειναι στην ίδια τιμή με τη JuliaBio. Τις αγόρασα και σύντομα θα σας γράψω κριτική.:)

Εγώ μόνο μια βλέπω...γιατί:blink:...και αυτή είναι περίπου σαν αυτήν του plus....ίσως λίγο χειρότερη.:hmm:..την έχω δοκιμάσει

Εγώ μόνο μια βλέπω...γιατί:blink:...και αυτή είναι περίπου σαν αυτήν του plus....ίσως λίγο χειρότερη.:hmm:..την έχω δοκιμάσει
Ναι ξέρω τι λες...μια στη κίτρινη συσκευασία? εχει αλλη μια σε μπλε. Τελοσπα το σ/κ θα ασχοληθώ να γράψω κριτική. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back