gremlin
Νεοφερμένο μέλος
Εμείς πάντως επειδή πάθαμε ενα ψιλοσόκ μόλις μάθαμε ότι θα κλείσουν,πήγαμε στο κατάστημα του π.Φαλήρου και πήραμε όλες τις άμμους..( 10 στο σύνολο ,γιατί τα 3 τερατά μας έχουν ανάγκες) και μάλιστα μια κυρία μας κοιτούσε και γελούσε...δεν ξέρω γιατί...!!!!??
Πάντως θα δοκιμάσουμε και αυτή του Μαρινόπουλου και του Lidle με την πρώτη ευκαιρία!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάντως θα δοκιμάσουμε και αυτή του Μαρινόπουλου και του Lidle με την πρώτη ευκαιρία!!!!![]()
Για το Μαρινόπουλο δεν ξέρω...αλλά αυτή του LIDL (μπλε συσκευασία) είναι χάλια...πολύ χάλια...δεν αξίζει να την πάρετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Δοκίμασε κανείς να πει και σ'εμάς?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Άμα είναι θα πεταχτώ στα Καρφουρ που είναι και κοντά και θα δοκιμάσω αυτή... Ευχαριστώ!
Να ρωτήσω κάτι? Τα ΑΒ που πήρανε τα Πλας δεν θα φέρνουν εκείνη την άμμο ακόμα? Και γενικά επειδή έχει πολύ καιρό να πάω στα ΑΒ αυτοί δεν έχουν κάποια άμμο?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγορασα για δοκιμη μια απο τα carrefour (δεν θυμαμαι ονομασια) και μια ολοκληρη μερα το καμαρι μου νιαουριζε και δεν πηγαινε στην τουαλετα.Μολις ξανα βαλα απο την Julia BIO πηγε μια χαρα το ατιμο... εχει καποια τελευταια κομματια παο οτι μου ειπε η ταμιας (ηδη εχουν βαλει στις τιμες καρτελακια ΑΒ) Αντε να πληρωθω αρχες Μαιου να προλαβω να τα παρω...
aretha
Περιβόητο μέλος
Ο ΑΒ που ψωνίζω εγώ τουλάχιστον, δεν έχει δική του άμμο, εκτός από μια της σειράς 365, η οποία είναι τύπου Friskies. Κατά τα άλλα, φέρνει Friskies και (νομίζω) EverClean.επειδή έχει πολύ καιρό να πάω στα ΑΒ αυτοί δεν έχουν κάποια άμμο?![]()
[διόρθωση: δεν φέρνει EverClean τελικά, αλλά CatSan]
ruko
Διάσημο μέλος
Κοίτα σίγουρα δεν φημίζεται για τις χαμηλές τιμές του αλλά αν η άμμος είναι καλή και είναι 10 κιλη κάτω των 10 ευρώ τότε πάλι συμφέρει ναι![]()
Τώρα το είδα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ την 365 που ανέφερε η Αρήθα πιο πάνω. Σαν άμμος δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό, αλλά είναι πάμφθηνη (λιγότερο από 5 ευρώ το δεκάκιλο) και συμφέρει αν έχεις πολλές γάτες με μεγάλη παραγωγή.
Είναι παρόμοια με αυτή του Lidl.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijou
Νεοφερμένο μέλος

Έχω 4 γατούλες και χρησιμοποιούσα κι εγώ την Julia για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που έμαθα τα δυσάρεστα για τα Plus. Ψάχνοντας στο internet μπας και υπάρχει τρόπος να την βρω κάπου αλλού, σας πέτυχα! :p
Προσπαθώ να βρω μία άμμο που να είναι τόσο καλή όσο η Julia και ταυτόχρονα οικονομική, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταλήξει κάπου.
Το τελευταίο απόκτημα είναι η άμμος από το Lidl στην κίτρινη συσκευασία. Θα δοκιμάσω και την άμμο από τον Μαρινόπουλο μια και το προτείνετε και θα σας πω.

Raisa
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς τα plus δεν υπάρχουν πια.....και έτσι πολλοί είναι στο ψάξιμο για μια άμμο αντίστοιχη...αν δοκιμάσεις αυτή από το Μαρινόπουλο γράψε μας τις εντυπώσεις!! Περιμένουμε

@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα μια άλλη και τώρα την δοκιμάζω!!
Επίσης βρήκα και κάτι εκπληκτικά σνάκ για τον γάτο μου που έχει ξετρελαθεί!!!
Εϊναι σύγουρο οτι θα κλείσουν τα plus? που θα βρίσκουμε μετά αυτά τα πράγματα???

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
Τα plus δεν κλείνουν, διατηρούν το όνομα τους αλλα λειτουργούν πλέον υπο την διεύθυνση του ΒασιλόπουλουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ ωραία εξέλιξη αυτή γιατί εκτος από άμμο έχει κ πολύ καλές κονσέρβες κ ειναι οι μόνες που τρώνε τα αδεσποτάκια της γειτονιάς μουΤα plus δεν κλείνουν, διατηρούν το όνομα τους αλλα λειτουργούν πλέον υπο την διεύθυνση του Βασιλόπουλου
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα plus δεν κλείνουν, διατηρούν το όνομα τους αλλα λειτουργούν πλέον υπο την διεύθυνση του Βασιλόπουλου
Παραμένουν σαν Brand κ logo, αλλά τα προϊόντα και οι τιμές θα είναι ΑΒ

Μεχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί και η εξαγορά τελείως, οπότε θα αλλάξουν και εξωτερικά.Οπότε δώρο άδωρον.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
και ακομα να βρουμε κατι αναλογο καλο σε αμμοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα plus δεν κλείνουν, διατηρούν το όνομα τους αλλα λειτουργούν πλέον υπο την διεύθυνση του Βασιλόπουλου
Από πού το έμαθες αυτό;;;;; μου φαίνεται λίγο περίεργο, διότι η αδελφή μου δουλεύει στα γραφεία της Plus και άλλα μου είπε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool