Kάντε μια ευχή να βρεθεί...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιώτα μου, σήμερα μολις είδα οτι η συζήτηση είχε προχωρήσει και σκεφτόμουν τι να έχει γίνει με το «αγόρι» αυτές τις μέρες που δεν ήμουν στη δουλειά (από εδώ γράφω μόλις βρίσκω κανένα λεπτό καιρό, και ναι εδώ είμαι ακόμη!!!!!!!). Aνακουφίστηκα τόσο πολύ... και φαντάζομαι τη χαρά σου. Δες τώρα τι θα γίνει με το πρόβλημα. Zω το ίδιο δράμα με σας, με τη Mπιάνκα και καταλαβαίνω πως είναι να χτυπιέται για να βγεί έξω. Kάθε πρωί την πάω πάνω στο μπαλκόνι (+ 1 δωμάτιο) της μαμάς μου αλλά δεν της φτάνει κιας είναι μεγάλο... Προσπαθεί να μπει μέσα και να δείρει όλες τις άλλες γάτες εκεί. Tα βλέπει κι αυτά σπίτι της. Όσο καλή είναι μαζί μας, τόσο «κακιόλα» με τις άλλες γάτες, δυστυχώς... Kι ήθελα σε μερικούς μήνες που θα μετακομίσουμε πάλι να της πάρω παρέα!Δεν ξέρω τι να κάνω. Kαι στο σπίτι μας που είναι μικρό και κλειστό-πια-ισόγειο το βαριέται. Eίναι και νευρική. Πάντως κρίμα που από οτι κατάλαβα δεν θα έρθεις στη συνάντηση και θα τα λέγαμε από κοντά. Nα κάνετε και μια μινι συνάντηση και στη θεσσαλονίκη όσοι είστε πιο κοντά εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα Ολγα Ναι γυρισε Κι εγω θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα αλλα η αποσταση ...Ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα ..και θα ρθη και η σειρα της Σαλονικης..Το Αντρακι δεν γινεται επιθετικο ειναι φοβερα ηρεμος γατος σε σημειο απαθειας αλλα οταν θελει να βγει περα απο το τι κανει στην πορτα και γενικα παραμονευει για να το σκαση, μαρκαρει κανει τσισα του παντου και οταν λεω παντου παντου! Το μπαλκονι δεν του φτανει αλλα και μεις μυριζουμε αφορητα αν και πλενω τα παντα καθε μερα....Ειλικρινα αγανακτησα γιατι εχω και μικρα παιδια και τα μαρκαρει κι αυτα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο οτι πρέπει να γινει η στείρωση, που σίγουρα θα ελλατώσει την επιθυμία του να βγεί, είναι σίγουρο. Όμως, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, το να σταματίσει αυτό το κωμικοτραγικό συνήθειο είναι μάλλον απίθανο. Hταν ο λόγος που στειρώσαμε 1η φορά αρσενικό. Tον Pούντυ μου (βλ. φωτό του στο «αλμπουμ», μπεζ, μαλλιαρός και κούκλος) που όμως είχε ήδη αρχίσει την κακιά συνήθεια...) Ίσως να ελλατώθηκε αλλά δεν σταμάτησε, δυστυχώς. Mήπως ο κτηνίατρος έχει κανένα κόλπο;
Όταν η Mπιάνκα λυσσάει να βγει, της παίζω με αγοραστά κι αυτοσχέδια παιχνίδια για να την κουράσω και να χαρεί. Φτερά, στάχυα (γκαζόν παρρεπιπτόντως έχεις δοκιμάσει να του δώσεις;) κανένα λουλούδι, κορδέλες, κορδόνια, οτι καινούργιο, όλα «παιζουν» στο να παίζουν... Στα λέω, γιατί δεν ξέρω αν τα κάνεις έτσι κι αλλιώς.
Aμα σε σε φέρει ο δρόμος Aθήνα, καμμιά φορά, ζήτα το τηλέφωνό μου απο τη Michelle. Tο έχει. Θα χαρώ πολύ να σε δώ :)

Γιώτα ούτε εγώ νομίζω οτι θα σταματήσει να κάνει τσίσα του.Ο Νίνο δε σταμάτησε μετά τη στείρωση και επαναλάμβανε την ίδια συμπεριφορά δηλαδή πήγαινε μια στην άμμο μια έξω απο αυτή..

Ωχ! τον στειρωσα τον γατουλη εδω και 3 μηνες . Δηλ οντως μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο γιατρος οτι ενεργει εγκεφαλικα πλεον σαν συνηθεια? Παιχνιδια μπολικα αλλα δεν θελει Θελει να βγη εξω αυτο ειναι σκοπος της ζωης του πραγματικα. Ευχαριστω Ολγα κι εγω θα χαρω να γνωριστουμε αν κατεβω Αθηνα .Το ιδιο ισχυει και για σενα αν σε φερει ο δρομος προς Θεσσαλονικη

Παιδιά συνήθως οι αρσενικοί συνεχίζουν να μαρκάρουν περιοχές κάνοντας πιπι ότν δεν έχουν στειρωθεί εγκαίρως, δηλαδή μετά τον 8ο μήνα της ζωής τους.

Εγω τον στειρωσα 2 ετων και δεν ειχα κανενα προβλημα μετα,τι τραβας βρε Γιωτα ,δεν παιρνεις την γνωμη και αλλου γιατρου?

Αν ο γάτος πριν απο τη στείρωση μόνο ψέκαζε μετά τη στείρωση σταματάει.Αν πριν τη στείρωση έκανε και τσίσα όπου να ναι και κακούλια του τότε οφείλεται σε επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ακριβώς αυτο που σου είπε ο γιατρός σου.

O γατουλης δεν λερωνε ποτε πριν πουθενα ηταν πολυ καθαρος ακομα και τωρα εχει πλακα οταν θελει να ουρηση παει στο καλαθι του .Οταν ξυπναει ο αντρας μεσα του ομως μας τρελενει στο μαρκαρισμα

Πριν πόσο καιρό τον στείρωσες?Τώρα το ψέκασμα μυρίζει διαφορετικά έτσι?Σε ποιόν κτηνίατρο πηγαίνεις?

Πριν 3 μηνες περιπου ναι μυριζει διαφορετικα αλλα και παλι εντονα. Στη Θεσσαλονικη 2 γιατρος που αλλαξα ο πρωτος δεν ηθελε να τον στειρωση λογω υποπλαστικου ορχι που ειχε ο γατουλης...

δεν αντεχω αλλο Το κρατησα το κρατησα αλλα θα σκασω! Εφυγε παλι πριν 15 μερες! Παλι τον ψαχνω παλι τον πεθυμω ,παλι κλαιω! Μην ρωτατε πως εφυγε βρηκε πορτα ανοιχτη και την κοπανησε(τρια παιδια να μπαινοβγαινουν καποια στιγμη κατι ξεχνιεται) Το βραδυ πριν φυγη ηταν η πρωτη φορα που κοιμηθηκε αγκαλια μου ολο το βραδυ.κοιμοταν παντα πανω στο προσκεφαλο εκειν ο το βραδυ εμεινε αγκαλια μου και χαιδευοταν ολη τη νυχτα. Τον ειδαν πριν 5 μερες εψαξα αλλα δεν φανηκε! νομιζω οτι εφυγε Και πια δεν το αντεχω!

Κουράγιο Γιώτα μου, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολες ώρες.
Ότι και να κάνεις, όταν τον γάτο τον καλεί η μαμά Φύση, θα βρει τρόπο να ξεφύγει.

Προσπάθησε να μη στενοχωριέσαι. Και άλλες φορές έφυγε και ξαναγύρισε ο άσωτος υιός. Μην χάνεις τις ελπίδες σου.
Μήπως θα σε βοήθαγε να έβαζες αφίσες;
Υπάρχει στη γειτονιά σου κόσμος που φροντίζει τα αδέσποτα; Είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσουν να βρεις τα γατοστέκια. Κάπου εκεί θα είναι και ο δικός σου. Δεν πιστεύω να πήγε πολύ μακριά.

βρηκα τα γατοστεκια εκει που τον ειδαν Τον ιδιο δεν βρηκα! Αφισες εβαλα και ολα τα σχετικα αλλα εκει που τον ειδαν δεν τον βρηκα!

Πόσο καιρό είχε λείψει την προηγούμενη φορά;

Γιώτα που μένεις? Για να έχω το νου μου μήπως δω κάτι..

ελα καλε θα τον βρεις μην απελπιζεσαι τα ιδια εκανε κ την αλλη φορα

Μενω Πολιχνη Μετεωρα την αλλη φορα ελειπε 5 μερες. Ελπιζω οτι θα ρθη αλλα ειναι πολες οι μερες με παρηγορει οτι τον ειδαν .το ατιμο το πλασμα ετσι και γυρισει θα το αλυσοδεσω πλεον! Καταντησα Νικολουλη των γατων μαζι του

θα γυρισει οταν πεινασει το ιδιο εκανε κ ο λαμπης μου αλλα γυρναγε μαυρος

ο γατουλης δεν γυρισε ακομα πανε 20 μερες. Τον περιμενω καθε μερα αλλα δεν νομιζω οτι θα ξαναρθει . Δεν φανηκε πουθενα ουτε τον ξανναειδαν κι εγω δεν βρηκα τιποτα ψαχνοντας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back